Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus @kasimpati35 Kızlar listeler için elinize emeğinize sağlık

kg veren spor yapanlarıde öperimkii

gündüz aksiyonluydu astımım azdı 2 saat kötüydü eve geldim külçe gibi yattım sonra biraz kalkıp bişeyler yedim tekrar yatarım :)) yaaaa 74FRIDA elmalı kurabiye için ölürümm

baharnaz hoşgeldiniz azminiz daim olsun

yasemincim geçmiş olsun yat dinlen yarına daha zinde ve iyileşmiş olarak kalk :)

elmalıyı bende çok severim burda anıyoruz ama yemiyoruz tabiii aklımızada girmiş oluyor biryandan da bakalım napıcaz :)

Tsk ederim hoşbuldum

bende bugün kahvaltıda
2 yumurtayla omlet,biraz lor peyniri , bir yemek kaşığı kadar acuka ( bu acuka çok mu zararlı acaba bilen var mıı )
domates,tere ve 4 dilim kadar ekmek yedim

akşamda :bir kase mercimek çorbası
bir tabakta taze fasulye yedim

şimdide yeşil çayımı içiyorum dengeli bir gün olmadı kahvaltı ekmekleri fazla oldu çok geç kahvaltı yapınca günüm böyle geçti

karbeyaz07 tebrik ederim maşallah ne güzel kilo vermişsin sağlıkla devam et inşallah

Canim masallah ne güzel vermissin azmin daim olsun insallah

Karbeyaz masallah cok guzel vermissin yuzun ve her yerin kuculmus. Banada bi oku ufle tükür falan :)

yaaâaâ kulunkoglu hala duruyo canim ben de murat sinemasinin oralardayim

wawwwww superrrr

@dafi ablacim hoşgeldin,Allah tekrarini nasip etsin inşallah..
Yiğenine çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..

Karbeyaz tebrikler,azmin daimi olsun..Allah bizlerede nasip etsin tez vakitte:)

karbeyaz07 sen instagramda askbuyukbedengiyer misin tesadufen gordumde seni

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve motivasyonunuz için ❤

Tam forumu kullanamıyorum alintilar destan gibi oldu kusura bakmayın Aralık ayından bu yana çok şükür verdim bayagi iyi hissediyorum kendimi artık. Bu arada instagramda kullanıcı adım askbuyukbedengiyer o benim. Orada sürekli paylaşım yapınca burayı unutuyorum bazen kusura bakmayın ondan mesajlarınızı geç gördüm.

Konyaalti Belediyesinde ücretsiz diyetisyen hizmeti sadece oraya özel değil canım Muratpaşa ve Kepez de de var. Ama benim şansıma işte diyetisyenim iyi çıktı

Regl dönemim biraz yoğun ve sancılı geçiyor bugün şeker düşüklüğü de yaşadım. Şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. Spor yapamadım.ağrılar geçince spora dönücem tekrar.

Adaş elmalı benim de canım istiyor haftaya usenmesem de yapsam 1 tane de yerim
Kekim de güzel oldu iddialıyım ıslak kekim güzel olur portakal kabuğu da rendeliyorum yakışıyor valla
Neyse susayım ben
Hemşerim geçmiş olsun dinlen iyice sabaha dinç uyan inşallah

Bonus eline saglik sporculari da tebrik ederim.. Ben usutunce de etki eder mi ya bebege.. Benim hic corap giyme aliskanligim yoktur cunku.. Mutfakta kesin usutuyorumdur.. Emzik hala tutmadi valla verince kusuyo..

Zeynep Rezene ben icmeye calisiyorum hic sevmesem de.. Bebege icirmek zarar vermez mi ya

Lennnn nerde görülmüş lohusanın çıplak ayak gezdiği giy üşütme. Çay için belki erken olabilirde zeyno veriyo sormuştur o gaz ilaçlarından daha iyi olacağı kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…