Geçmiş olsun kanal tedavisine başladım derken yapıp bititmediler miBen geldim kanal tedavisine basladik umarim hayir gelir ufff cok korkuyorum yaaa
Doğru söylüyorsun asucum diğerleri ziyaret etmekten aciz onlara hiç sesi çıkmıyor. Bizede elinden geleni ardına koymuyorHayırlı sabahlar
Daficim uzmeyin kendinize dikkat edin kimseden fayda yok
Amca size çok yükleniyor malesef nazınin geçtiğini de biliyor tabii
Doğru söylüyorsun bonuscum bizde sadece imtihanı kaybettirme yarabbi diye dua ediyoruz başkada birşey gelmiyor elimizdenAh ablacım yaböyle anlatıyosun çok üzülüyorum. Yani derdi ne bu insanların hayatı zorlaştırmak için uğraşıyolar.
Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın gitmende bahane işte. Evine falan gittiğinde ne kadar aklın kalmıştı biz biliyoruz.
Yani baba bu yapılcak bişey yok bi yerde yaşına verip geçip gitmek zorundasın. Ama insanın ruhu yıpranıyo bağışıklığın düşer böyle çok hastalanırsın kuvvetlenmen lazım. Ruhende fizikende.
Köyde olsun apartmanda olsun herkes biliyor bizi çekilir gibi değil Allah size selamet versin diyorlar. Aslında herzaman öyle değil şimdi kaynımın oğluna düğün yaptırmak için bilinçli olarak yapıyorGununuz aydin olsun arkadaslar..
Daficigim sizi bilen biliyordur.En basidinden yuzyuze gorusmesekte nasil vicdanli oldugunu biz bile biliyoruz..
Ama insaniz haksizlik karsisin da cok uzuluyoruz..
Lutfen kendini cok yipratma onlarin yaptigi kiskancliktan baska birsey degil emin ol..
Sağol HasibecimGunaydin kizlrrrr
Dafi abla hosgeldin epeydir girip bakamiyordum foruma seni yeni gordum Allah kabul etsin umrenizi
Yena bu izmirin havasi biz gitmeden isinmicak mi acaba ne dersin
Bugun aslinda bostanli pazarina gidesim var ama hava nasil olur emine nasil olur bilemiyorum
Buraya geldim geleli daha hic tartilmadim aslinda annemin tartisi var ama aklima gelmedi hic kosturmacadan insallah asiri almamisimdir cuma gunu tartilirim artik anca hazir hissederim kendimi
Sağol canımGunaydin
Hayirli gunler
Hasibe yena izmirdemisiniz
Dafi umreye gitmişin sanirim Allah kabul etsin
Okuyorum coklu alintiyla cvplamayi yapamiyorum
Kime ne yazacagimida karistiyorum
Sadece yuruyus yapiyorum spor olarak dun hastanadeydim bygun de gitcem tahlile ve regl oldum gecene kadar yuruyusde yapamam
tamda düşündüğün gibi yasemincim özellikle kp.bizim bir kuruşumuz olsun istemiyor. Kenarda 3 kuruş olduğunu hissetsin diğerlerine harcatmak için elinden geleni ardına bırakmıyor. İmplant yaptırdığıma bile kızdı çok para harcıyorsunuz abinin oğlu evlenecek dedi.ne hikmetse Abisinin çocukları evleneceği zaman hiç parası olmuyor. Düğün bittikten bir iki ay sonra birdenbire parası oluyor ve tarla bahçe alıyor. En çok onun tarlası bahçesi vargünaydın hayırlı sabahlarr güzellerr
umutlu sağlıklı günlerimiz olsun
dafi 'm seni anlayabiliyorum üzülme senin içini kalbini bilen bilsin bilmeyen bilmesin, yanlış anlama bizlerde çocuk yok ya aynı durumları bende yaşıyorum yakın akrabaların çocuklarının sorumlulukları bile bizlere yükleniyor ben öle algılıyorum belkide yanlışımdır ,Allah sınıyor derim hep
Geçmiş olsun canım kolayca atlatırsın inşallahBen geldim kanal tedavisine basladik umarim hayir gelir ufff cok korkuyorum yaaa
oldu canım şimdilik memnunum bir sıkıntı yok çok şükürHayriye başlanmış iş bitmiş iş demektir. Altın dişmi yaptırıyon sonunda :)
Dafi ablanın implantı oldumuydu acaba?
Yok canim ya uzun surecek biraz dedi kurtarmaya ugrasicam dedi ama bilmiyorumGeçmiş olsun kanal tedavisine başladım derken yapıp bititmediler mi
Her yolu dene canım kurtarmak için ne gerekiyorsa yapYok canim ya uzun surecek biraz dedi kurtarmaya ugrasicam dedi ama bilmiyorum
Ben pazar gunune kadar buradayim cnm normalde sakaryada yasiyorum ailem burada. Bu arada hosgeldinGunaydin
Hayirli gunler
Hasibe yena izmirdemisiniz
Dafi umreye gitmişin sanirim Allah kabul etsin
Okuyorum coklu alintiyla cvplamayi yapamiyorum
Kime ne yazacagimida karistiyorum
Sadece yuruyus yapiyorum spor olarak dun hastanadeydim bygun de gitcem tahlile ve regl oldum gecene kadar yuruyusde yapamam
Evet abla abimi evlendirdik tesekkur ederimDoğru söylüyorsun asucum diğerleri ziyaret etmekten aciz onlara hiç sesi çıkmıyor. Bizede elinden geleni ardına koymuyor
Doğru söylüyorsun bonuscum bizde sadece imtihanı kaybettirme yarabbi diye dua ediyoruz başkada birşey gelmiyor elimizden
Ecelimi yaklaştı nedir diyorum bazen bu kadarda olmaz yani resmen sabrımızı sınıyor . Bize yaptığı yetmezmiş gibi birde dükkanda müşterilere bağırıyormuş. Özellikle yapıyor diyo kaynım
Köyde olsun apartmanda olsun herkes biliyor bizi çekilir gibi değil Allah size selamet versin diyorlar. Aslında herzaman öyle değil şimdi kaynımın oğluna düğün yaptırmak için bilinçli olarak yapıyor
Ama bende inat ettim bu sefer yapamıycam. Diğer üç çocuğunu biz yaptık bunuda kendisi yapsın
Helede birisinin sadece düğününe geldi komşu gibi takı taktı gitti okadar şimdi benim koynumda büyüyen çocukları bize göndermek istemiyor eltim.çocuklar büyüyünce babaanne olduğu aklına geldi
Sağol Hasibecim
Sizde düğün yapmışsınız yanlış anlamadıysam
Allah hayırlı etsin
Sağol canım
Sende ben gittikten sonra gelmişsin sanırım azmin daim olsun
tamda düşündüğün gibi yasemincim özellikle kp.bizim bir kuruşumuz olsun istemiyor. Kenarda 3 kuruş olduğunu hissetsin diğerlerine harcatmak için elinden geleni ardına bırakmıyor. İmplant yaptırdığıma bile kızdı çok para harcıyorsunuz abinin oğlu evlenecek dedi.ne hikmetse Abisinin çocukları evleneceği zaman hiç parası olmuyor. Düğün bittikten bir iki ay sonra birdenbire parası oluyor ve tarla bahçe alıyor. En çok onun tarlası bahçesi var
Geçmiş olsun canım kolayca atlatırsın inşallah
oldu canım şimdilik memnunum bir sıkıntı yok çok şükür
hey allahım ya hiç olacak işmi bu.ablacim seni çok iyi anlıyorum sabret sabret pompa birden kötü oldun bazen lafın yeri gelince konuşacaksin ki sonra olan bizlere oluyoKızlar biz umreye gitmeden önce çok sıkıntı yaşadık kp çok buğzetti yapmadığını bırakmadı bize
Eşim gitmeden rahatsızlandı bir gün önce Dr. a götürdüm. Ben kendimi sıktım sıktım oraya gidince rahatsızlandım orda Dr. a çıktım. Vücutun iflas etmiş dedi. 24 saat gözümü açmadan yattım sadece namaz saati açtım namazımı kılıp tekrar yattım ağzıma lokma koymadım. 24 saatte ancak kendime geldim. Sonra görevime devam ettim elhamdülillah
Biz ordaykende köy kahvelerinde anlatmış bizi. Onların kahrından sigaraya başladım demiş. Ne yaptılar sana demişler. Abinin oğlu evlenecek gitme onu evlendir dedim dinlemedi gitti demiş. Geldiğimizdede çok üzdü. Gerçekten manen iflas ettik.
Evlencek dediği çocuğun anne babası cocuğunun evleneceğini düşünmeden umreye gitti onlara hiç sesi çıkmadı. Bizim burnumuzdan getirdi.
Allah mesut etsin HasibecimSlm kizlar
Cok sukur pazara gidebildim kizoma ciciler aldim yetmedi bi de ciglide carsiya inip gezdim hehe
Ben pazar gunune kadar buradayim cnm normalde sakaryada yasiyorum ailem burada. Bu arada hosgeldin
Evet abla abimi evlendirdik tesekkur ederim
heyo herkese selam ben de bu yolda sizinle beraberim hedef kilom 75 elma diyetine başladım birlikten kuvvet doğar öptüm canlarım
Elma diyeti ne demek?
Iyi aksamlar
Nhtylz Allah bagislasin senin ve tüm herkesin evlatlarini. 0-6 yas etkinliklerinden bana yakin olursa haberdar olmak isterim.
Hasibe istanbula daha yakinmişin bostanli da kayinvalidem var o yuzden sormustum
Yarpak hosgeldin
Y.o.l.c.u cepten baglantiyla ilgili neyi sordugunu tam anlayamadim ben cepten kullaniyorum ama
ya bende bu sabah 400gr artim vardiİyi günler herkese
Bugün kahvaltı istemedi canım sonra arkadaş çağırdı dışarda işi varmış donuste yürürüz hem dedi hemen 1 dilim ekmek peynir domates yedim çıktım dönüşte yürüdük 40 dk kadar arkadasta bir nescafe içtim 3ü birarada olandan şekerli geldi ama içtim yanında 1 de lokum yedim
Eve geldim eşim evde büyük kızım onun peşinden geldi aç küçük kızım da etüd e kalmayıp gelince hemen çay demledim menemen kahvaltilik besamelli ıspanak ne varsa yedik :)
Ben artık Akşam yemem kızlar da atıştırir bugünlük yemek dedim kalmadı
Şimdi çaya devam ediyorum bugün su da içmedim artık sıvı alırım yatana kadar inşallah
Sabah hala yarım kilo artıdaydım
Aleykum selam daficim.Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?