- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hoşgeldin ben de aynı yaslardayimBende memnun oldum Frida
Genciz biz sadece fazla kilomuz var yada kilom var diyim
Hoşbuldum tsk ederimHoşgeldin ben de aynı yaslardayim
Bol azim ve kolaylık dilerim
Bonus @kasimpati35 Kızlar listeler için elinize emeğinize sağlık
kg veren spor yapanlarıde öperimkii
gündüz aksiyonluydu astımım azdı 2 saat kötüydü eve geldim külçe gibi yattım sonra biraz kalkıp bişeyler yedim tekrar yatarım :)) yaaaa74FRIDA elmalı kurabiye için ölürümm
baharnaz hoşgeldiniz azminiz daim olsun
Tsk ederim hoşbuldumhoşgeldinz baharnaz inşallah azim ile devam edersiniz
Tsk ederim hoşbuldumBonus @kasimpati35 Kızlar listeler için elinize emeğinize sağlık
kg veren spor yapanlarıde öperimkii
gündüz aksiyonluydu astımım azdı 2 saat kötüydü eve geldim külçe gibi yattım sonra biraz kalkıp bişeyler yedim tekrar yatarım :)) yaaaa74FRIDA elmalı kurabiye için ölürümm
baharnaz hoşgeldiniz azminiz daim olsun
anladım canım kolay gelsin kuran dersiydi dimii Allah kabul etsinAdaş ders hep bende oluyor zaten
Uzun bir ara vermiştik geçen hafta tekrar başladık
karbeyaz07 tebrik ederim maşallah ne güzel kilo vermişsin sağlıkla devam et inşallah
Canim masallah ne güzel vermissin azmin daim olsun insallah
Karbeyaz masallah cok guzel vermissin yuzun ve her yerin kuculmus. Banada bi oku ufle tükür falan :)
yaaâaâ kulunkoglu hala duruyo canim ben de murat sinemasinin oralardayim
wawwwww superrrr
akşam yemeklerinde ben yarı aç yarı tok oluyorum nefis olayını aştıkmı olay tamam
hehe zeynepcim nasılda biliyosun kdv ve sgk ben daha sayıklama faslında değilim sanırım :)
Hoşgeldin sefa getirin dafimmm ümren hayırlı olsun bizede nasip etsin
yazdığın belediyenin hizmetini bilmiyorum ben bahçelievler polisevinin orda oturuyorum bana bayağı bi uzak konyaaltı belediyesi ama iyi ve bilgili birinin olması artı birşey azmin daim olsun
afiyet olsunn akşam yemekleri erken ve yarı aç yarı tok kalkınca genelde eksi getiriyor zamanla ama sabretmek lazım
sen dengelemişindir dengeli hatunn
@dafi ablacim hoşgeldin,Allah tekrarini nasip etsin inşallah..
Yiğenine çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..
Karbeyaz tebrikler,azmin daimi olsun..Allah bizlerede nasip etsin tez vakitte:)
karbeyaz07 sen instagramda askbuyukbedengiyer misin tesadufen gordumde seni
ay ne tatlııı yayamaz şeey
tebrik ederim fark tabiki çok belli ben böyle bollaşan kıyafetlerimide bayağı attım bahar dolap değişimindede atıcaklarımda var hiç öncesi sonrası resimim yok amageçen eşim bir resmime bakıyordu ne kadar kilo vermişsin dedi bende şaşırıp baktım şimdi bu resimden dahamı zayıfım diyee :) eşimde evet dedi ...
geçmiş olsun hayriyecim yarın kendini daha iyi hissedersin inşallah
adaaaş akşam çayın yanına bişey yemedin mii
evet yeliz o zaten son paylaşımlarında öncesi sonrası resimlerini görürsün
Lennnn nerde görülmüş lohusanın çıplak ayak gezdiğiBonus eline saglik sporculari da tebrik ederim.. Ben usutunce de etki eder mi ya bebege.. Benim hic corap giyme aliskanligim yoktur cunku.. Mutfakta kesin usutuyorumdur.. Emzik hala tutmadi valla verince kusuyo..
Zeynep Rezene ben icmeye calisiyorum hic sevmesem de.. Bebege icirmek zarar vermez mi ya
Bulaşık topladım belim koptu ayakta durdum bugün fazlaca. Sütlü kahve yapmak niyetim.Ne yapıyorsunz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?