Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oy sevem seni masallahin var darisi bize iradeli zarif ve artik zayif olan hatun

tamam tartilmayalim soz verelim yapmaya 15 gun sonra bakalim nekadar vermisiz yeterki bir yerden baslayalim
Yavrucum sen zaten başladın emeğine haksızlık etme lütfen. Yüksek kilolar olunca caymak çok daha çabık oluyo :)

Bak aç durcakmışız :) aslında tokkende rahatsız oluyoruz

Yavrucum sen zaten başladın emeğine haksızlık etme lütfen. Yüksek kilolar olunca caymak çok daha çabık oluyo :)

Bak aç durcakmışız :) aslında tokkende rahatsız oluyoruz
basladimda ne oldu sanki eldevar 0 2 haftadir ac yatak tamam saat koyalim aksam yemeyine biraz ayri yiyelim evdekilerden onemli olan biseylere cabalayalim salmayalim kendimizi artik yoruldum ben bu kilolari tasimaktan belimin yanin agrimasindan namaza egilememekten kiyafet bulamamaktan terzi belimi kavusturamadi mezroyla gecen gun allahim bunlari yasayip nasil tekrar yiyorum anlamiyorum gercekten ya cok yuzsuzum ya cok umutsuz (off gine bagladim pskopata)

Ablacim kosturmadan odemde yapmis olabilir bidehava değişimi falan olduya

Nasilsin ablacim gelen giden oluyomu? Demek diyete basliyon :) bak asuman abla 10 kilo daha verdi. Bi ara nursenayla 91-92 arasindaydi simdi 82 nazarim degecek kadina
sağol bonuscum iyiyim çok şükür
Gelen giden olacakta ben hastahanede çocuğun başındayım perşembe akşamı çıktık . Akşam komşular gelecekti çocuk tam iyileşmedi hastalığı bulaşıcı bir iki gün sonra gelin dedim.

Asunun bildirimine baktım. Maşallah dedim azimli hatuna kolla kendini geliyorum diycektimde tırstım

Gecen parkta duygu kumda oynuyodu oynayamadim cocukla egilemedim. Zorla oyniyim desem midem agzima geldi. Bazen bu durumdan kendimden midem bulaniyo yani afedersiniz yemis yemis ........mıș derler ya onun gibisin diyorum kendime.

Cok zor oyle hastalik zayiflamistir kesin allah daha beterinden korusun.

Gecen parkta duygu kumda oynuyodu oynayamadim cocukla egilemedim. Zorla oyniyim desem midem agzima geldi. Bazen bu durumdan kendimden midem bulaniyo yani afedersiniz yemis yemis ........mıș derler ya onun gibisin diyorum kendime.
Egilmeyi hic sorma disarda yere bisey dusecekte eğilecem diye aklim cikiyor parduse patliyacak gibi oluyor arkasi tobe yarabbim

Selam arkadaşlar hepinize mutlu hafta sonları
Sabahi menemen,5 zeytin,20 gr suzme peynir,1 çay kaşığı pınar beyaz light,1 çay kaşığı ev yapımı cemen,2 etimek ve domates salatalık ot yemekle geçirdim menemene çok az light kaşar da rendelemistim ama kaşarlı kısmını almamaya çalıştım eşime iteledim :))))
Regl çok ağır geçiyor o yüzden spor yapamadim dün bi tek 6000 adim yürudüm alışveriş vs yaparken. Bugünde sancılarım devam ediyor.Büyük ihtimalle bugünün sporuda kalır. Artık yarına Allah Kerim
Bugün fırında sebze mucver,erişteli mercimek ve günlerdir dolapta süründurdugum mercimek çorbası var. Öğlen mucver ve erişteli arti yoğurt yerim. Akşam da çorba yla kapatirim sanırım. Hareket etmediğim için kaloriyi kisicam bugün. Ara öğünlerde yine grissini,ayran,bitki çayı vs ile geçer. Hepinize sevgiler :)))

Merhabalaaar keyifler yerindedir inşallah ne güzel gurubumuzda bahar kıpırdanmaları var sankiii :)

En azından hepimiz incelmeye niyetliyiz ve gerçekleştircez sakii :)

Bende yeni mutfaktan çıktım eşimle kendime bir kahve yapıcam sonrada ütü yapayım bu günden sonra yatılı misafirlerim olur eşimde hafta sonu evde mutluluk tavan yaniiiii :))))

Adaş mutluluğun daim olsun :))
Ben bugün evde pinekliyorum yağmur var yürüyüşe de gidemedim
İş güç yapasim da yok aksam da hazır yiyeceğiz galiba bugün diyet felan yok çekirdek de citleyecegim
Yok adaş 25 yıl oldu diz dize biiii öteye git be adam yaşlandıkça yapıştık sankiii daral geliyor bağzen :))))

Maç seyrediyoruz şimdiii

sağol canım

Adaş mutluluğun daim olsun :))
Ben bugün evde pinekliyorum yağmur var yürüyüşe de gidemedim
İş güç yapasim da yok aksam da hazır yiyeceğiz galiba bugün diyet felan yok çekirdek de citleyecegim

Wuuuuwww çekirdeeek heeee

Yaşasıııın

Kesin sen çekirdeğinde ölçülü yersin :)))

Yok valla bugün dağıtacam :)
Bonus sevinsin azcık
Şimdi yağmur demeden tuğba ya gidiyorum oradan alacam hem kabak hem ay çekirdeği :)))))
Afiyet olsun kabak çekirdeği iyidir dur denk geldiği de bende alayım ama bende hemen alışkanlık yapıyor poofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…