Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin arkadaslar..

bugun tarrildigim da saglam artiydim..
yarin ne olacak bakalim.

krep yaptim ev halkina bir de oglanin beslenmesine geciktim tabii haldur huldur ciktim evden. Saclarimi bile yolda topladim.
arabaya bindim nefes nefese. Kapali alan olunca yag koktugumu hissettim. Yolcular bu koku ne demistir.. :)

Gunaydin
Kizlar ben kilo yununden fenalarsayim dikkat ediyorum verecegim yerde aliyorum anlamlandiramiyorum cok uzuluyorum ya sikildim artik
Canim nerdesin sen bulundugun yerde belediyelerin ucretsiz tiyatrolari oluyordur belki yada cok cuzi paralara yapuyolar hafta sonlari biz epeydir gitmedik ama kadikoy halk egitim merkezinde hem ucretsiz hemde iki liraya falan tiyatrolar oluyordu kiZlar kycukken goturuyorduk bidik kucuk durmaz diye onu henuz goturmedik
Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
aleykum selam ablacim Rabbim sana kolayliklar ve bol sabir versin bazilarina ne yaparsan yap yarana!azsin ustunede yapmayan kiymetli olur Rabbim hidayet versin ne diyim

Gunaydin
Kizlar ben kilo yununden fenalarsayim dikkat ediyorum verecegim yerde aliyorum anlamlandiramiyorum cok uzuluyorum ya sikildim artik
Canim nerdesin sen bulundugun yerde belediyelerin ucretsiz tiyatrolari oluyordur belki yada cok cuzi paralara yapuyolar hafta sonlari biz epeydir gitmedik ama kadikoy halk egitim merkezinde hem ucretsiz hemde iki liraya falan tiyatrolar oluyordu kiZlar kycukken goturuyorduk bidik kucuk durmaz diye onu henuz goturmedik
Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
aleykum selam ablacim Rabbim sana kolayliklar ve bol sabir versin bazilarina ne yaparsan yap yarana!azsin ustunede yapmayan kiymetli olur Rabbim hidayet versin ne diyim

günaydın güzeller. yeni işime başladım. yoğun stresten ve burdaki yeme düzensizliği nedeniyle 83-85 arası oynadım sürekli. burda diyetisyenimiz varmış. öyle çıtı pıtı bir bayanki insan zayıflamazsam diye utanıyor. şöylede enteresan bir durumda varki bütün birime liste vermiş ama pastalar ve börekler havada uçuşuyor. neyse özledim sizleri. umarım daha aktif bir sürece girerim sizinle birlikte

Hastanedemi başladın hatice hayırlı olsun

Yeliz ben de öküz gibi yemiyorum ama ikiser ikiser geliyor artilar. Ki aksamlari kesinlikle ac yatiyorum yesilcay tuketiyorum igrenmeme ragmen.. panige kapilma vardir bir hatan farketmedigin..
ben tatli cok yedim gunduz yedim ama tatli su tutuyo fazlasiyla...

Hatice hayirli olsun yeni yerin yeni umutlar yeni baslangiclar iyidir.. :)

Frida kaynin ameliyat oldumu ?

Son düzenleme:
Hastanedemi başladın hatice hayırlı olsun
yok canım aile hekimiyle anlaştım. alt kat sağlık ocağı üst kat kanser araştırma ve diyetisyen birimi var.
sağol canım umarım iyi olur.

Selamün aleykümm....

dünden bugüne ne değiştiki acepte ben bir kilo artıdayım anlamadım...aksine yemek yemeye vaktim olmuyo nerdeyse aç geziyorum boll su içiyorum ona rağmenn...neyse vardır bi hayır....

kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum girişi tıklıyorum ama girmiyo siteye hata yazıyo...pcden çıkış yaptım şifreyimi yanlış giriyorum acaba diye ama yoo pcden rahat giriş yapıyorum telden olmuyo...problem bendemi telefondamı bilemedim...

Hoşgeldin canim
Allah rahmet eylesin komşunun babasına

Aleykum selam daficim.
Bugun nasilsin.?
Sağol yenacım iyiyim elhamdülillah
Bağışıklık sistemi çöktü sanırım birgün iyiyim diyorum aynı günün akşamı kolumu kaldıracak halim kalmıyor
Allah beterinden korusun
Benimde başıma gelmişti öyle arabadan inince hemen lavaboya koştum yanımda parfüm de yoktu. Penyemin tersine sabun sürüyorum arkadaş geldi ne yapıyorsun dedi. Milleti rahatsız ettim fena kokuyorum dedim. Kadın " ben senin yanında oturuyordum koku falan duymadım efam yapmışsın" dedi . Butlaka sende sadece kendin duymuşsundur kokuyu

Gunaydin
Bonuss tskler
Tartimi oyle bir yere saklamisim ki bulamiyorum
Tabiki bulmam lazim kendimi kontrol etmek icin tarti benim icin kontrol mekanizmalarindan bir tanesi
Bazen bende öyle iyi saklarımki sakladığım yeri kendimde bulamam

Amiin sağol canım
Takmamaya çalışıyorum ama adam hergün başka bir buğuz buluyor.buğzedebildiği kadar ediyor. Eşim koskoca adam çocuk gibi ağladı yalvardı baba noolur bana imtihanı kaybettirme dedi. Ama adam duymuyor bile yapacağını yapıyor. Bize birşey yapamazsa gidip iş yerinde müşteriyle kavga edip kovuyor

yok canım aile hekimiyle anlaştım. alt kat sağlık ocağı üst kat kanser araştırma ve diyetisyen birimi var.

sağol canım umarım iyi olur.
Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…