Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay boğazlarım çok kötü. bütün gün tuzlu suyla, ada çayıyla gargara yaptım .inşallah Dr. A gitmeden geçer

Kıyamam sana... İnşallah ilerlemez canım...
Tarçınlı bal iyi gelirmi ağrıya acaba...

Barışın bu sıralar alerjiye bağlı gece öksürükleri oluyor. Yatmadan önce tatlı kaşığına bol tarçın ekip veriyorum şükür kaç gündür öksürmüyor..
Bilginize :))

Yenacım baharı neyim bahane edip beslenme işini boslama lütfen

Öyle bir lüksüm yok biliyorum ama doymuyorum bu ara.. Dünyayı yesem doymam gibi.. Geçici bir durumdur biliyorum hasarsız atlatırım umarım..
Sen neler yapıyorsun, nasılsın .? Hala bengisu da aklım, çok etkilendim. Allah yardımcısı olsun. Hatırlıyormusun meryem vardı o da bengisunun yaşadıklarını yaşamıştı. Şimdi çok şükür sağlıklı bir oğlu var yanılmıyorsam..
İnşallah bengisu da Allahın izniyle atlatıp sağlığına kavuşur bir an önce..

Son düzenleme:
Dediğin gibi boşlama lüksümüz yok ne yersen abartmadan yemeye çalış yerken beni aklına getir :)sonra üzülmeni hiç istemem
Ben de idare ediyorum işte aynen çok etkilendim bengisu dan çok üzüldüm evet meryemi hatırlıyorum inşallah bengisu da onun gibi acısını unutturacak yavrusuna kavuşur

Dafi ablacigim gecmis olsun cok ilerlemeain insallah
Yena dedigin gibi iyiki gitmisim bidik icimde degisiklik oldu keske obur cocuklarimda da bu kadar sabirli ve ilgili bi anne olabilseydim sanirim gencligin ve toylugun verdigi biseyle pek iyi annelik yapamadim simdi bidiga biseyler yaparken onlara haksizlik ediyormusum gibi geliyor. Keske simdiki aklim o zamanda olsaydi

Iyi geceler

Nhtylz oglun kac yasinda
Okul oncesi cocuklari olanlardan etkinlik önerileri hakkinda bilgi yada fikir almak isterim
Frida kolay gelsin misafirlerden yogunsun galiba
Hastalara gecmis olsun
büyüklerimizin söyledigi bir sey var
Bogazi agrili hasta viral bir durum bir enfeksiyon varsa bal yada verilen tatli seyler gece cocugun ateşini yükseltir derler.
Kizlar geceleri tlf ekranini ve tuslari cok iyi göremedigim icin hatali yazim yanlisliklarindan dolayi affiniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…