Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendimi sıktıkca daha çok aklıma yiyecekler geldi bu hafta.4ay olmak üzere başlayalı alışmam lazım bu tür beslenmeye ama nerdeee gelde Gaddar bünyeye anlat bunu ne olurdu aradada canım istemiyor deseydin aklima gelir gelmez önümde yiyor şekilde buldum bugün kendi mi

Gunaydin kac gundur dikkat ediyorum sonuc koca bir hic

Kilom 98
Spor 150 dk

Aglamak istiyorum artik yaaa umarim bunun sebebi dediginiz gibi dolunay ve ruzgarli havalarsir moralim cok bozuldu yaa halbuki 2 gun once 97.2 cikmistim
Yeli lutfen moralini bozma 2 gun once eksiysen mutlaka odemdir o benimde su metobolizma cayi vardi ya onu yapmak istiyor beraber yapalim yarindan itibaren su tane kara biber falan vardiya ondan
Selamın aleyküm kızlar malesef ne diyet ne bişe off yapamıyorum kendimi motive edemiyorum olmuyor üzülerek yazıyorum kilom:90.3
nerelerdesin sen esracan

Yeli lutfen moralini bozma 2 gun once eksiysen mutlaka odemdir o benimde su metobolizma cayi vardi ya onu yapmak istiyor beraber yapalim yarindan itibaren su tane kara biber falan vardiya ondan
nerelerdesin sen esracan

Bu aralar bol bol hamurisi yapmak ve yemekle uğraşıyorum Hayriye çim malesef buraya ugramaya yüzüm yok

güüüünnnaaayyyyydıınnnnnn can dostlarrrr kendimi unutturmadan geldimm gene kürkçü dükkanına sizsizz geçan zamanda aldığım kilolarımla maleseff
başlangıç kilom 91,500
spor yokkk malesef

topikteki arkadaşlarım nasılsınız inşallah kötü birşey yoktur hayatınızda
bebişlerimiz nasıllarrr
tombik teyzesi yesin onlarıııı

benim haayattt doğu cephesinde devam etmekteee mahsun kırmızıgülün yıkılmadım ayaktayım modumda devam ediyorum
etmek zorunda daha doğrusu

işte belee özledimm hepicinizi geçmişşş yapmam çok zor görünüyooo bilmemm kaç küsür sayfaaa olmuşşş
şimdilik hayırlı cumalarr hepinize

Nursena hosgeldin malesef burdan ayrilmak bize yaramiyondaha da kilo almis olarak donuyoruz bazilarina duyrulur

Hosgeldin nursena toparlarsin sen en kisa zamanda bizde burdayken kendi adima pek bisey yapamadim iki ileri bir geri gidiyoruz

Hayriye inş bak görüceksin farkı. Mayıs çok geç değilmi 15-20 gun arayla yapilabiliyo sen duzenli yaptiran biri olsan bi kere yeter diycemde su an icin yetmez. Kanda biriken seyler ilaclardaki kimyasal maddeler gibi hacamatla temizleniyo ins cok cok hafifler temizlenirsin hem bedenen hem ruhen.

Insallah canim yapan ablam tam sunnet gunlerinde yapiyor birdahaki mayista insallah dedi ama bende inaniyorum cok faydasini gorecegime insallah bide dizimden yaptirayim diyorum oda agriyo cok ustune oturunca bakalim ama rabbim nasip etsin artik niyetim her sene yaptircam insallah

Gunaydin kac gundur dikkat ediyorum sonuc koca bir hic

Kilom 98
Spor 150 dk

Aglamak istiyorum artik yaaa umarim bunun sebebi dediginiz gibi dolunay ve ruzgarli havalarsir moralim cok bozuldu yaa halbuki 2 gun once 97.2 cikmistim
moralini bozma arkadaşım benim dün düştüğüm hataya düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…