Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar
Tarcinli elmali limonlu suyu sabahtan yapip denedigim olmustu fakat şekerimi acayip düşürüyodu kafami kaldiramiyordum biraktim
Yapicak olanlara önerim şeker probleminiz varsa dikkatli olun
Ben bir yıldan fazladır hep içiyorum içine elma sirkesi ve yarım çay kaşığı karbonat da katıyorum ...

Tabi içinde karabiber ve karafilde oluyor birtek zencefili kışları katıyorum

Bana iyi geldiğini düşünüyorum ama yinede yemeyle alakalı....

Bugün dağıtma günü toplanin kimse bana bakmasın perşembe cuma cumartesi yiyorum valla yarında pazar eşim çalışıyor Beykoz tarafında işi varmış benide alacak evden beraber gidicz oradan yemeğe yarında heba.işin yoksa polynna cumaya kadar göbek çatlat eksi Olcandiye.

Yediklerimi yazayim
2 kk peynir 4 zeytin 1 cay k bal 1 yum omlet 1 dilim koy ekmegi bol yesillik
Turk kahvesi kibrit kutusundan birazca buyuk sutlu tatli 3 tane cilek
4 yk kisir bol haslanmis lahana ve kivircik
2 kupa yesil cay
45 dk yuruyus
1 elma
Aksam icin kabak mucver yapicam firinda yanina yogurt
Ictigim su cok az 3 bardak

Pissttt ask bocukleri :)

Frida ne farkeder askin yasi ve senesi olmaz be .. keske koruyabilsek o duyguyu ama nafile :)

Asuu senle konusurken baris bey almis basini ters yone gidiyor scoteriyle allam yaa.. bu erkek kisiler ne zannediyorlarsa kendini.. ona bakmadim diye cemkiriyo annesine ..

Bonus kisisi beslenme + spor + yesilcay disin da zayiflama sekline guvenim kalmadi inancim da kalmadi artik.. biktim artik herseyi deneyip medet umup homini girtlak yeyip netice beklemekten aaaayyyy..
Bir de hakikaten midemi mahfediyor ve sisiriyor beni..
Asuya bakma sen. O artik bizden degil :) level atladi satatulerimiz farkli :)

Baharnaz ayni kulvardayiz yas bakimindan :)

Sevindim yaşdaş arkadaşim
Bundan 6 yil once beslenme spor ve yesil cay uclusuyle 13 kilo vermistim
Yine ayni sey olurmu bilmiyorum
Kararliyim

Sevindim yaşdaş arkadaşim
Bundan 6 yil once beslenme spor ve yesil cay uclusuyle 13 kilo vermistim
Yine ayni sey olurmu bilmiyorum
Kararliyim

Ben de oylesine kilo verip aldim ki toplami 50 60 kilo olmustur.. 80 li kiloyu bile en son 7 sene once gormustum .. son iki yildir da 100 lu kilolardayim..
ozetle vahim durumdayiz yas kemale erdikce metabolizma yavasliyor ve cok zorlasiyor..
hepimize kolay gelsin irade gelsin..

nerede oturuyorsun ?

Istanbul basaksehir
Bende dogumdan sonra 80 li kilodaydim 5 yil once sonra kat kat cikmaya basladik butun yaglara göbegim evsahipligi yapiyor sali gunu homa testini yaptiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…