Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ağşam ağşam küçük çaplı bir temizliğe giriştim şu an dinleniyorum çocuklar babanneye gidince iyi oldu ben gitmedim. Başka türlü fırsat olmuyodu. Yarın ve 1-2 gün daha devam edersem biter inş cumaya kadar yolu var.
Başlamak yarısıymış da sağlık el vermiyo. Hantal vücudum ve çalışan ellerimin ağrısı fena yapıyo beni bak msj yazarkende ağrıdı.

Teee Allam yaa,birgün gelmedik elmali kurabiyeler,cekirdekler,kahveli cikeletalar hava da ucusmus,bagyanlar etmeyin eylemeyin,diyet topiğinde olacak sey midir

74FRIDA Fridacim,diz dize mac izlediniz demek:) misafir romantizmi bölmüş yanliz,tam da günün de yani olacak seymi ayol

Bonus kolay gelsin,gece gece temizlik mi olur yahuu:) hazir çocuklar yokken dinleneydin,ormantik bir aksam geçireydin esinle:)
Yardima ihtiyacin var mi,geleyim mi?

Allahım ya rebbim çocukları kim götürdü acaba babanneye çocukla yapamadınmı her vakit olur bana göre. İyi değil derlerde her zaman yaptığım şey değil sonuçta hatta heç yaptığım şeyler değil

Allasen ısrar etme gaza gelmişken şu mutfağı silim dolabı çektiydim ortada kaldı bak taşındığımdan beri ilk çekiyorum el insaf 6-7 ay olmuş tühh bonus sıfatan

Bugün kü menü
Kahvaltı
3 ince dilim kızarmış tereyağlı köy ekmeği, 1 dilim peynir, 2 kaşık herse, 2 zeytin, 1 çay kaşığı salça, 2 bardak çay

Öğle

1 bardak yeşil çay

Akşam
Çorba, 2 kaşık pilav, 2 kaşık barbunya, 2 kaşık yoğurtlu yumurta ( borani) , 2 dilim kızarmış karnabahar, 3 kaşık haydari,
1 fincan kahve

Ne oltaya geldiniz beeee sizi gidi aşk böcükleriiii :)))

Bonuscum demiştim sana ben aşkıda yedim diyeee :))

Neyse kaynım geldi geldiğinden beri yiyip içiyorum zararlı bişey yemedim ama yediklerim geç vakit olunca fazlaada kaçtı iyi olmadı şimdi mutfağı toplıyımda yatağını açıyım kaynımın daha memleketten gelecekler var .....

Hayırlı cumalar
Nursena hoşgeldin bir daha gitme artık
Yelizcim 2 gün önce gördüğün rakamı yine görürsün moralini bozma bence
inşallahh gitmeyeyimm çok fena hiç bi kıyafet olmaz olduuu gardobumdakiii 80 kiloki kıyafetlere bakıp bakıpp sinirleniyommm
hoşbuldummm canumcumm
amiiiinnnnnnnnn zayıflamak senin işinheyy dostummm
Bir taş attım pencereye dıh dedi anası çıktı bınıs evde yok dedi vayy vayy
lülülüüülüüüüüüüü

Arkadaslar kizimin sonucu iyi sukur..
Darisi lys ye insallah onemli olan o zaten..
cok yogunum yazamiyorum kusura bakmayin..
hadi hayırlısı olsun yenem başarılarının devamı gelir inş

ooohh sen emziriyonda çatır çatır inersin gurban merak etmeeee hamile olmadan önceki hırslııı yolcuyu görmek temenlisiyleee
Nasilsin ablacim gelen giden oluyomu? Demek diyete basliyon :) bak asuman abla 10 kilo daha verdi. Bi ara nursenayla 91-92 arasindaydi simdi 82 nazarim degecek kadina
taaşşş kayya ne varsa yolladınnnnn saoll gece gece süper olduuu

iyi geceler hepicinizee
bahar sendromuna giren kocayla uğraşıyom bu ara acayip gegin bi ev ortamımız varrr sıkıntıdan yemeğe vurmuyum kendimi diye debeleniyommm
sabah 2 dlm ekmek menemen peynir yedim
öğlen bi parça pide ve tavuk patates fırında tere ve salata
akşam 1 puding
1 saat sonra meyve yedim hafta sonu saçma sapan oldu ama pazartesiden itibaren düzene gircek inşaşşahhh
diye umud ediyorumm

bu arada derinn topuk dikeni için tavsiye fizik tedavi ye gittim arkadaş tavsiyesiyle kırdırdımm baya rahatladımmmm bi dene sende istersen özel hastanede yaptırdım ücret ödemedimm mane ücreti verdim sadece artık basıyorum öyle dayanamıcak acılarım kalmadııı araştır oralarda varsa gidebilirsin

bomba gibi geliyorsun inşallah.ben yeniyim ama burada eksik biri olunca yeri belli oluyo hele ki senin gibi azimli biri olunca.inşallah eski gayretli halin ile döneceksin.topuk dikenide Halloldugna göre artık Leslieye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…