Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah Rahmetiyle muamele eylesin

Bahar cekmecedeyim bende :)

Zeyno 3 narkozdan sonra olur o kadar kizim yanlis girersin falan dost aci soylermis uzgunum ama sorun sende sanirim. Teldeki klavyede hata yapma orani yuksek. Benim nasil.mesajlastigimi bir gorseniz burda duzeltiyorum elimden geldigince. Hele hizli yaziyosam

Ay boğazlarım çok kötü. bütün gün tuzlu suyla, ada çayıyla gargara yaptım .inşallah Dr. A gitmeden geçer

Cok geçmiş olsun dafi ablacim,bugun daha iyisindir umarim..
Diger aile mevzularini üzülerek birazda kizarak okudum,üzme kendini lütfen.
Her insan varligi lütuf olmuyor hayatimiza,bazi insanlar da imtianimiz oluyor maalesef..Hele aile ve akrabalardan olunca bu kişiler daha zor oluyor tabi,Allah yardimcin olsun.

Ben geldim kanal tedavisine basladik umarim hayir gelir ufff cok korkuyorum yaaa

Gecmis olsun hayriyecim,tedavin istediğin gibi sonuçlanır inşallah.

Hosgeldin,hayirli olsun yst..

Sağol canım Allah razı olsun

Hayırlı günler
Mthn83 hoşgeldin
Bugün yine hec kalktım daha kahvaltı yapmadım 1 bardak su içtim oturuyorum
Hazır kahvaltı olsa da yesem

tşekkürler kızlar. valla burada eski dostların yanına gelmiş gibi hissediyorum. seviyorum burayı...

Asu sen nasılsın
Hamarat hatunun biri sabahın köründe krepler döktürmüş
Daficim ben de sabahın köründe kızlara sigara böreği kizarttim daha doğrusu artık kalem börek deniyor ya ondan :) ben de öğleden önce 1 tane yedim onla şu saati ettim şimdi kendime bir yumurta kiracagim inşallah
Asuman ablaa,baklalar cikti mi?

Gecen yil bir bakla muhabbetimiz olmuştu sanki topikte yeni geldiğim zamanlarda,nasil da hatirladim bir yil öncesiniBu ara da geleli bir yil olmuş hala yerimde sayiyorum ben yaa,hakettim
Bir süredir var bakla canım :))

lenn bonus kafa Çerezler bu siteye giriş için gereklidir.Eğer onlar kabul edilmezse giriş mümkün olmayacaktır yazıyo...çerez nedir yaw eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyolar resmen....yani ben yanlış girmiyom ama bi ayar falan gerekiyo herhal ondanda ben anlamıyom...sevgili dostum hala çıkamadınmı narkozun etkisinden acep niye yanlış yazıyonkii....ben önceki kendini akıllı zanneden dandik telefonumda bilem yanlış yazmıyodum hıhh...

Bu ayarı bulucam diye helak oldum he ama başardım zafer benimdirr...

Yolcu başarmişin tebriklet bazen bende teknolojide takilip kaliyorum
Bide elim tlfnun klavyede yanlis bir yere dokunmuşsa eyvah halime
Akilli tlfna yeni gectim eski tlfnumu birakmaya kiyamiyordum . Benim oglan kirinca ayrildim ondan. Ama teknolojinin nimetleri elimin altindayken hayat daha kolay sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…