- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
benimde dişciye gitmem lazım ama randevu alamyorum diş eti bölümüne hemen doluyo randevular 3hafta oluyo hala alamadımAdaş kolay gelsin
Yena sen de dişi ağrıyan hatun kişisi olarak neden gitmiyorsun acep ben yeniden aldım randevu 10 gün sonraya:)
Hayriye sana kolay gelsin dişçide benim ağrım felan yok aslında ama köprünün altındaki diş olunca gitmem lazım nasip bakalım
Selamlaaar ben gelemiyorum pek bizim amelyat yarına ertelendi misafirim var kahvaltı yaptık 2. Posta çayımızı içiyoruz eşimin dayısı ve eşi çok yaşlı ve hastalar birbirimizle anlaşmaya çalışıyoruz ama çoğu zaman zorlanıyoruzda sonra kendi halimize gülüyoruz ....
Diyet miyet yok sabahki tibet egzersizlerimi bile yapamıyorum
benimde dişciye gitmem lazım ama randevu alamyorum diş eti bölümüne hemen doluyo randevular 3hafta oluyo hala alamadım
Dişeti için burda da zor randevu almakbenimde dişciye gitmem lazım ama randevu alamyorum diş eti bölümüne hemen doluyo randevular 3hafta oluyo hala alamadım
off ya hemde ne zorDişeti için burda da zor randevu almak
Sagolun kizlar.biz de hala soktayz.karnmda bebegimle ciktim evden.tek döndüm.c.tesi saat 11 de tam 39 haftalkti bebegimdi.kontrolum vardi.sabah hafif hafif sancm olunca esime erken gidelim dedim hastaneye.ablam da yanmdaydi zaten iki haftadr.9 da hastanedeydim.10 da ameliyattan cikmistm.hastaneye girdim fis alinca kanamam oldu.hemen doktorun odasna gittim ben nisandir diye düşünd\m.meger bebek esinden ayrilmis kordonu kopmuş.doktor ultrasondan bakti ameliyatganeyi hazırlayn dedi ama bana bisey söylemedi.kendisi merdivenden kosarak gitti beni asansörle ameliyathane ye götürdüler.üstümdeki kiyafetlerle ameliyat olmusum.gözümü actgmda odadaydm.bebegi sordum herkes yogun bakimda dedi.ama doğduktan sonra hic kalbi atmamış.kalp masajiyapmislar amakurtaramislar.hic böyle bisey beklemiyorduk.4 kilo dogmus kızım.ablam dünyalar güzeliydi diyo.yaşa saydi da nazara gelirdi diyo herkes bu kadar güzel bebek görmedik diyo.tombisti kızım hic bi sorunu yoktu.ben onun kiyafetletlerini tek tek yikayip ütülemistim.bi tanesini giydirmek nasip olmadi.ablamlar annemler hepsini kaldırmışlar.odadan besigini cikarmislar.dogumdan sonra ablama sütüm akti niye bebege süt götürmüyolar dedim.ona serum mama veriyolar dedi.doktor dar çamaşır giy sütün kurusun dedi.bebegimw bi kez süt bile veremedim.kokusu nasiildi icime cekemedim.fotografi varmis ama bakmaya yüregim el vermiyo.bu aciya nasil dayanacam hic bilmiyorum.
Canim ben istanbul kadikoydeyimNhtylz
Yaptiginiz etkinlik nerdeydi acaba?
5 yasindaki oglum icin cocuklarla zaman gecirecegi etkinlikler ariyorum okula insallah eylulde basliycak
bende artidayim ve akşamda 1buçuk tabak Kıymalı mantı yedim bu hafta hiç tutmadm kendimiHayırlı akşamlar
Bugün 1 saat yürüdüm
Sabah artıdaydım
Afiyet olsun . mantı da yenir ama buçuğu yemeseydin iyiymişbende artidayim ve akşamda 1buçuk tabak Kıymalı mantı yedim bu hafta hiç tutmadm kendimi
oda benim gözümun doyma payı.Afiyet olsun . mantı da yenir ama buçuğu yemeseydin iyiymiş
Bonuscum bende elti 4 tane ikisinin kp.gibi bir derdi yok birisi evinde oturuyor malını yiyor bakmak istemiyorİlk fırsatta gidicem inş bende.
Dafi abla senin eltin garip gerçekten. Hiç bir konuda senin iyi bahsettiğini duymadım. Bi sen mecbursun zaten herşeye. Hasta olmasan beklemezdin..
Ne diyim allah kolaylık versin.
Sağol yenacımİyi akşamlar ,
50 dakika yürüdük kızımla ikimize de iyi geldi.. Bu sıralar çok yoruluyorum iş yorgunluğu dışın da bahar depresyonumu nedir tuhafım özetle.. beslenmem de kötü.. Dikkat etmiyorum etmekte istemiyorum.. Kendi kendime isyankar stayla hallerindeyim :))
Daficiğim geçmiş olsun.. Gelir gelmez hastalık hastane Allah yardımcın olsun..
Fridacım senin de misafirlerin varmış kolaylıklar diliyorum....
Yelizciğim çok iyi yapmışsın kütüphane olayı..Çok yararlı kaliteli zaman geçirmişsiniz..
biz de havalar güzel olunca işten gelip oğlanı alınca parka uğruyoruz bir saat deli danalar gibi koşturup zıplayıp kıpkırmızı bir suratla eve dönüyoruz... Çok yoruldun artık eve gidelim ben de yorgunum diyorum ''ben çocuğum oynamam lazım'' diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?