Yeli lutfen moralini bozma 2 gun once eksiysen mutlaka odemdir o benimde su metobolizma cayi vardi ya onu yapmak istiyor beraber yapalim yarindan itibaren su tane kara biber falan vardiya ondanGunaydin kac gundur dikkat ediyorum sonuc koca bir hic
Kilom 98
Spor 150 dk
Aglamak istiyorum artik yaaa umarim bunun sebebi dediginiz gibi dolunay ve ruzgarli havalarsir moralim cok bozuldu yaa halbuki 2 gun once 97.2 cikmistim
nerelerdesin sen esracanSelamın aleyküm kızlar malesef ne diyet ne bişe off yapamıyorum kendimi motive edemiyorum olmuyor üzülerek yazıyorum kilom:90.3
Yeli lutfen moralini bozma 2 gun once eksiysen mutlaka odemdir o benimde su metobolizma cayi vardi ya onu yapmak istiyor beraber yapalim yarindan itibaren su tane kara biber falan vardiya ondan
nerelerdesin sen esracan
Nursena hosgeldin malesef burdan ayrilmak bize yaramiyondaha da kilo almis olarak donuyoruz bazilarina duyrulurgüüüünnnaaayyyyydıınnnnnn can dostlarrrr kendimi unutturmadan geldimm gene kürkçü dükkanına sizsizz geçan zamanda aldığım kilolarımla maleseff
başlangıç kilom 91,500
spor yokkk malesef
topikteki arkadaşlarım nasılsınız inşallah kötü birşey yoktur hayatınızda
bebişlerimiz nasıllarrr
tombik teyzesi yesin onlarıııı
benim haayattt doğu cephesinde devam etmekteee mahsun kırmızıgülün yıkılmadım ayaktayım modumda devam ediyorum
etmek zorunda daha doğrusu
işte belee özledimm hepicinizi geçmişşş yapmam çok zor görünüyooo bilmemm kaç küsür sayfaaa olmuşşş
şimdilik hayırlı cumalarr hepinize
hoşbulldukkkkkNursena hosgeldin malesef burdan ayrilmak bize yaramiyondaha da kilo almis olarak donuyoruz bazilarina duyrulur
Hosgeldin nursena toparlarsin sen en kisa zamanda bizde burdayken kendi adima pek bisey yapamadim iki ileri bir geri gidiyoruzgüüüünnnaaayyyyydıınnnnnn can dostlarrrr kendimi unutturmadan geldimm gene kürkçü dükkanına sizsizz geçan zamanda aldığım kilolarımla maleseff
başlangıç kilom 91,500
spor yokkk malesef
topikteki arkadaşlarım nasılsınız inşallah kötü birşey yoktur hayatınızda
bebişlerimiz nasıllarrr
tombik teyzesi yesin onlarıııı
benim haayattt doğu cephesinde devam etmekteee mahsun kırmızıgülün yıkılmadım ayaktayım modumda devam ediyorum
etmek zorunda daha doğrusu
işte belee özledimm hepicinizi geçmişşş yapmam çok zor görünüyooo bilmemm kaç küsür sayfaaa olmuşşş
şimdilik hayırlı cumalarr hepinize
Bir taş attım pencereye dıh dedi anası çıktı bınıs evde yok dedi vayy vayyNursena hosgeldin malesef burdan ayrilmak bize yaramiyondaha da kilo almis olarak donuyoruz bazilarina duyrulur
Insallah canim yapan ablam tam sunnet gunlerinde yapiyor birdahaki mayista insallah dedi ama bende inaniyorum cok faydasini gorecegime insallah bide dizimden yaptirayim diyorum oda agriyo cok ustune oturunca bakalim ama rabbim nasip etsin artik niyetim her sene yaptircam insallahHayriye inş bak görüceksin farkı. Mayıs çok geç değilmi 15-20 gun arayla yapilabiliyo sen duzenli yaptiran biri olsan bi kere yeter diycemde su an icin yetmez. Kanda biriken seyler ilaclardaki kimyasal maddeler gibi hacamatla temizleniyo ins cok cok hafifler temizlenirsin hem bedenen hem ruhen.
moralini bozma arkadaşım benim dün düştüğüm hataya düşmeGunaydin kac gundur dikkat ediyorum sonuc koca bir hic
Kilom 98
Spor 150 dk
Aglamak istiyorum artik yaaa umarim bunun sebebi dediginiz gibi dolunay ve ruzgarli havalarsir moralim cok bozuldu yaa halbuki 2 gun once 97.2 cikmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?