Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Akşam geçmişe baktım alıntılar yaptım gönderdim gitmedi. Ben yazarken internet gitmiş
İnşallah canım
Çok sağol.
Akşam yaptım biraz rahatlattı sanki ama uyandığımda bıraktığı yerden aldı. Yine devam edeyim

Geçmiş olsun Daficim dikkat et kendine
Sağol asucum

Benimde hemen meryem geldi aklıma
Çok üzülmüştük . Rabbim kuzucuğuna sağlıklar versin

Çok sağol yasemin cim teşekkürler
Teşekkürler canım

Hepinizden Allah razı olsun

Son düzenleme:
Hayırlı geceler....

Dafi ablacım adaçayını biraz koyu demleyip ılıyınca gargara yap dayanabildiğin kadar. Çok faydası var. Soğusada yap 48 saat durabiliyo.
Allah razı olsun bonus cum
Dün bir demlik demledim 6 kere yaptım arada tuzlu suyla yaptım
Bugün de devam edeyim

Kızlar biz umreye gitmeden önce çok sıkıntı yaşadık kp çok buğzetti yapmadığını bırakmadı bize
Eşim gitmeden rahatsızlandı bir gün önce Dr. a götürdüm. Ben kendimi sıktım sıktım oraya gidince rahatsızlandım orda Dr. a çıktım. Vücutun iflas etmiş dedi. 24 saat gözümü açmadan yattım sadece namaz saati açtım namazımı kılıp tekrar yattım ağzıma lokma koymadım. 24 saatte ancak kendime geldim. Sonra görevime devam ettim elhamdülillah
Biz ordaykende köy kahvelerinde anlatmış bizi. Onların kahrından sigaraya başladım demiş. Ne yaptılar sana demişler. Abinin oğlu evlenecek gitme onu evlendir dedim dinlemedi gitti demiş. Geldiğimizdede çok üzdü. Gerçekten manen iflas ettik.
Evlencek dediği çocuğun anne babası cocuğunun evleneceğini düşünmeden umreye gitti onlara hiç sesi çıkmadı. Bizim burnumuzdan getirdi.

Ah ablacım ya böyle anlatıyosun çok üzülüyorum. Yani derdi ne bu insanların hayatı zorlaştırmak için uğraşıyolar.

Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın gitmende bahane işte. Evine falan gittiğinde ne kadar aklın kalmıştı biz biliyoruz.

Yani baba bu yapılcak bişey yok bi yerde yaşına verip geçip gitmek zorundasın. Ama insanın ruhu yıpranıyo bağışıklığın düşer böyle çok hastalanırsın kuvvetlenmen lazım. Ruhende fizikende.

Gununuz aydin olsun arkadaslar..

Daficigim sizi bilen biliyordur.En basidinden yuzyuze gorusmesekte nasil vicdanli oldugunu biz bile biliyoruz..
Ama insaniz haksizlik karsisin da cok uzuluyoruz..
Lutfen kendini cok yipratma onlarin yaptigi kiskancliktan baska birsey degil emin ol..

Gunaydin kizlrrrr

Dafi abla hosgeldin epeydir girip bakamiyordum foruma seni yeni gordum Allah kabul etsin umrenizi

Yena bu izmirin havasi biz gitmeden isinmicak mi acaba ne dersin
Bugun aslinda bostanli pazarina gidesim var ama hava nasil olur emine nasil olur bilemiyorum

Buraya geldim geleli daha hic tartilmadim aslinda annemin tartisi var ama aklima gelmedi hic kosturmacadan insallah asiri almamisimdir cuma gunu tartilirim artik anca hazir hissederim kendimi

Gunaydin
Hayirli gunler
Hasibe yena izmirdemisiniz
Dafi umreye gitmişin sanirim Allah kabul etsin

Okuyorum coklu alintiyla cvplamayi yapamiyorum
Kime ne yazacagimida karistiyorum

Sadece yuruyus yapiyorum spor olarak dun hastanadeydim bygun de gitcem tahlile ve regl oldum gecene kadar yuruyusde yapamam

canim benim kizim 2 yasinda

günaydın hayırlı sabahlarr güzellerr
umutlu sağlıklı günlerimiz olsun
dafi 'm seni anlayabiliyorum üzülme senin içini kalbini bilen bilsin bilmeyen bilmesin, yanlış anlama bizlerde çocuk yok ya aynı durumları bende yaşıyorum yakın akrabaların çocuklarının sorumlulukları bile bizlere yükleniyor ben öle algılıyorum belkide yanlışımdır ,Allah sınıyor derim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…