Hayırlı mutlu günler
Güzel bir hafta sonu dilerim herkese
Bonus bonus ben açken sen tok yattın bir hatırla :))
Yoğurt seysini yemeği erken yyip yapınca faydalı oluyor ama zaten belli bir saatten sonra bisey yemesen o da yetiyor
Ben epeydir yapmıyorum midem pek iyi değil o yüzden çekiniyorum
Elmalı limonlu karışım da güzel oluyor
Aslında mantık geç saatlerdeyemeyip sıvı tüketimini artırmak
Yavrucum sen zaten başladın emeğine haksızlık etme lütfen. Yüksek kilolar olunca caymak çok daha çabık oluyo :)tamam tartilmayalim soz verelim yapmaya 15 gun sonra bakalim nekadar vermisiz yeterki bir yerden baslayalim
basladimda ne oldu sanki eldevar 0 2 haftadir ac yatak tamam saat koyalim aksam yemeyine biraz ayri yiyelim evdekilerden onemli olan biseylere cabalayalim salmayalim kendimizi artik yoruldum ben bu kilolari tasimaktan belimin yanin agrimasindan namaza egilememekten kiyafet bulamamaktan terzi belimi kavusturamadi mezroyla gecen gun allahim bunlari yasayip nasil tekrar yiyorum anlamiyorum gercekten ya cok yuzsuzum ya cok umutsuz (off gine bagladim pskopata)Yavrucum sen zaten başladın emeğine haksızlık etme lütfen. Yüksek kilolar olunca caymak çok daha çabık oluyo :)
Bak aç durcakmışız :) aslında tokkende rahatsız oluyoruz
Ablacim kosturmadan odemde yapmis olabilir bidehava değişimi falan olduyaSelamun aleyküm güzeller
Hepinize hayırlı, sağlıklı ,mutlu, huzurlu bir gün diliyorum
Ben onca koşturmacaya rağmen gittiğimden 300 gram fazla döndüm
Kilo 98
Bu günden itibaren daha dikkatli olmaya başlıyorum inşallah önümüzdeki hafta kilo bildirimi yaparım
Amiin sağol yenacım. Rabbim özenen her kuluna göstersin inşallah
sağol bonuscum iyiyim çok şükürNasilsin ablacim gelen giden oluyomu? Demek diyete basliyon :) bak asuman abla 10 kilo daha verdi. Bi ara nursenayla 91-92 arasindaydi simdi 82 nazarim degecek kadina
Bilmiyorum canım 1 haftayı geçti ödemse atması gerekirdi.Ablacim kosturmadan odemde yapmis olabilir bidehava değişimi falan olduya
basladimda ne oldu sanki eldevar 0 2 haftadir ac yatak tamam saat koyalim aksam yemeyine biraz ayri yiyelim evdekilerden onemli olan biseylere cabalayalim salmayalim kendimizi artik yoruldum ben bu kilolari tasimaktan belimin yanin agrimasindan namaza egilememekten kiyafet bulamamaktan terzi belimi kavusturamadi mezroyla gecen gun allahim bunlari yasayip nasil tekrar yiyorum anlamiyorum gercekten ya cok yuzsuzum ya cok umutsuz (off gine bagladim pskopata)
sağol bonuscum iyiyim çok şükür
Gelen giden olacakta ben hastahanede çocuğun başındayım perşembe akşamı çıktık . Akşam komşular gelecekti çocuk tam iyileşmedi hastalığı bulaşıcı bir iki gün sonra gelin dedim.
Asunun bildirimine baktım. Maşallah dedim azimli hatuna kolla kendini geliyorum diycektimde tırstım
Egilmeyi hic sorma disarda yere bisey dusecekte eğilecem diye aklim cikiyor parduse patliyacak gibi oluyor arkasi tobe yarabbimGecen parkta duygu kumda oynuyodu oynayamadim cocukla egilemedim. Zorla oyniyim desem midem agzima geldi. Bazen bu durumdan kendimden midem bulaniyo yani afedersiniz yemis yemis ........mıș derler ya onun gibisin diyorum kendime.
Yok adaş 25 yıl oldu diz dize biiii öteye git be adam yaşlandıkça yapıştık sankiii daral geliyor bağzen :))))Adaş mutluluğun daim olsun :))
Ben bugün evde pinekliyorum yağmur var yürüyüşe de gidemedim
İş güç yapasim da yok aksam da hazır yiyeceğiz galiba bugün diyet felan yok çekirdek de citleyecegim
Adaş mutluluğun daim olsun :))
Ben bugün evde pinekliyorum yağmur var yürüyüşe de gidemedim
İş güç yapasim da yok aksam da hazır yiyeceğiz galiba bugün diyet felan yok çekirdek de citleyecegim
Allah daim etsin canım :)Yok adaş 25 yıl oldu diz dize biiii öteye git be adam yaşlandıkça yapıştık sankiii daral geliyor bağzen :))))
Maç seyrediyoruz şimdiii
sağol canım
Yok valla bugün dağıtacam :)Wuuuuwww çekirdeeek heeee
Yaşasıııın
Kesin sen çekirdeğinde ölçülü yersin :)))
Afiyet olsun kabak çekirdeği iyidir dur denk geldiği de bende alayım ama bende hemen alışkanlık yapıyor poofffYok valla bugün dağıtacam :)
Bonus sevinsin azcık
Şimdi yağmur demeden tuğba ya gidiyorum oradan alacam hem kabak hem ay çekirdeği :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?