İnş kalıcı olacak gibisin bahar :)Günaydin
Hayirli günler
Keske gitseydin asum bende yarin gidecem nasip olursaHayırlı sabahlar
Diş randevum vardı iptal ettim gitmek istemedi canım bu ikinci iptal edişim oldu
İnsallahGünaydınAllahım güzellikler ver bugün...
AminGünaydınAllahım güzellikler ver bugün...
Amin yenam gercekten duydugumdan beri kendime gelemedim buyuk oglum 12 yasinda artik ve korkuyorum ona sahip cikamamaktan yalnisa dusmesindenHayriyecim cok tehlikeli yaslar.. Allah korusun cocuklarimizi.. Bir anlik gaflet nelere maloluyor..
Rabbim aileye buyuk sabir versin..
Gecmis olsun bonus ihmal etme...Şakası bile buz gibi.
Dişim fena ağrıyo 1,5 ay oluyodur yine ağrıdı geçti diye gitmedim huyum kurusun bekletirim. Elim için hala gidicem.
Gecmis olsun canimSlm kizlar
Insallah hepiniz iyisinizdir
Dugunu atlattik cok sukur
Emine yine hastalandi ateslendi dra gittik bugun ilac basladik
Simdi uyudu yatmadan slm vereyim dedim
Gecmis yapamiyorum kusyra bakmayin
Emine uyumysken bende yatayim dun gece hic uyumadik cunku
Hepinize iyi geceler
Allahim ya. O yaslar gercekten cok tehlikeli. Allah hepsini korusunGunaydin
Gerçekten zor günlerden geçiyoruz gine burdada 16 yaşindaki bir genc motor kazasinda hayatını kaybetti sevgilisi lisenin camından atmıs kendini duydugumdan beri aklimdan çıkmıyor allahim evlatlarımizi esirgesin cumlenın evladıyla
Kendime gelemedim kac gundur duydugumuz haberlerden rabbim akıbetimizi hayır getirsin
Amin canim amin....GünaydınAllahım güzellikler ver bugün...
Heeehhh şöyle yaa temizlik yaa diyet yapında bana örnek olun :)Önümüzdeki günler hava sıcakmış içim açıldı hava tahmimine bakıncasen bu hafta bi yere gidemen bonus otur temizliğini bitir
Geçmiş olsun kardeşine diş kaybı olmadan tedavi sonuçlanır inşallahSelam kizlar
Dis sikintisi olanlar disinizi ihmal etmeyin
Kardesim ciddi rahatsizlik yasiyor goruntude inci gibi temiz cürük yok dıs eti enfeksiyon almis dislerin kökünden cene kemigine ulasmıs cene kemigi erimesi baslamis tedaviye basliycak yakinda. Dislerini kaybetme ihtimali var. O yuzden cok önemli.
Tek bir tane sallanan disiyle basladi sonu nolcak bilmiyoruz. Saglikla sonuclanir Inşallah.
Hastalara acil sifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?