Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagolun kizlar.biz de hala soktayz.karnmda bebegimle ciktim evden.tek döndüm.c.tesi saat 11 de tam 39 haftalkti bebegimdi.kontrolum vardi.sabah hafif hafif sancm olunca esime erken gidelim dedim hastaneye.ablam da yanmdaydi zaten iki haftadr.9 da hastanedeydim.10 da ameliyattan cikmistm.hastaneye girdim fis alinca kanamam oldu.hemen doktorun odasna gittim ben nisandir diye düşünd\m.meger bebek esinden ayrilmis kordonu kopmuş.doktor ultrasondan bakti ameliyatganeyi hazırlayn dedi ama bana bisey söylemedi.kendisi merdivenden kosarak gitti beni asansörle ameliyathane ye götürdüler.üstümdeki kiyafetlerle ameliyat olmusum.gözümü actgmda odadaydm.bebegi sordum herkes yogun bakimda dedi.ama doğduktan sonra hic kalbi atmamış.kalp masajiyapmislar amakurtaramislar.hic böyle bisey beklemiyorduk.4 kilo dogmus kızım.ablam dünyalar güzeliydi diyo.yaşa saydi da nazara gelirdi diyo herkes bu kadar güzel bebek görmedik diyo.tombisti kızım hic bi sorunu yoktu.ben onun kiyafetletlerini tek tek yikayip ütülemistim.bi tanesini giydirmek nasip olmadi.ablamlar annemler hepsini kaldırmışlar.odadan besigini cikarmislar.dogumdan sonra ablama sütüm akti niye bebege süt götürmüyolar dedim.ona serum mama veriyolar dedi.doktor dar çamaşır giy sütün kurusun dedi.bebegimw bi kez süt bile veremedim.kokusu nasiildi icime cekemedim.fotografi varmis ama bakmaya yüregim el vermiyo.bu aciya nasil dayanacam hic bilmiyorum.

Bengisu canim,tüm gece uyuyamadim sürekli seni düsündüm,bir haber alabilmek ümidi ile siteye girdigim anda mesajini gördüm

Cok zor bir imtiandan geciyorsun,dünya hayatina bakan yönü ile aci ve kederi,ahiret hayatina bakan yönü ile sevinç ve şefeati var..

Çok şey yazamıyorum,dün duydugumdan beri bogazımda dügümlendi herşey,sadece gönülden dualarım var senin için,Rabbim şu zor günlerinin tesellisi olacak,kaybettiginden daha hayırlı evlatlar nasip etsin sana..

Seni seviyoruz,lütfen kendine dikkat et olur mu..

Ah bengisu bizimde içimiz yandı inan hepimiz senin ablan kardeşin gibiyiz. Nasıl teselli ederiz bilemiyorum. Allahım sabrını versin inş. Boğazım gözlerim düğüm düğüm. Herkesin imtihanı farklı. Allahım seni bir önce eski sağlığına kavuştursun yeniden bir evlat daha nasip etsin inş. Bu acını unuttursun.

Ne diyecegimi gercekten bilemiyorum sadece senin icin dua ediyorum kolay atlatman icin cunku biliyorum bebegini melekler peygamberimizin yanina goturdu orada iyi oldugunu dusunmeye calis zor biliyorum ama elimizden gelen baska bisey yok malesef

Canım benim Allah acını unutturacak güzel günler nasip etsin

ay canım benim ya.içim yandı gerçekten okurken inşallah tez zamanda toparlarsin Rabbimn takdiri işte neler yasayacagmizi bilemyorz

Hayırlı akşamlar.

Bugün temizlik pek iyi gitmedi üşütmüşüm haftasonu sanırım karnım ağrıdı durdu uzandım bende yemek ve çocuklar yetiyo zaten. Akşam üstü biraz yaptım dahada çok yaparım böyle devam napim.

Kafamız dolu aklımız bengisuda. Gündem zaten çok fena ölen kalan çoluk çocuk.... Allahım bugünlerimizi aratmasın....

evet yyaaa bonuss beratcan olayıı nası bi iğrençlik yaa aklım almıyo miğdem bulanıyoo nasıl bir vijdansızlık anlamıyorum
sabahta haberde gazientepte sanırım suriyelibi çocuğun 50 lirasını alamayınca yaptığı vahşet
allah bin beter etsin hepsini nedeyimmm yaa
akşama kadar ev ahalisi toplanana kadar nefes alamıyorummm bazen sıkıldıkcada yiyorumm toparlayamıyorum hayatımı

3.dünya savaşını görürmüyüz

Slm kizlar
Insallah hepiniz iyisinizdir
Dugunu atlattik cok sukur
Emine yine hastalandi ateslendi dra gittik bugun ilac basladik
Simdi uyudu yatmadan slm vereyim dedim
Gecmis yapamiyorum kusyra bakmayin
Emine uyumysken bende yatayim dun gece hic uyumadik cunku
Hepinize iyi geceler

Gunaydin
Gerçekten zor günlerden geçiyoruz gine burdada 16 yaşindaki bir genc motor kazasinda hayatını kaybetti sevgilisi lisenin camından atmıs kendini duydugumdan beri aklimdan çıkmıyor allahim evlatlarımizi esirgesin cumlenın evladıyla
Kendime gelemedim kac gundur duydugumuz haberlerden rabbim akıbetimizi hayır getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…