Merhabalar
Kasımpatı bonus ellerinize sağlık
Listedeki herkesi Kutlarım
Akşam ders var kek börek yaptım en tembel işi :)
selam :) burdaki durumları bonus arkadaşımız anlatmış zaten üzerine fazla söyliycek fazla bişey yok son 3 sayfayada göz atarsan cuma halerimizide anlarsın zaten
Betul resmen huy degistirdi, 3 gundur gaz cikartabiliyo ama tuvaletini yaparken zorlaniyo, afedersiniz kabizlik durumu yok.. Ama 2 gunde 1 yapiyo ve surekli yapacakmis gibi ikinip agliyo. Gaz cikartiyo ama hala agliyo. Cani da yaniyo belliki.. Uzuluyorum.. Gaz yapacak bisey de yemiyorum ozellikle dikkat ediyorum yani..
Memede uyuyo besige koyunca uyaniyo ve uyumuyo bi daha... Uykudan gozleri kapaniyo aslinda..
Tecrubeli anneler nedendir ne yapmam gerekir, doktora gitmeli miyiz.
Selam kızlar.umarm herkes iyidir.biz de iyiyiz.hala bebis gelmedi bekliyoruz.kızım pek nazlı çıktı.yarn tekrar kontrolüm var.
Merhabalar
Kasımpatı bonus ellerinize sağlık
Listedeki herkesi Kutlarım
Akşam ders var kek börek yaptım en tembel işi :)
Bende tarhana beşamelli ıspanak yaptım bir de pattes köftesi bakalım nasıl oldular :)
adaş ders sende miii ? kek de iyi yaaws
bonus sende çok güzel yemekler yapıyorsun insan nasıl dayansıın patates köftesini merak ettim hafif oluyor mu ?
bende mercimek çorbası ve taze fasülye yaptım bir gün öncedende pilavım var ama taze fasülyelerim alırken öyle güzel incecik görünüyordukii temizlerken bir baktım hepsi kılçıklı şimdide pişmiyorlar anlamadım
Sabah bol yesillikli 5 zeytin peynir 2 dilim ekmek yumurta
Turk kahvesi 1 lokma ciko
Oglen durum cigkofte
Ara bir yesil elma
1 kupa yesil cay
Aksam 3 kasik bulgur pilavi 2 kasik yogurt bol salata 1 porsiyon bruksel lahana 2 dilim ekmek
Su 5 bardak
1 minik browni kacamagim oldu bunu nasil telafi ederim.
bonuscum bende eve yapmıycam kardeşimin misafiri gelicek onlara biraz yaprak sarayım ve elmalı yapıp götüreyim dedim eve yaparsam dayanamam yerim yaniiiFrida hamur aşkıyla yanıyorum bu ara bi leğen hamuru yapıp pişirim çok iyi geliyo bsna ama yiyorum. Yapmayıda seviyorum. Çocuklarla olmuyo delirtiyolar insanı. Ispanagın yanına düşündüm napsam diye patates vardı dedim hep fırın yapıyorum kroket yapim ama tarif ararken köfte gördüm ilk kez denedim yemedim daha :)
Bu sene benim dondurucudakide çok zor pişiyo. Ablam dün getirdi bi kapta zeytinyağlı bi yere gidicekmiş ziyan olmasın diye bi baktım diri baya :))) bakmadan kapamış demek akkıllı
43 yasinda 1 ay onceki sonuca gore 99 kiloydum 100 gormek istemedigim icin bir daha tartilmadim. Agirlastim hissediyorumbahar senin yaşadığın ve yaptığını hepimiz zaman zaman yapıyoruz bende çoğu zaman dört dörtlük bir gün geçirmedim o yüzden çok bilir kişi gibii eleştiri yapamam zaten bilirsin kelin ilacı olsa başına sürer meselesii :)
bu arda yaşın kaç merak ettim birde kaç kilosun ?
günün iyi görünüyor en azından listende yeşil çay var en önemlisi spor var ben tavsiye olarak akşamları bulgur pilavının yanında ekmek yeme diyebilirim öğlenkii çiğköftede lavaş ekmeklimiydi acaba lavaş ekmekliyse onuda kıvırcık veya marulla yiyebilirdin diyebilirim ama bu gün böyle geçmiş yarın daha iyi olur önemli olan sabır ve azim oluyor burda herhalde :)
anladım bahar menun oldum inşallah 3 basamaklı bir rakam tartıda görmesin yaşıt sayılırız bende 41 yaşındayım :)43 yasinda 1 ay onceki sonuca gore 99 kiloydum 100 gormek istemedigim icin bir daha tartilmadim. Agirlastim hissediyorum
Cigkofte lavasliydi
Pilavla ekmek mumkun oldugunca almamaya calisicam
Bende memnun oldum Fridaanladım bahar menun oldum inşallah 3 basamaklı bir rakam tartıda görmesin yaşıt sayılırız bende 41 yaşındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?