Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulaşık topladım belim koptu ayakta durdum bugün fazlaca. Sütlü kahve yapmak niyetim.
ben bugun gayet rahat Beslendm suan karnm tok.kahvede iyi gider ama kim yapacak üsenyorum aylar sonra Leslieye başlayim artık diyorum bakalım yapabilecekmyim en son yaptığımda şeytan boğazıma bindi sanki o kadar bunldim nedense.vakit geçmiyor sıkıldım ondan dolayı.tembel tembel 2ay geçirdim spor yok

Gunaydin kizlar
Liste icin tesekkur ederim hatunlar ben gecen haftaki kiloma donmusum cok sukur bana bu yogurt seysi hic iyi gelmiyor sanirim
Bide telim serviste tabletten yaziyorum ama kizlarsan elime gecmiyo malesef aksama da misafirim var bugun pek giremem kacamaksiz binhaftasonu olsun insallah

Yeliz yogurt kuru bana da yaramiyor.. hem cok rahatsiz ediyor midemi hem de sisiriyor...

hayriyecim yapabilirsem ben de denerim metabolizma cayini.. yillar yillar once yapmistim .. o kadar cok sey denedim uzerim de hevesim kalmadi heralde ..

Daficigim hosgeldiniz .. Allah ibadetinizi kabul etsin. Darisi bizlere insallah..

bonus ve kasimpati emeginize saglik..

Günaydın hayırlı mutlu haftasonları olsun inş.
Hayriye olabilir o suyu daykoda yapıyodu.

Bu zahidenin programında 4 tane dr kilolu hastaları zayıflatıcaktı dedi annem ne zamandı bilmiyorum geçen gün çıkmış bi kız 32 kilo vermiş. Salatalıklı zencefilli limonlu su içmiş sende yap dedi bana. Sadece o su bile kilo kaybı yaparmış karın yağlarını eritirmiş falan filan.

Kızın beslenme listesini bilmiyorum vermişlerdir illaki.

Allah allah niye acaba mideyi anlıyorum baharat sonuçta ama niye şişiriyo? Haftada iki kez bol suyla düzenli yapılırsa çok başarılı bi kür aslında. Asuman ablada yapıyodu. Metebolizma bi kere o düzene yağ yakımına başlayınca kaçamakta olsa kilo vermeye devam ediyo bknz asuman abla :))

Yillar once eltimle lahana corbasi yapmistik millet kilo verirken o sismisti :)

deniyelim insallah yenam bide aksamdan hazirlaniyor kolay olur diye dusundum artik bi sıkı toparlanalım insallah
Bos bos geciyor haftalar
aa evet bende bunu nerden hatirliyorum diyorum bende yapmistim ama bunu kaynatmiyoruz aksamdan kaynar suya demleniyorhadi bonus bugun ayarla yarin baslayalim

Selamun aleyküm güzeller
Hepinize hayırlı, sağlıklı ,mutlu, huzurlu bir gün diliyorum
Ben onca koşturmacaya rağmen gittiğimden 300 gram fazla döndüm
Kilo 98
Bu günden itibaren daha dikkatli olmaya başlıyorum inşallah önümüzdeki hafta kilo bildirimi yaparım
Amiin sağol yenacım. Rabbim özenen her kuluna göstersin inşallah

Ben normal suya yapmistim bekletmistm annem dedi kaynar suymus. Yani demlencek iste. Demiski bide dr bunu yapsinlar 15 gun tartilmasinlar aradaki farki gorucekler.

Nasilsin ablacim gelen giden oluyomu? Demek diyete basliyon :) bak asuman abla 10 kilo daha verdi. Bi ara nursenayla 91-92 arasindaydi simdi 82 nazarim degecek kadina

Hayırlı mutlu günler
Güzel bir hafta sonu dilerim herkese
Bonus bonus ben açken sen tok yattın bir hatırla :))
Yoğurt seysini yemeği erken yyip yapınca faydalı oluyor ama zaten belli bir saatten sonra bisey yemesen o da yetiyor
Ben epeydir yapmıyorum midem pek iyi değil o yüzden çekiniyorum
Elmalı limonlu karışım da güzel oluyor
Aslında mantık geç saatlerdeyemeyip sıvı tüketimini artırmak

Ben normal suya yapmistim bekletmistm annem dedi kaynar suymus. Yani demlencek iste. Demiski bide dr bunu yapsinlar 15 gun tartilmasinlar aradaki farki gorucekler.
tamam tartilmayalim soz verelim yapmaya 15 gun sonra bakalim nekadar vermisiz yeterki bir yerden baslayalim

Mantigina iradene gurban bacimsin

Yuzume yuzume gercegi carptigin icinde oha falan oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…