- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
ahhhh canum ayyyy çok üzüldümm çookkkkk melek annesisisnKızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
Kendini toparlasın gelir yazar inş. Ne çok şey paylaştık böyle...Gercekten kolumuz kanadimiz kirildi. Soktayim ogrendigimden beri, cok uzuldum, tarifi yok... Neden kaynaklandi acaba...
Canım benimki yaaa rabbime sorgu sual edilmez çok büyük sabır metanet versin rabbim sana meleği yanına almış rabbim .seni tanımıyorum ama yaşlara engel olamıyorum seni çok iyi anlayabiliyorum sadeceKızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
Kızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
İnna lillahi ve inna ileyhi raciunKızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
Bengisu canim, birsey sormak istiyorum.nedeni gebelik kolestazina bagli kalple ilgili sorunmuydu. ?
Ogrendigimden beri aklimdasin.
Benim de aklım hep bengisu daAcip bakiyirum ugramismisindir die yakinimda olsan kosup acini paylasmak sarilmak isterdim Allaha bol bol dua etcen kalbini ferahlatir ayni seyleri yakin akrabamda yasadim dogumda öldu melegi onunda tedaviyle olmustu gecti gitti ogunler simdi yavrucaklari oldu yeniden acisi unutulmaz tabi
Sen sagliklisin ya cok sukur Allah gene nasip eder inşallah
Allah sabrini versin inş dualarim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?