İnna lillahi ve inna ileyhi raciunGünaydin,hayirli günler olsun arkadaşlar..
Ugrayamadim yoğunluktan,komsumuzun babasi vefat etti,oraya gidip geliyorum firsat buldukça..Elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum sükür,öyle iste:)
Sizler iyisinirdir umarim,biraz geçmişe göz atayim..
Ay boğazlarım çok kötü. bütün gün tuzlu suyla, ada çayıyla gargara yaptım .inşallah Dr. A gitmeden geçer
Ben geldim kanal tedavisine basladik umarim hayir gelir ufff cok korkuyorum yaaa
günaydın güzeller. yeni işime başladım. yoğun stresten ve burdaki yeme düzensizliği nedeniyle 83-85 arası oynadım sürekli. burda diyetisyenimiz varmış. öyle çıtı pıtı bir bayanki insan zayıflamazsam diye utanıyor. şöylede enteresan bir durumda varki bütün birime liste vermiş ama pastalar ve börekler havada uçuşuyor. neyse özledim sizleri. umarım daha aktif bir sürece girerim sizinle birlikte
Asu sen nasılsınHoşgeldin canim
Allah rahmet eylesin komşunun babasına
Sağol canım Allah razı olsunCok geçmiş olsun dafi ablacim,bugun daha iyisindir umarim..
Diger aile mevzularini üzülerek birazda kizarak okudum,üzme kendini lütfen.
Her insan varligi lütuf olmuyor hayatimiza,bazi insanlar da imtianimiz oluyor maalesef..Hele aile ve akrabalardan olunca bu kişiler daha zor oluyor tabi,Allah yardimcin olsun.
Gecmis olsun hayriyecim,tedavin istediğin gibi sonuçlanır inşallah.
Hosgeldin,hayirli olsun yst..
Hoşgeldin canim
Allah rahmet eylesin komşunun babasına
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah Rahmetiyle muamele eylesin
Hiç te bilmiyorum öyle biriniDafi sultan yokmu agzi kuvvetli biri seni okusun uflesin bi cevirsun daa
Kasimpati nabiyon be yaa
Hayırlı günler
Mthn83 hoşgeldin
Bugün yine hec kalktım daha kahvaltı yapmadım 1 bardak su içtim oturuyorum
Hazır kahvaltı olsa da yesem
Sağol yenacım iyiyim elhamdülillah
Bağışıklık sistemi çöktü sanırım birgün iyiyim diyorum aynı günün akşamı kolumu kaldıracak halim kalmıyor
Allah beterinden korusun
Benimde başıma gelmişti öyle arabadan inince hemen lavaboya koştum yanımda parfüm de yoktu. Penyemin tersine sabun sürüyorum arkadaş geldi ne yapıyorsun dedi. Milleti rahatsız ettim fena kokuyorum dedim. Kadın " ben senin yanında oturuyordum koku falan duymadım efam yapmışsın" dedi . Butlaka sende sadece kendin duymuşsundur kokuyu
Bazen bende öyle iyi saklarımki sakladığım yeri kendimde bulamam
Amiin sağol canım
Takmamaya çalışıyorum ama adam hergün başka bir buğuz buluyor.buğzedebildiği kadar ediyor. Eşim koskoca adam çocuk gibi ağladı yalvardı baba noolur bana imtihanı kaybettirme dedi. Ama adam duymuyor bile yapacağını yapıyor. Bize birşey yapamazsa gidip iş yerinde müşteriyle kavga edip kovuyor
Hayırlı olsun canım
tşekkürler kızlar. valla burada eski dostların yanına gelmiş gibi hissediyorum. seviyorum burayı...Cok geçmiş olsun dafi ablacim,bugun daha iyisindir umarim..
Diger aile mevzularini üzülerek birazda kizarak okudum,üzme kendini lütfen.
Her insan varligi lütuf olmuyor hayatimiza,bazi insanlar da imtianimiz oluyor maalesef..Hele aile ve akrabalardan olunca bu kişiler daha zor oluyor tabi,Allah yardimcin olsun.
Gecmis olsun hayriyecim,tedavin istediğin gibi sonuçlanır inşallah.
Hosgeldin,hayirli olsun yst..
Daficim ben de sabahın köründe kızlara sigara böreği kizarttim daha doğrusu artık kalem börek deniyor ya ondan :) ben de öğleden önce 1 tane yedim onla şu saati ettim şimdi kendime bir yumurta kiracagim inşallahAsu sen nasılsın
Hamarat hatunun biri sabahın köründe krepler döktürmüş
Bir süredir var bakla canım :))Asuman ablaa,baklalar cikti mi?
Gecen yil bir bakla muhabbetimiz olmuştu sanki topikte yeni geldiğim zamanlarda,nasil da hatirladim bir yil öncesiniBu ara da geleli bir yil olmuş hala yerimde sayiyorum ben yaa,hakettim
Bahar cekmecedeyim bende :)
Zeyno 3 narkozdan sonra olur o kadar kizim yanlis girersin falandost aci soylermis uzgunum ama sorun sende sanirim. Teldeki klavyede hata yapma orani yuksek. Benim nasil.mesajlastigimi bir gorseniz burda duzeltiyorum elimden geldigince. Hele hizli yaziyosam
Bu ayarı bulucam diye helak oldum he ama başardım zafer benimdirr...Zeynep çerezlere evet de yoksa giremen KK ya. Çerezler sayfalardaki reklam vs görsellerini bilgileri girerken yüklüyo diye biliyorum bazı sitelerin tam açılması için gerekli. İnternet ayarlarında çerezlere izin ver diycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?