Ya canim ne diyosun sen kanim dondu resmen basin sagolsun Rabbim sabir versinKızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
Sagolun kizlar.biz de hala soktayz.karnmda bebegimle ciktim evden.tek döndüm.c.tesi saat 11 de tam 39 haftalkti bebegimdi.kontrolum vardi.sabah hafif hafif sancm olunca esime erken gidelim dedim hastaneye.ablam da yanmdaydi zaten iki haftadr.9 da hastanedeydim.10 da ameliyattan cikmistm.hastaneye girdim fis alinca kanamam oldu.hemen doktorun odasna gittim ben nisandir diye düşünd\m.meger bebek esinden ayrilmis kordonu kopmuş.doktor ultrasondan bakti ameliyatganeyi hazırlayn dedi ama bana bisey söylemedi.kendisi merdivenden kosarak gitti beni asansörle ameliyathane ye götürdüler.üstümdeki kiyafetlerle ameliyat olmusum.gözümü actgmda odadaydm.bebegi sordum herkes yogun bakimda dedi.ama doğduktan sonra hic kalbi atmamış.kalp masajiyapmislar amakurtaramislar.hic böyle bisey beklemiyorduk.4 kilo dogmus kızım.ablam dünyalar güzeliydi diyo.yaşa saydi da nazara gelirdi diyo herkes bu kadar güzel bebek görmedik diyo.tombisti kızım hic bi sorunu yoktu.ben onun kiyafetletlerini tek tek yikayip ütülemistim.bi tanesini giydirmek nasip olmadi.ablamlar annemler hepsini kaldırmışlar.odadan besigini cikarmislar.dogumdan sonra ablama sütüm akti niye bebege süt götürmüyolar dedim.ona serum mama veriyolar dedi.doktor dar çamaşır giy sütün kurusun dedi.bebegimw bi kez süt bile veremedim.kokusu nasiildi icime cekemedim.fotografi varmis ama bakmaya yüregim el vermiyo.bu aciya nasil dayanacam hic bilmiyorum.
Ne diyecegimi gercekten bilemiyorum sadece senin icin dua ediyorum kolay atlatman icin cunku biliyorum bebegini melekler peygamberimizin yanina goturdu orada iyi oldugunu dusunmeye calis zor biliyorum ama elimizden gelen baska bisey yok malesefSagolun kizlar.biz de hala soktayz.karnmda bebegimle ciktim evden.tek döndüm.c.tesi saat 11 de tam 39 haftalkti bebegimdi.kontrolum vardi.sabah hafif hafif sancm olunca esime erken gidelim dedim hastaneye.ablam da yanmdaydi zaten iki haftadr.9 da hastanedeydim.10 da ameliyattan cikmistm.hastaneye girdim fis alinca kanamam oldu.hemen doktorun odasna gittim ben nisandir diye düşünd\m.meger bebek esinden ayrilmis kordonu kopmuş.doktor ultrasondan bakti ameliyatganeyi hazırlayn dedi ama bana bisey söylemedi.kendisi merdivenden kosarak gitti beni asansörle ameliyathane ye götürdüler.üstümdeki kiyafetlerle ameliyat olmusum.gözümü actgmda odadaydm.bebegi sordum herkes yogun bakimda dedi.ama doğduktan sonra hic kalbi atmamış.kalp masajiyapmislar amakurtaramislar.hic böyle bisey beklemiyorduk.4 kilo dogmus kızım.ablam dünyalar güzeliydi diyo.yaşa saydi da nazara gelirdi diyo herkes bu kadar güzel bebek görmedik diyo.tombisti kızım hic bi sorunu yoktu.ben onun kiyafetletlerini tek tek yikayip ütülemistim.bi tanesini giydirmek nasip olmadi.ablamlar annemler hepsini kaldırmışlar.odadan besigini cikarmislar.dogumdan sonra ablama sütüm akti niye bebege süt götürmüyolar dedim.ona serum mama veriyolar dedi.doktor dar çamaşır giy sütün kurusun dedi.bebegimw bi kez süt bile veremedim.kokusu nasiildi icime cekemedim.fotografi varmis ama bakmaya yüregim el vermiyo.bu aciya nasil dayanacam hic bilmiyorum.
Canım benim Allah acını unutturacak güzel günler nasip etsinSagolun kizlar.biz de hala soktayz.karnmda bebegimle ciktim evden.tek döndüm.c.tesi saat 11 de tam 39 haftalkti bebegimdi.kontrolum vardi.sabah hafif hafif sancm olunca esime erken gidelim dedim hastaneye.ablam da yanmdaydi zaten iki haftadr.9 da hastanedeydim.10 da ameliyattan cikmistm.hastaneye girdim fis alinca kanamam oldu.hemen doktorun odasna gittim ben nisandir diye düşünd\m.meger bebek esinden ayrilmis kordonu kopmuş.doktor ultrasondan bakti ameliyatganeyi hazırlayn dedi ama bana bisey söylemedi.kendisi merdivenden kosarak gitti beni asansörle ameliyathane ye götürdüler.üstümdeki kiyafetlerle ameliyat olmusum.gözümü actgmda odadaydm.bebegi sordum herkes yogun bakimda dedi.ama doğduktan sonra hic kalbi atmamış.kalp masajiyapmislar amakurtaramislar.hic böyle bisey beklemiyorduk.4 kilo dogmus kızım.ablam dünyalar güzeliydi diyo.yaşa saydi da nazara gelirdi diyo herkes bu kadar güzel bebek görmedik diyo.tombisti kızım hic bi sorunu yoktu.ben onun kiyafetletlerini tek tek yikayip ütülemistim.bi tanesini giydirmek nasip olmadi.ablamlar annemler hepsini kaldırmışlar.odadan besigini cikarmislar.dogumdan sonra ablama sütüm akti niye bebege süt götürmüyolar dedim.ona serum mama veriyolar dedi.doktor dar çamaşır giy sütün kurusun dedi.bebegimw bi kez süt bile veremedim.kokusu nasiildi icime cekemedim.fotografi varmis ama bakmaya yüregim el vermiyo.bu aciya nasil dayanacam hic bilmiyorum.
ay canım benim ya.içim yandı gerçekten okurken inşallah tez zamanda toparlarsin Rabbimn takdiri işte neler yasayacagmizi bilemyorzSagolun kizlar.biz de hala soktayz.karnmda bebegimle ciktim evden.tek döndüm.c.tesi saat 11 de tam 39 haftalkti bebegimdi.kontrolum vardi.sabah hafif hafif sancm olunca esime erken gidelim dedim hastaneye.ablam da yanmdaydi zaten iki haftadr.9 da hastanedeydim.10 da ameliyattan cikmistm.hastaneye girdim fis alinca kanamam oldu.hemen doktorun odasna gittim ben nisandir diye düşünd\m.meger bebek esinden ayrilmis kordonu kopmuş.doktor ultrasondan bakti ameliyatganeyi hazırlayn dedi ama bana bisey söylemedi.kendisi merdivenden kosarak gitti beni asansörle ameliyathane ye götürdüler.üstümdeki kiyafetlerle ameliyat olmusum.gözümü actgmda odadaydm.bebegi sordum herkes yogun bakimda dedi.ama doğduktan sonra hic kalbi atmamış.kalp masajiyapmislar amakurtaramislar.hic böyle bisey beklemiyorduk.4 kilo dogmus kızım.ablam dünyalar güzeliydi diyo.yaşa saydi da nazara gelirdi diyo herkes bu kadar güzel bebek görmedik diyo.tombisti kızım hic bi sorunu yoktu.ben onun kiyafetletlerini tek tek yikayip ütülemistim.bi tanesini giydirmek nasip olmadi.ablamlar annemler hepsini kaldırmışlar.odadan besigini cikarmislar.dogumdan sonra ablama sütüm akti niye bebege süt götürmüyolar dedim.ona serum mama veriyolar dedi.doktor dar çamaşır giy sütün kurusun dedi.bebegimw bi kez süt bile veremedim.kokusu nasiildi icime cekemedim.fotografi varmis ama bakmaya yüregim el vermiyo.bu aciya nasil dayanacam hic bilmiyorum.
AmiinCanım benim Allah acını unutturacak güzel günler nasip etsin
Kızlar dün acilen sezaryana alindim.ve bebegimi kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim
3.dünya savaşını görürmüyüzevet yyaaa bonuss beratcan olayıı nası bi iğrençlik yaa aklım almıyo miğdem bulanıyoo nasıl bir vijdansızlık anlamıyorum
sabahta haberde gazientepte sanırım suriyelibi çocuğun 50 lirasını alamayınca yaptığı vahşet
allah bin beter etsin hepsini nedeyimmm yaa
akşama kadar ev ahalisi toplanana kadar nefes alamıyorummm bazen sıkıldıkcada yiyorumm toparlayamıyorum hayatımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?