Tesekkur ederim ablacimAllah mesut etsin Hasibecim
Gunaydin
Tesekkur ederim ablacim
Canim nerdesin sen bulundugun yerde belediyelerin ucretsiz tiyatrolari oluyordur belki yada cok cuzi paralara yapuyolar hafta sonlari biz epeydir gitmedik ama kadikoy halk egitim merkezinde hem ucretsiz hemde iki liraya falan tiyatrolar oluyordu kiZlar kycukken goturuyorduk bidik kucuk durmaz diye onu henuz goturmedikIyi aksamlar
Nhtylz Allah bagislasin senin ve tüm herkesin evlatlarini. 0-6 yas etkinliklerinden bana yakin olursa haberdar olmak isterim.
Hasibe istanbula daha yakinmişin bostanli da kayinvalidem var o yuzden sormustum
Yarpak hosgeldin
Y.o.l.c.u cepten baglantiyla ilgili neyi sordugunu tam anlayamadim ben cepten kullaniyorum ama
aleykum selam ablacim Rabbim sana kolayliklar ve bol sabir versin bazilarina ne yaparsan yap yarana!azsin ustunede yapmayan kiymetli olur Rabbim hidayet versin ne diyimSelamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Canim nerdesin sen bulundugun yerde belediyelerin ucretsiz tiyatrolari oluyordur belki yada cok cuzi paralara yapuyolar hafta sonlari biz epeydir gitmedik ama kadikoy halk egitim merkezinde hem ucretsiz hemde iki liraya falan tiyatrolar oluyordu kiZlar kycukken goturuyorduk bidik kucuk durmaz diye onu henuz goturmedikIyi aksamlar
Nhtylz Allah bagislasin senin ve tüm herkesin evlatlarini. 0-6 yas etkinliklerinden bana yakin olursa haberdar olmak isterim.
Hasibe istanbula daha yakinmişin bostanli da kayinvalidem var o yuzden sormustum
Yarpak hosgeldin
Y.o.l.c.u cepten baglantiyla ilgili neyi sordugunu tam anlayamadim ben cepten kullaniyorum ama
aleykum selam ablacim Rabbim sana kolayliklar ve bol sabir versin bazilarina ne yaparsan yap yarana!azsin ustunede yapmayan kiymetli olur Rabbim hidayet versin ne diyimSelamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Hastanedemi başladın hatice hayırlı olsungünaydın güzeller. yeni işime başladım. yoğun stresten ve burdaki yeme düzensizliği nedeniyle 83-85 arası oynadım sürekli. burda diyetisyenimiz varmış. öyle çıtı pıtı bir bayanki insan zayıflamazsam diye utanıyor. şöylede enteresan bir durumda varki bütün birime liste vermiş ama pastalar ve börekler havada uçuşuyor. neyse özledim sizleri. umarım daha aktif bir sürece girerim sizinle birlikte
yok canım aile hekimiyle anlaştım. alt kat sağlık ocağı üst kat kanser araştırma ve diyetisyen birimi var.Hastanedemi başladın hatice hayırlı olsun
sağol canım umarım iyi olur.Yeliz ben de öküz gibi yemiyorum ama ikiser ikiser geliyor artilar. Ki aksamlari kesinlikle ac yatiyorum yesilcay tuketiyorum igrenmeme ragmen.. panige kapilma vardir bir hatan farketmedigin..
ben tatli cok yedim gunduz yedim ama tatli su tutuyo fazlasiyla...
Hatice hayirli olsun yeni yerin yeni umutlar yeni baslangiclar iyidir.. :)
Frida kaynin ameliyat oldumu ?
Iyi aksamlar
Yarpak hosgeldin
Hoşgeldin canimGünaydin,hayirli günler olsun arkadaşlar..
Ugrayamadim yoğunluktan,komsumuzun babasi vefat etti,oraya gidip geliyorum firsat buldukça..Elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum sükür,öyle iste:)
Sizler iyisinirdir umarim,biraz geçmişe göz atayim..
Sağol yenacım iyiyim elhamdülillahAleykum selam daficim.
Bugun nasilsin.?
Benimde başıma gelmişti öyle arabadan inince hemen lavaboya koştum yanımda parfüm de yoktu. Penyemin tersine sabun sürüyorum arkadaş geldi ne yapıyorsun dedi. Milleti rahatsız ettim fena kokuyorum dedim. Kadın " ben senin yanında oturuyordum koku falan duymadım efam yapmışsın" dedi . Butlaka sende sadece kendin duymuşsundur kokuyuGunaydin arkadaslar..
bugun tarrildigim da saglam artiydim..
yarin ne olacak bakalim.
krep yaptim ev halkina bir de oglanin beslenmesine geciktim tabii haldur huldur ciktim evden. Saclarimi bile yolda topladim.
arabaya bindim nefes nefese. Kapali alan olunca yag koktugumu hissettim. Yolcular bu koku ne demistir.. :)
Bazen bende öyle iyi saklarımki sakladığım yeri kendimde bulamamGunaydin
Bonuss tskler
Tartimi oyle bir yere saklamisim ki bulamiyorum
Tabiki bulmam lazim kendimi kontrol etmek icin tarti benim icin kontrol mekanizmalarindan bir tanesi
Amiin sağol canımGunaydin
Kizlar ben kilo yununden fenalarsayim dikkat ediyorum verecegim yerde aliyorum anlamlandiramiyorum cok uzuluyorum ya sikildim artik
Canim nerdesin sen bulundugun yerde belediyelerin ucretsiz tiyatrolari oluyordur belki yada cok cuzi paralara yapuyolar hafta sonlari biz epeydir gitmedik ama kadikoy halk egitim merkezinde hem ucretsiz hemde iki liraya falan tiyatrolar oluyordu kiZlar kycukken goturuyorduk bidik kucuk durmaz diye onu henuz goturmedik
aleykum selam ablacim Rabbim sana kolayliklar ve bol sabir versin bazilarina ne yaparsan yap yarana!azsin ustunede yapmayan kiymetli olur Rabbim hidayet versin ne diyim
Hayırlı olsun canımyok canım aile hekimiyle anlaştım. alt kat sağlık ocağı üst kat kanser araştırma ve diyetisyen birimi var.
sağol canım umarım iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?