eğer çok yiyorsan bile zamanla azaltırsin
Inşallaheğer çok yiyorsan bile zamanla azaltırsin
en son diyet ne zaman yaptınInşallah
Simdiki yediklerimle bile çok kötü oluyorum
Dedigin gibi belki zamanla olucak
Metobalizmami hizlandirmam gerekiyor önce
Bahar ben senin yediklerini çok beğendim çok dengeli benimde yapmak istediğim ama pekte yapamadığım liste bu :)Yediklerimi yazayim
2 kk peynir 4 zeytin 1 cay k bal 1 yum omlet 1 dilim koy ekmegi bol yesillik
Turk kahvesi kibrit kutusundan birazca buyuk sutlu tatli 3 tane cilek
4 yk kisir bol haslanmis lahana ve kivircik
2 kupa yesil cay
45 dk yuruyus
1 elma
Aksam icin kabak mucver yapicam firinda yanina yogurt
Ictigim su cok az 3 bardak
Yaaaa adaş sende bizi kandırıyon Allah bilir senin yediğin çikolata bir kk değildirDaha once almıştım onlardan canım şu an evde çikolata cok var çekirdek ve biraz da fıstık alıp geldim
Yemeği yedik bir de çikolata yedim bonus duydun mu :)
Yaaaa adaş sende bizi kandırıyon Allah bilir senin yediğin çikolata bir kk değildir
Bak tekrar diyorum sen bonus dikkat edin ooo yurt dışından gelen çukulatalara güvenmeyin konyaklı monyaklı olur alım Allah varsa evde adres vereyim gönderin bana sorun olmaz :))))
Kolay gelsin hayriyeGunaydınnnn mutlu pazarlarr
Misafirlerim gelir birazdan ben kaçtım akşama görüşürüz
Bengisu inanmıyorum kanım dondu söyliyecek kelime bulamıyorum neden böyle olduuKızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
yaa çok üzüldüm canım ya.Rabbim tekrar nasip eder sana inşallah.ne diyeceğimi bilemiyorum yaKızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
Kızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
Canim cok uzuldum ne desem bilemedim rabbim sabir versin sok oldum inan ama rabbimin verdiginde vardir bir hikmetKızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
Bengisu ne diyecegimi bilemiyorum.. Rabbim sabirlar versin... Insallah sefaatci olacak melegin sana... Ne desek bos biliyorum kendine dikkat et....Kızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin sefaatciniz olacak meleginKızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?