Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş kolay gelsin
Yena sen de dişi ağrıyan hatun kişisi olarak neden gitmiyorsun acep ben yeniden aldım randevu 10 gün sonraya:)
Hayriye sana kolay gelsin dişçide benim ağrım felan yok aslında ama köprünün altındaki diş olunca gitmem lazım nasip bakalım

benimde dişciye gitmem lazım ama randevu alamyorum diş eti bölümüne hemen doluyo randevular 3hafta oluyo hala alamadım

ameliyat olcak hastanıza Allah şifa versin geçmiş olsun

benimde dişciye gitmem lazım ama randevu alamyorum diş eti bölümüne hemen doluyo randevular 3hafta oluyo hala alamadım

canım gece 12 den sonra 182 yi ara telefonla randevu alamadığım bölüme anca bu yolla aldım ben tabi yarım saat falan uğraşıyorsun düşürmek için santrali.

YENA asumanzeynep diş ile ilgili aman ihmal etmeyin geçmiş olsun hafiften az sızıntı v.s bendede var ama korkuyorum daha hiç dişçiye gitmedimm

Selamun aleyküm güzeller
Bu günlerde hep üzücü haberler alıyoruz. Hep hastalık haberleri alıyoruz
Hep üzüntü ve kasvet var
Rabbim beterinden saklasın
Dış problemi olan hatun kişiler ihmal etmeyin kaybetmeden sahip çıkın tedavinizi yaptırın

Benimde boğazım kötü ama Dr. A gitmek istemiyorum. 1 ay içinde 3 kutu antibiyotik aldım tekrar almak istemiyorum.
Yeğenimde hasta yatıyor. Kp. Hastahanede. Biz gidince ayakları şişmiş ilgilenen olmamış. Eşim geldiğimizden beri Dr. Gezdiriyor. Dün yatırmış. Bana diyor gel başında sen kal. Bende büyük eltime sen kal ben rahatsızım Seval de hasta yatıyor. Çocuk var dedim. Hepsi trip atıyorlar.
Rabbim iyi etsin ama daha yorgunluğumu atamadım. Hiçbir yerim tutmuyor sanki
Ay yine çok dertlendim.
Aklımda hep Bengisu da CanabıHak kendi sabrından versin

Selamun aleykum
Bidigimi kutuphaneye goturdum interaktif bi kutuphane ucretsiz superdi 0-6 yas grubuna ozel boyamalar kitap okuma saati falan yapiyolarmis ama ben kacirdim onlari buzde biraz etrafa bakindik oyuncaklarla oynadik sonrada parkta oynadi bidik simdi de yatti uyuyo banada bahane olmus oldu yuruyus icin 1 saat yurudum

Canım uzuntumun tarifi yok, başınız sağolsun, boğazım düğüm düğüm her aklıma geldiğinde..
Allaha emanet ol.

İlk fırsatta gidicem inş bende.

Dafi abla senin eltin garip gerçekten. Hiç bir konuda senin iyi bahsettiğini duymadım. Bi sen mecbursun zaten herşeye. Hasta olmasan beklemezdin..
Ne diyim allah kolaylık versin.
Bonuscum bende elti 4 tane ikisinin kp.gibi bir derdi yok birisi evinde oturuyor malını yiyor bakmak istemiyor
En büyük eltim kp. İn hem halasının torunu hem baldızının kızı hem gelini ve hiçbir takıntısı yok vakti müsait kocası emekli ama hep kendini çeker. Hiçbir sorumluluk almaz. Bende onun ilgilenmesini istedim millet tiplere girdi. Bu sabah aradım şikayet şikayet bitmedi. Neyseki kp.durmamış eşim gitti çıkarttı hastahaneden

İyi akşamlar ,

50 dakika yürüdük kızımla ikimize de iyi geldi.. Bu sıralar çok yoruluyorum iş yorgunluğu dışın da bahar depresyonumu nedir tuhafım özetle.. beslenmem de kötü.. Dikkat etmiyorum etmekte istemiyorum.. Kendi kendime isyankar stayla hallerindeyim :))

Daficiğim geçmiş olsun.. Gelir gelmez hastalık hastane Allah yardımcın olsun..

Fridacım senin de misafirlerin varmış kolaylıklar diliyorum....

Yelizciğim çok iyi yapmışsın kütüphane olayı..Çok yararlı kaliteli zaman geçirmişsiniz..
biz de havalar güzel olunca işten gelip oğlanı alınca parka uğruyoruz bir saat deli danalar gibi koşturup zıplayıp kıpkırmızı bir suratla eve dönüyoruz... Çok yoruldun artık eve gidelim ben de yorgunum diyorum ''ben çocuğum oynamam lazım'' diyor :))

Sağol yenacım
Oy hazırcevap şerbetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…