emeğine sağlık canımHaftanin ve ayin birincileri basta olmak üzre kilo veren,gayret eden herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar..
Saatlerdir uğraşıyorum site'de problemmi var anlamadım,liste fotolarini yükleyemedim bir türlü,ben den kaynaklaniyordur diye tekrar tekrar foto çektim ama hepsini yüklemeyi sira sira denerken bozuk fotoyu yükledi site,kusura bakmayin olur mu,ancak bu kadarini yapabildim..
aylık kilo toplamı 3haftalik olmuş olmuyormuHaftanin ve ayin birincileri basta olmak üzre kilo veren,gayret eden herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar..
Saatlerdir uğraşıyorum site'de problemmi var anlamadım,liste fotolarini yükleyemedim bir türlü,ben den kaynaklaniyordur diye tekrar tekrar foto çektim ama hepsini yüklemeyi sira sira denerken bozuk fotoyu yükledi site,kusura bakmayin olur mu,ancak bu kadarini yapabildim..
Kilo verme ve saglikli beslenme konusunda grubunuzdaki paylasimlar nasil oluyor
Selam kızlar.umarm herkes iyidir.biz de iyiyiz.hala bebis gelmedi bekliyoruz.kızım pek nazlı çıktı.yarn tekrar kontrolüm var.
Gurup guzel tabikide kimse kimseyi kontrol etmiyo burda. Herkes iyi niyetle fikir akil danisiyo sadece. Birlikte olmak halden anlayan birileriyle konusmak her zaman iyidir.Kendime bir grup ariyorum beni durduracak saglikli kilo vermemi ve beslenmemi kontrol edecek .
bengisucum aklımdaydın senden iyi haber almak sevindirdi benii demek kızımız nazlanıyorSelam kızlar.umarm herkes iyidir.biz de iyiyiz.hala bebis gelmedi bekliyoruz.kızım pek nazlı çıktı.yarn tekrar kontrolüm var.
Betul resmen huy degistirdi, 3 gundur gaz cikartabiliyo ama tuvaletini yaparken zorlaniyo, afedersiniz kabizlik durumu yok.. Ama 2 gunde 1 yapiyo ve surekli yapacakmis gibi ikinip agliyo. Gaz cikartiyo ama hala agliyo. Cani da yaniyo belliki.. Uzuluyorum.. Gaz yapacak bisey de yemiyorum ozellikle dikkat ediyorum yani..
Memede uyuyo besige koyunca uyaniyo ve uyumuyo bi daha... Uykudan gozleri kapaniyo aslinda..
Tecrubeli anneler nedendir ne yapmam gerekir, doktora gitmeli miyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?