Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay yok yok abla olalım nolcak :)) a.s. ben de alışayım yavaştan daha bunun 25i var ühüüüü...

nohutlarım pişiyor ayran detoksuna start verildi:tomato:

tamam anlaştık aplam birde bu detoksu ayrıntılı anlatırsanızzzz bonus aplam ve sennnn namem aplamla ben aydınlacezzzzz cokacimcoook cokacimcoook

Bugün kahvaltım,çay, bir dilim kepek ekmek,iki yumurta..

Kızım yemedi ben yedim..Ama peynir yemedim..:)

Yemek olarak kabak yapıcam..

Durum bu,hani merak etmişsiniz diye söyledim..

BEYZUS artık dön gayrı..olmiii ama..:))

Offffffff yüzleşicekmiyiz şimdi...

95.5

Oldumu mutlumusun şimdi..
:roflol:
YENA kız küstük mü de benim haberim olmadı. iki gündür beni sallamıyorsun :gitme:
bak mutlu ol ben daha kocamanım 95 olsam göbek atacağım. senin kilonun üstüne bir 5 koy yetmedi bir 5 daha yetti mii yetmediiiii
ayyy benim de dermanım kalmadı saydırmaya :çok üzgünüm:
sigaraya başlayacağım tekrar

Tüm kilo verenleri tebrik ederim..

bonus tebrikler kilo vermişsin..gözün aydın..

Aramızdaki fark açılıyor..

Bundan sonra seni ezeli rakibim ilan ediyorum..:))

name hatun,saol geçmiş olsun dileklerin için..

umarım sorun yoktur,sadece çok yediğin içindir..:))

Ama git ihmal etme..İnsan daha bir rahatlıyor..

ben diğer organlarımdan pekiyiyle geçtim,kaldı karaciğer umarım oda geçer..

canım niye küselim ya..bizler kader kurbanlarıyız ancak birbirimizin dilinden biz anlarız..:roflol:

Sakın sigaraya başlama,nameyi düşün..:1no2:

benim üzüldüğüm doksanlara in sonra ışık hızıyla yüksel..

Küskünlüğüm ve kızgınlığım kendime..

Bu arada ben,abartmasamda rahat rahat içiyorum..:))

name duy sesimi, güzel balkonumda,çay eşliğinde nasıııl iyi oluyor..:)))

Artık bir farkla kızımdan gizli,çünkü çok kızıyor..Ayyy büyüdükçe ukala oldu sanki kuzum benim..

hani belli yaşlarda herşeyi ben bilirim havaları olur ya..

ışte ondan oldu benimki..:)) Canım benim..ıki günde nasıl süzüldü hastalıktan..

yena hatunn balkonda sigara ve çay keyfi iyiymiş. ama asıl sen benim sesimi duy. kendin için olmasa bile evletların için bırak sigarayı. yani ben iki kere bırakmış bir insan olarak konuşuyorum.
sigarasız hayat oh ne rahat...
ben ilk bıraktım 3,5 yıl hiç içmedim. ta ki kızkardeşimi trafik kazasında kaybedene kadar. hayatımın en kötü anlarından biriydi. yalnızdım evi de ben idare etmek durumundaydım. ayakta kalmak zorundaydım. ağlamamak için bahane olarak sigarayı kullandım. haa ayakta kaldım evi çekip çevirdim. ağlamadım da!!! b.k var ağlasaydım keşke ama neyse başlamış oldum tekrardan sigaraya.
neyse içtim uzun bir süre hamile kaldım ve jübile yaptım ondan beri de içmiyorum. içmem de! gerçi büyük sözüme tövbe ama içmek istemiyorum.
etrafımdakilerde de gırtlak k..i olan var. dayım ve kayınpederim işte bunlarda bana ibret bir nevi içmem. sen de içme. kızın şimdi sana kızıyor ama kanıksıyor sigarayı yarın bir gün o da içerse (allah korusun tabii ki) sana ilk diyeceği "ama sen de içiyorsun" hayır kendimden biliyorum anneme öyle demiştim :kedi:
ayy neyse düştü çenem :))) hemen toparlıyorum buyrunnnnnnnnn

Haklısın bebeğem,katılıyorum sana..

Onlara örnek olmamak için gizli içiyorum zaten..

İşin ilginç yanı,hamilelikte,emzirirken sigara içmedim..

Sonrasında hemen içiyorum..demekki hiç içmeyebilirim..

Du bakalım şimdilik günde üç tane falan içiyorum dediğim gibi kahve,çay eşliğinde..

nedense onlar boş gitmiyor sanki..

Bu arada hep çenen düşsün senin ya..belki msn de dediğin gibi uzun hikayelerdende bahsederiz birgün..:))))

işlerimden dolayı girememiştim ama aranıza 1inde bende katılmıştım o gün 90dı şimdisini söylemeyim çok komik olacak 89.4:):):)

o kadar yiyordumki bir anda kesemedim bünye noluyoz demesin diye ama dün iyiydi sanırım 1tatlı kaşığı bezelye 4 N**** (Siyahi) 1 maden suyu 1avıç bile etmez badem ve fındık akşam 3 dilim ekmek domates 4tane antep fıstığı

bugün sabah 3dilim ekmek domates zeytin bakalım akşama kadar ne kadar dayanacağım ama bugün yoğun temizlik yapacağım tek başıma köşe bucak sanırım spor yerine geçer...

ayran detoksu mu?? o ne ola ki???
aman hem şişko hem detoks cahiliyim kaydirigubbakcemile3

tamam anlaştık aplam birde bu detoksu ayrıntılı anlatırsanızzzz bonus aplam ve sennnn namem aplamla ben aydınlacezzzzz cokacimcoook cokacimcoook

ya sabah normal diyet kahvaltısı gibi.ondan sonra iki saat arayla ayran çorbası. başka bişi yok. çorbayı da daha önce yurduşum vermişti görmedniz mi ayol yeni bişi gördün mü hemmen atlayacaksın şekerim:)

4 yemek kaşığı yeşil mercimek
" " " nohut
" " " bulgur "yağsız yoğurtlu" ayrana katılıp içilecek. yağsız tuzsuz. baya sonuç alan var. iki gün uygulanıyo.
Dilenciii akrep burcumusun
evet canım
Tıpkısından istiyom..:))

.[/B]
hiç şaşırmadım nedense... valla olacağım varsa da olmam artık pro mro. çok kötü bir anlayış bence. soğutuyolar iyice!

sen bir başla da bak tıkır tıkır gider zaten yerleşmemiştir onlar..

not: yenacım "hiç şaşırmadım" dediğim "pro üyelik paralı" lafınaydı ama alıntıyı katledince "kilo vermemin aynısından istemene hiç şaşırmadım" gibi ukalaca bişey çıkmış:))))) ahaha allam ya gözümden kaçsa yanlış anlaşılcaktım bak durduk yere:))

Son düzenleme:
ay kızlaaarr ben unutmuşum da bu karışıma iki de salatalık rendelenecekk tüh ben de hemen ekledim şimdi.. ben yapayım fayda görürsem söylerim. sadece 2 güncük zaten. bi de yurduşum da 1.300 vermişti.

Son düzenleme:
merhaba kızlar kilo bildirimi yapıp hemen çıkıcam duracak halim yok fenayım işe gidemedim bugün doktordan şimdi geldim ağır grip geçiriyorsun dedi iğne ilaç filan süzgeçe döncem kesin ihtirahat verdi zaten ayakta duracak halimde yok :roflol:neyse kilom başlangıç. 117.1
geçen hafta:..111.9
bu hafta:109.6
hedef 90

ay kızlaaarr ben unutmuşum da bu karışıma iki de salatalık rendelenecekk tüh ben de hemen ekledim şimdi.. ben yapayım fayda görürsem söylerim. sadece 2 güncük zaten. bi de yurduşum da 1.300 vermişti.

merakla bekliyoruz şekerimmmmmmm başarılarrrrrr iyi kilo vermelerrrrrrrrrrrr:lepi: :lepi:

işlerimden dolayı girememiştim ama aranıza 1inde bende katılmıştım o gün 90dı şimdisini söylemeyim çok komik olacak 89.4:):):)

600gr. İyi bir rakam bence,küçümseme..

Umarım haftaya hepimiz çok daha iyi kilo veririz..
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…