Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriyecim cok tehlikeli yaslar.. Allah korusun cocuklarimizi.. Bir anlik gaflet nelere maloluyor..
Rabbim aileye buyuk sabir versin..
Amin yenam gercekten duydugumdan beri kendime gelemedim buyuk oglum 12 yasinda artik ve korkuyorum ona sahip cikamamaktan yalnisa dusmesinden
Gerci koruycak rabbim ama iste annelik tedirginim devamli rabbim cumlenin evladini esirgesin

Selamun aleykum...
Şakası bile buz gibi.

Dişim fena ağrıyo 1,5 ay oluyodur yine ağrıdı geçti diye gitmedim huyum kurusun bekletirim. Elim için hala gidicem.
Gecmis olsun bonus ihmal etme...
Gecmis olsun canim
Allahim ya. O yaslar gercekten cok tehlikeli. Allah hepsini korusun
Günaydın Allahım güzellikler ver bugün...
Amin canim amin....

Selamlaaar ben gelemiyorum pek bizim amelyat yarına ertelendi misafirim var kahvaltı yaptık 2. Posta çayımızı içiyoruz eşimin dayısı ve eşi çok yaşlı ve hastalar birbirimizle anlaşmaya çalışıyoruz ama çoğu zaman zorlanıyoruzda sonra kendi halimize gülüyoruz ....

Diyet miyet yok sabahki tibet egzersizlerimi bile yapamıyorum

Selam kizlar
Dis sikintisi olanlar disinizi ihmal etmeyin
Kardesim ciddi rahatsizlik yasiyor goruntude inci gibi temiz cürük yok dıs eti enfeksiyon almis dislerin kökünden cene kemigine ulasmıs cene kemigi erimesi baslamis tedaviye basliycak yakinda. Dislerini kaybetme ihtimali var. O yuzden cok önemli.
Tek bir tane sallanan disiyle basladi sonu nolcak bilmiyoruz. Saglikla sonuclanir Inşallah.

Hastalara acil sifalar dilerim.

Geçmiş olsun kardeşine diş kaybı olmadan tedavi sonuçlanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…