Ay boğazlarım çok kötü. bütün gün tuzlu suyla, ada çayıyla gargara yaptım .inşallah Dr. A gitmeden geçer
Geçmiş olsun Daficim dikkat et kendineAy boğazlarım çok kötü. bütün gün tuzlu suyla, ada çayıyla gargara yaptım .inşallah Dr. A gitmeden geçer
Dün izleyemedim ben canım bir ara izlerim olmadı pazar tekrarını izlerimAsuuu daryl ölmüşmüdür.?? İzledinmi.?
Yenacım baharı neyim bahane edip beslenme işini boslama lütfen
Dediğin gibi boşlama lüksümüz yok ne yersen abartmadan yemeye çalış yerken beni aklına getir :)sonra üzülmeni hiç istememÖyle bir lüksüm yok biliyorum ama doymuyorum bu ara.. Dünyayı yesem doymam gibi.. Geçici bir durumdur biliyorum hasarsız atlatırım umarım..
Sen neler yapıyorun, nasılsın .? Hala bengisu da aklım, çok etkilendim. Allah yardımcısı olsun. Hatırlıyormusun meryem vardı o da bengisunun yaşadıklarını yaşamıştı. Şimdi çok şükür sağlıklı bir oğlu var yanılmıyorsam..
İnşallah bengisu da Allahın izniyle atlatıp sağlığına kavuşur bir an önce..
Yok be Hemşerim bikaç gündür dağıttim ben de
Hepimiz aynı durumdayız bu hafta Asum can sıkıntıları üzüntüler kısa sürede toparlanırız inşallahYok be Hemşerim bikaç gündür dağıttim ben de
Azmin daim olsun inşallahSaglikli bsslenme konusunda kararliligim devam ediyor
İnşallah göbekteki bu yağlarin gitmesi lazim başka çarem yokAzmin daim olsun inşallah
bende kilo veriyorum ama spor yapmadgm için vücudumn sıkılasmaya ihtiyacı var yumuş yumuş oldum hala spora heves yokİnşallah göbekteki bu yağlarin gitmesi lazim başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?