Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Daficim uzmeyin kendinize dikkat edin kimseden fayda yok
Amca size çok yükleniyor malesef nazınin geçtiğini de biliyor tabii
Doğru söylüyorsun asucum diğerleri ziyaret etmekten aciz onlara hiç sesi çıkmıyor. Bizede elinden geleni ardına koymuyor

Doğru söylüyorsun bonuscum bizde sadece imtihanı kaybettirme yarabbi diye dua ediyoruz başkada birşey gelmiyor elimizden
Ecelimi yaklaştı nedir diyorum bazen bu kadarda olmaz yani resmen sabrımızı sınıyor . Bize yaptığı yetmezmiş gibi birde dükkanda müşterilere bağırıyormuş. Özellikle yapıyor diyo kaynım

Köyde olsun apartmanda olsun herkes biliyor bizi çekilir gibi değil Allah size selamet versin diyorlar. Aslında herzaman öyle değil şimdi kaynımın oğluna düğün yaptırmak için bilinçli olarak yapıyor
Ama bende inat ettim bu sefer yapamıycam. Diğer üç çocuğunu biz yaptık bunuda kendisi yapsın
Helede birisinin sadece düğününe geldi komşu gibi takı taktı gitti okadar şimdi benim koynumda büyüyen çocukları bize göndermek istemiyor eltim.çocuklar büyüyünce babaanne olduğu aklına geldi

Sağol Hasibecim
Sizde düğün yapmışsınız yanlış anlamadıysam
Allah hayırlı etsin

Sağol canım
Sende ben gittikten sonra gelmişsin sanırım azmin daim olsun

tamda düşündüğün gibi yasemincim özellikle kp.bizim bir kuruşumuz olsun istemiyor. Kenarda 3 kuruş olduğunu hissetsin diğerlerine harcatmak için elinden geleni ardına bırakmıyor. İmplant yaptırdığıma bile kızdı çok para harcıyorsunuz abinin oğlu evlenecek dedi.ne hikmetse Abisinin çocukları evleneceği zaman hiç parası olmuyor. Düğün bittikten bir iki ay sonra birdenbire parası oluyor ve tarla bahçe alıyor. En çok onun tarlası bahçesi var

Ben geldim kanal tedavisine basladik umarim hayir gelir ufff cok korkuyorum yaaa
Geçmiş olsun canım kolayca atlatırsın inşallah

Hayriye başlanmış iş bitmiş iş demektir. Altın dişmi yaptırıyon sonunda :)

Dafi ablanın implantı oldumuydu acaba?
oldu canım şimdilik memnunum bir sıkıntı yok çok şükür

Yok canim ya uzun surecek biraz dedi kurtarmaya ugrasicam dedi ama bilmiyorum
Her yolu dene canım kurtarmak için ne gerekiyorsa yap
Hiç bir şey kendi dişinin yerini tutmuyor sinirleri alınmış bile olsa yediğinin lezzetini alıyorsun. Ama dış yapıldığında o lezzetten mahrum kalıyorsun

İyi günler herkese
Bugün kahvaltı istemedi canım sonra arkadaş çağırdı dışarda işi varmış donuste yürürüz hem dedi hemen 1 dilim ekmek peynir domates yedim çıktım dönüşte yürüdük 40 dk kadar arkadasta bir nescafe içtim 3ü birarada olandan şekerli geldi ama içtim yanında 1 de lokum yedim
Eve geldim eşim evde büyük kızım onun peşinden geldi aç küçük kızım da etüd e kalmayıp gelince hemen çay demledim menemen kahvaltilik besamelli ıspanak ne varsa yedik :)
Ben artık Akşam yemem kızlar da atıştırir bugünlük yemek dedim kalmadı
Şimdi çaya devam ediyorum bugün su da içmedim artık sıvı alırım yatana kadar inşallah
Sabah hala yarım kilo artıdaydım

Selamün aleykümm....

siz telefondan nasıl giriyonuz yaww bi türlü üye girişi yapamadım..artık biraz daha akıllı bi telefonum var ama ben kullanmaya henüz alışamadım...pc yede pek oturamıyorum paşam bırakmıyo...baya huy değiştik artık hep kucak istiyo on dakika bırakamıyorum önceden gün içinde bir iki saat deliksiz uyuyodu bırakınca bende o arada işlerimi yapıyodum son bikaç gündür hiç bırakamıyorum...ben namaz kılana kadar ağlıyo sürekli kucağıma alıncada bir süre içlenmesi geçmiyo...babasındada durmuyo hiç bi ananede duruyo onuda anca haftasonu görüyoz...kaç gündür yemek falan yapamadım hiç..sabahları babası yediriyo kızları akşamda gene kahvaltıyla falan geçiştiriyoruz...benden böyle bu işin güzel tarafı bu hafta bikaç kilo gitti gibi...

Slm kizlar
Cok sukur pazara gidebildim kizoma ciciler aldim yetmedi bi de ciglide carsiya inip gezdim hehe

Ben pazar gunune kadar buradayim cnm normalde sakaryada yasiyorum ailem burada. Bu arada hosgeldin

Evet abla abimi evlendirdik tesekkur ederim

Merhaba arkadaşlar ,

Regl hala sürüyor.Aylarca olmayınca bi söküldü tam söküldü meret Yine kendimde bi şişkinlik hissedip gerildim ve anladım ki ödem topluyorum. Korkudan hemen diyetisyenime mail attim. Oda sağolsun ne yazsam sabırla cevaplıyor Ödem tutmussunuzdur regl döneminde normaldir diyete uyduysanız sorun yok gibisinden yazdı Spor yapamiyordum regl sancısından ama yürüyüş yapıyordum yani. Şimdi iyiyim çok şükür. Artık cuma gününden sonra eski spor duzenime dönerim inşallah. 7 Nisanda kontrolum var ama sanki hiç vermemiş gibi hissediyorum Ödem atmak için rezene filan içiyorum bakalım nolur :/ 10 gün boyunca aksamlari salata detoksu yapıcam kendime. Dün başladım. Bugün de Salatam hazır. Bakalım etkili bi sonuç verecek mi Herkese mutlu günler..

hey allahım ya hiç olacak işmi bu.ablacim seni çok iyi anlıyorum sabret sabret pompa birden kötü oldun bazen lafın yeri gelince konuşacaksin ki sonra olan bizlere oluyo

Allah mesut etsin Hasibecim

Iyi aksamlar

Nhtylz Allah bagislasin senin ve tüm herkesin evlatlarini. 0-6 yas etkinliklerinden bana yakin olursa haberdar olmak isterim.

Hasibe istanbula daha yakinmişin bostanli da kayinvalidem var o yuzden sormustum

Yarpak hosgeldin

Y.o.l.c.u cepten baglantiyla ilgili neyi sordugunu tam anlayamadim ben cepten kullaniyorum ama

Belediyelerin oluyodur sanırımda nerde olduğunu ne olduğunu hiç bilmiyorum.

ya bende bu sabah 400gr artim vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…