Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı cumalar güzellerr

allah herkesin gönlündekini duasını kabul etsin
YENA canım bugün ygs açıklancakmış Berfin için hayırlısı olsun

Bonus gitme kuzum listeden çıkma bak gidipde döndük halimiz belli

OGULCUKLARIM canım çok can yakıyormu bu işlem migren benimde bazen tavan yapıyor ama korkuyorum

Sabahtan beridir temizlik ve duzenlemeyle ugrasiyorum cok sukur bitti yorgunluk cayi iciyorum simdi sabah istedigim rakami goremeyince canim sikildi hirsimi yemekten cikardim sonra baktim duramiyorum dedim kizim yeliz sen kalk ise guce dalda unut yemek yemeyi

Yok yok acımıyor bende cok korktum ama yapan ablada cok rahatlattı yaralarim iylesti bile kizariklik falan gecti yaptir bence faydasi cok canim

Canimsin hepimizde var sapma bozma moralini haftaya olacak insallah

Topikdaslarim,tüm bildirimler tamamlandiginda listeyi yapacagim inşallah.

Mutfagi temizliyorum bir taraftan,birazdan yine gelirim..

YENA topram,berfin kuzusunun sinav sonuclarinin iyi olmasina cok sevindim,diger sınavda cok daha güzel,gönlünce olur inşallah hersey.
Islerinde kolaylıklar diliyorum

Selamün aleykümm....

ben geldimm...eşim uğradı cumadan önce çocuğa baktı bende bi koşu postaneye gittim geldim doğum parası yatmış diye mesaj geldide...en acilinden epilasyon yaptırıcak yer bulayım şimdi hazır toplu para varken...nasıl koşturduysam bacaklarım belim tutmuyo şimdi..eşim sinirlidir biraz bu ara işlerde çok yoğun sıkıntılı çocukta çok ağlıyodu daha ben giderken 13 dakkaya koştur koştur gittim geldim...uçarakmı gittin diyo...ama daha apartmanın girişinden duyuluyodu paşamın sesi biliyom huyunu nasıl sallanayımki...aldım kucağıma sustu ama içlenmesi bir süre geçmedi...şimdi ancak uyudu...oysa hafif yağmurlu ama güzeldi dışarısı şöyle sallana sallana biraz yürüyebilseydim ne güzel olurdu..temiz havayı özlemişim be...

Asuman abla sebep burda iste. Yerimde saymam tabikide :)

piştt otur oturduğun yerde hayde gel kapışalım...hiç cesaretim olmamakla beraber bende gireyim listeye kilo vermesemde en azından almama engel olur şimdilik...bu hafta 2 kilo almışım hemen.....

Ve aleyküm selam...geçmiş olsun hayriyecim...öyle sıkıntılı yerleride biliyolarmı...allahım ben yaptırsam neler çıkacak Allah bilir...doktora bile gitmeye çekiniyom hangi yerimi anlatsam nerden başlasam diye düşünmekten....çok şükür migrenim yok(en azından ben öyle biliyorum)onunda hatırı kalsın artık...

hoşgeldin nursenaa....bebişimde bende iyiyim çok şükür...sahalara dönmekke dönmemek arasında gidip geliyorum...

Bir taş attım pencereye dıh dedi anası çıktı bınıs evde yok dedi vayy vayy

yimezlerr yavrumm...

Arkadaslar kizimin sonucu iyi sukur..
Darisi lys ye insallah onemli olan o zaten..
cok yogunum yazamiyorum kusura bakmayin..

çok sevindim canım...inş o sınavdanda istediği sonucu alır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…