İnşallah canımKıyamam sana... İnşallah ilerlemez canım...
Tarçınlı bal iyi gelirmi ağrıya acaba...
Barışın bu sıralar alerjiye bağlı gece öksürükleri oluyor. Yatmadan önce tatlı kaşığına bol tarçın ekip veriyorum şükür kaç gündür öksürmüyor..
Bilginize :))
Sağol asucumGeçmiş olsun Daficim dikkat et kendine
Benimde hemen meryem geldi aklımaÖyle bir lüksüm yok biliyorum ama doymuyorum bu ara.. Dünyayı yesem doymam gibi.. Geçici bir durumdur biliyorum hasarsız atlatırım umarım..
Sen neler yapıyorsun, nasılsın .? Hala bengisu da aklım, çok etkilendim. Allah yardımcısı olsun. Hatırlıyormusun meryem vardı o da bengisunun yaşadıklarını yaşamıştı. Şimdi çok şükür sağlıklı bir oğlu var yanılmıyorsam..
İnşallah bengisu da Allahın izniyle atlatıp sağlığına kavuşur bir an önce..
Çok sağol yasemin cim teşekkürlerİyi akşamlar güzeller
dafi m geçmiş olsun
YENA m bende doymuycak gibiyim regl dönemi halsizlik v.s bu hafta patlıycak balon gibiyim
YENA m meryemin oğlu var @nevzamansiz nevin vardı onunda kızı olmuş hepsini Allah sağlıklı yaşlar versin
Teşekkürler canımDafi ablacigim gecmis olsun cok ilerlemeain insallah
Yena dedigin gibi iyiki gitmisim bidik icimde degisiklik oldu keske obur cocuklarimda da bu kadar sabirli ve ilgili bi anne olabilseydim sanirim gencligin ve toylugun verdigi biseyle pek iyi annelik yapamadim simdi bidiga biseyler yaparken onlara haksizlik ediyormusum gibi geliyor. Keske simdiki aklim o zamanda olsaydi
Allah razı olsun bonus cumHayırlı geceler....
Dafi ablacım adaçayını biraz koyu demleyip ılıyınca gargara yap dayanabildiğin kadar. Çok faydası var. Soğusada yap 48 saat durabiliyo.
Kızlar biz umreye gitmeden önce çok sıkıntı yaşadık kp çok buğzetti yapmadığını bırakmadı bize
Eşim gitmeden rahatsızlandı bir gün önce Dr. a götürdüm. Ben kendimi sıktım sıktım oraya gidince rahatsızlandım orda Dr. a çıktım. Vücutun iflas etmiş dedi. 24 saat gözümü açmadan yattım sadece namaz saati açtım namazımı kılıp tekrar yattım ağzıma lokma koymadım. 24 saatte ancak kendime geldim. Sonra görevime devam ettim elhamdülillah
Biz ordaykende köy kahvelerinde anlatmış bizi. Onların kahrından sigaraya başladım demiş. Ne yaptılar sana demişler. Abinin oğlu evlenecek gitme onu evlendir dedim dinlemedi gitti demiş. Geldiğimizdede çok üzdü. Gerçekten manen iflas ettik.
Evlencek dediği çocuğun anne babası cocuğunun evleneceğini düşünmeden umreye gitti onlara hiç sesi çıkmadı. Bizim burnumuzdan getirdi.
canim benim kizim 2 yasindaIyi geceler
Nhtylz oglun kac yasinda
Okul oncesi cocuklari olanlardan etkinlik önerileri hakkinda bilgi yada fikir almak isterim
Frida kolay gelsin misafirlerden yogunsun galiba
Hastalara gecmis olsun
büyüklerimizin söyledigi bir sey var
Bogazi agrili hasta viral bir durum bir enfeksiyon varsa bal yada verilen tatli seyler gece cocugun ateşini yükseltir derler.
Kizlar geceleri tlf ekranini ve tuslari cok iyi göremedigim icin hatali yazim yanlisliklarindan dolayi affiniza.
Zabaanan o brokoliyi yedin ya sen zayıflarsın inş. Aha buraya yazdım...Eki Görüntüle 1805409
sabah kahvaltım ben işlere kaçar
dün göz dr gitmiştim numaralarım hep yükselmiş yaşlanıyoruzz
hepinize kolaylıklar versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?