dilencimmmmmmmm saolasınn aplam nescafe zararlı bana ama tarçın iyi gelecek sanırım akşam eve gider gitmez yapacağım opuyorumnanaktan
kızlar örnek diyet listeniz varmı ama bebiş emzirdiğim için ona göre olan var mı benim gibi doğum kilolarından kurtulmak isteyen var mı ne zaman gidcek bu kiloalr doğum yapalı 1 ay oldu tık yok kilolarda üfffffffffffffff
Tüm paylaşım sitelerinde kesinlikle ticket oluyor..
Örneğin benim üye olduğum,anne bebek sitesinde böyle bir sorun olmadı hiç..
Kimi çocuğunu,kimi evliliğini,Bizde kilomuzun gidişini görmek istiyoruz..
Sayın site yönetimi lütfen çizelgelerimizi geri verin..
Bizim motivasyon kaynağımızı almayın elimizden..:d
bonus benim dijital baskülün pili bitti bu gün 1 saat onun için dolanmadığım market kalmadı allahtamn marketler hepsi çok yakındı, sonuçta yok bulamadım yarın de saatçileri gezicem zaten benim malum dönemim başladı öteki haftaya kilo bildirimi yapsam olur mu :kedi:
canım o zaman tek içimlik sıcak çikolata al yarısını da biriyle paylaş. bir elma kadar sanırım kalorisi toplamda. tarçının hazırını da al:) ani bi krizde odun gibi olanı kaynatamazsın hemen belki:) sonra mesela alma veriyolar fırına üzerine yine tarçın bi çay kaşığı pekmezle falan acaip şeyler var dene sen de zevkli olurkaydirigubbakcemile3
dilenci allah seni emi :)))
pro üyeyim ya ben .. imza hakkimi kullaniyorum. oraya yapistirdim tickeri.
ayyyyyyy aplam ya ağzım sulandıııı ayyyyyyy valla ne güzel tavsiyeler bunlar aplam yaaaaaa beni düşündüğün için tşk ederimmmmm opuyorumnanaktan
bu arada benim kilo çizelgem yoktu zati ama sizlere üzüldüm :teselli: :teselli:
anaa ben de abla oldum nan yavaştan:)) daha durun yaa ayın 16sında 24 olcam azcık daha 23üm-tatlicadiarzu-
düşüncez tabi bebişim herkese yardım etmek yardım almak için burdayız. abartma ama bak bir kupa seni keser günde. ve sadece adet dönemlerinde izin veriyorum:dilcikar: sırnaşık şey
tamam dilenciiiiiim demek garibime gidiyo yerimseniben ben de 22 aralıkta 21 olcam hihoyyyt ozaman ben sana dileciiiiiiiiiim diim olur mu tamam sadece bu dönemde söz başka yokk buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
ayran detoksu mu?? o ne ola ki???
aman hem şişko hem detoks cahiliyim kaydirigubbakcemile3
Estağfurullah -tatlicadiarzu- Hem bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp -tatlicadiarzu-
Günaydın kızlarrrrrr,
ben kilomu bildireyim büyük mutlulukla
87 den 1.7 kilo gitmiş
85.3 olmuşum.
çoook mutluyum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus
amaannnn tuvalete çıkmayı bekleyemiycem valla. artık yarına yansır düşüş.. bugün olduğu kadarıyla tartıldım geçtim.. geçen hafta 94.5 tim sanırım şu an 92.9 =1.600 gr. ehh idare eder.
yenacım 90 kilyom hayatımda görmediğim kilo bu ama tavsiyene uyacağım bugün başlıyorum ama sebze ağırtlıklı beslenmeye bakalım belki verebilirim
herkese slmlarrrrrrrrrrr boşladım sizi ama derslere çalışıyorum yiğenime ders çalıştırıyorum derken pc açık olsada oturamıyorum başınaa 200 gramcık vermişim ne güzel dimi :):):) 83,8 bonusum yaz anacığım :)
:kedi: kaydirigubbakcemile3
bonus çok sinir bozucuu tahmin ettiğimizden de art niyetli bi yaklaşım o zaman bukötükedihüso pro üye nası oluyo paralı mı abonelik mi eğer öyleyse herkesi pro üye olmaya teşvik diye düşünücem yaniCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?