Duydum asuman abla duydum :)) evinizde cok cikolata varmis onuda duydum en cok onu duydum
Fridaya bak sen hele toz oldu
Yena tartida bir rakam gormusemki sorma bir oha cekmisem beyle cigerimden
Kuzuumm iradeli hatun 10 kilo vermişBiri cekirdek çıkolata mı dedi simdi gidip çekirdek alacam benim başım kelmigidiyorum donecem bekleyin beni anacim
Haha frida nerde ki.
Oyy kıyamam ya misafirin ne işi var bugünde olmıyaydı yaalın alın günahımı misafir köşe başında şimdiden sonra sofra kurcam :))
Hoşgeldin kasımpatısı
Kasımpatı hoşgeldin iyi akşamlar
Bonus kolay gelsin
Adaş gönder misafirleri de gel
Dafi öyle deme yemeycem şimdi hiçbişey :)
Teee Allam yaa,birgün gelmedik elmali kurabiyeler,cekirdekler,kahveli cikeletalar hava da ucusmus,bagyanlar etmeyin eylemeyin,diyet topiğinde olacak sey midir
74FRIDA Fridacim,diz dize mac izlediniz demek:) misafir romantizmi bölmüş yanliz,tam da günün de yani olacak seymi ayol
Bonus kolay gelsin,gece gece temizlik mi olur yahuu:) hazir çocuklar yokken dinleneydin,ormantik bir aksam geçireydin esinle:)
Yardima ihtiyacin var mi,geleyim mi?
inşallahh gitmeyeyimm çok fena hiç bi kıyafet olmaz olduuu gardobumdakiii 80 kiloki kıyafetlere bakıp bakıpp sinirleniyommmHayırlı cumalar
Nursena hoşgeldin bir daha gitme artık
Yelizcim 2 gün önce gördüğün rakamı yine görürsün moralini bozma bence
hoşbuldummm canumcummGünaydın hayırlı cumalar...
Nursena hoşgeldin :)
Hey kurban oldugum allahim su nursenaya " geçmişe bak bence çünkü sen terki diyar ederken ben zayıfladım kızım" demeyi bağa nasip et nolur.... milyon kere amin.
lülülüüülüüüüüüüüBir taş attım pencereye dıh dedi anası çıktı bınıs evde yok dedi vayy vayy
hadi hayırlısı olsun yenem başarılarının devamı gelir inşArkadaslar kizimin sonucu iyi sukur..
Darisi lys ye insallah onemli olan o zaten..
cok yogunum yazamiyorum kusura bakmayin..
ooohh sen emziriyonda çatır çatır inersin gurban merak etmeeee hamile olmadan önceki hırslııı yolcuyu görmek temenlisiyleeeSelamün aleykümm....
ben geldimm...eşim uğradı cumadan önce çocuğa baktı bende bi koşu postaneye gittim geldim doğum parası yatmış diye mesaj geldide...en acilinden epilasyon yaptırıcak yer bulayım şimdi hazır toplu para varken...nasıl koşturduysam bacaklarım belim tutmuyo şimdi..eşim sinirlidir biraz bu ara işlerde çok yoğun sıkıntılı çocukta çok ağlıyodu daha ben giderken 13 dakkaya koştur koştur gittim geldim...uçarakmı gittin diyo...ama daha apartmanın girişinden duyuluyodu paşamın sesi biliyom huyunu nasıl sallanayımki...aldım kucağıma sustu ama içlenmesi bir süre geçmedi...şimdi ancak uyudu...oysa hafif yağmurlu ama güzeldi dışarısı şöyle sallana sallana biraz yürüyebilseydim ne güzel olurdu..temiz havayı özlemişim be...
piştt otur oturduğun yerde hayde gel kapışalım...hiç cesaretim olmamakla beraber bende gireyim listeye kilo vermesemde en azından almama engel olur şimdilik...bu hafta 2 kilo almışım hemen.....
Ve aleyküm selam...geçmiş olsun hayriyecim...öyle sıkıntılı yerleride biliyolarmı...allahım ben yaptırsam neler çıkacak Allah bilir...doktora bile gitmeye çekiniyom hangi yerimi anlatsam nerden başlasam diye düşünmekten....çok şükür migrenim yok(en azından ben öyle biliyorum)onunda hatırı kalsın artık...
hoşgeldin nursenaa....bebişimde bende iyiyim çok şükür...sahalara dönmekke dönmemek arasında gidip geliyorum...
yimezlerr yavrumm...
çok sevindim canım...inş o sınavdanda istediği sonucu alır....
taaşşş kayya ne varsa yolladınnnnn saoll gece gece süper olduuuNasilsin ablacim gelen giden oluyomu? Demek diyete basliyon :) bak asuman abla 10 kilo daha verdi. Bi ara nursenayla 91-92 arasindaydi simdi 82 nazarim degecek kadina
bomba gibi geliyorsun inşallah.ben yeniyim ama burada eksik biri olunca yeri belli oluyo hele ki senin gibi azimli biri olunca.inşallah eski gayretli halin ile döneceksin.topuk dikenide Halloldugna göre artık Leslieye devam.iyi geceler hepicinizee
bahar sendromuna giren kocayla uğraşıyom bu ara acayip gegin bi ev ortamımız varrr sıkıntıdan yemeğe vurmuyum kendimi diye debeleniyommm
sabah 2 dlm ekmek menemen peynir yedim
öğlen bi parça pide ve tavuk patates fırında tere ve salata
akşam 1 puding
1 saat sonra meyve yedim hafta sonu saçma sapan oldu ama pazartesiden itibaren düzene gircek inşaşşahhh
diye umud ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?