Ayni beyaaa,sen naparsinnn
Bitiremedim mi temizliği kac gündürBak sabah erken den kalkıp krep yapan,üstelik calisan hatun kisisi var aramizda,su içelim hamarat ellerinden
Yolcu başarmişin tebriklet bazen bende teknolojide takilip kaliyorum
Bide elim tlfnun klavyede yanlis bir yere dokunmuşsa eyvah halime
Akilli tlfna yeni gectim eski tlfnumu birakmaya kiyamiyordum . Benim oglan kirinca ayrildim ondan. Ama teknolojinin nimetleri elimin altindayken hayat daha kolay sanki
Bitiremedim evet. Yapamiyorum iste herkes gibi 1-2 güne bitiremiyorum beceremiyorum. Fazla konuştum bu temizlik konusunda sanırım.
Tesekkur ederim cnmHasibecim Allah mesut etsin..
Bostanli pazarina ben de heveslendim valla sen soyleyince..
ozkanlar pazarini da cok ozluyorum ben yillarca dibinde oturunca sila hasreti duyuyorum. ;(
Bitiremedim evet. Yapamiyorum iste herkes gibi 1-2 güne bitiremiyorum beceremiyorum. Fazla konuştum bu temizlik konusunda sanırım.
Alınmamıştır kasımpatı sen üzüldün gibime geldi bonus alınmaz sana ama nazı geçer ya o yüzden öyle yazmıştırBonus alındın mı mesajıma? Ben şaka yapmak,takılmak istemiştim oysa ki sana..Kusura bakma lütfen,daha dikkatli davranırım bundan sonra..
Zeynepcim Güle güle kullan yeni telefonunu
Ben de telefonu degistirdigimden beri hep telefondan giriyorum kk ya çok rahat oluyor
Bonus bence de temizlik konusunda kendine haksızlık etme
Bonus alındın mı mesajıma? Ben şaka yapmak,takılmak istemiştim oysa ki sana..Kusura bakma lütfen,daha dikkatli davranırım bundan sonra..
Asu sen nasılsın
Hamarat hatunun biri sabahın köründe krepler döktürmüş
Bak sabah erken den kalkıp krep yapan,üstelik calisan hatun kisisi var aramizda,su içelim hamarat ellerinden
Hamarat yena akşama ne yaptın
Zeynepçim güzel günler de kullan telefonunu...
Hasibe epey ağırmış misafirleriniz hakikaten :)
Afiyet olsun Yenacım ben de gelseydim keşke
Ben de kuru fasulye pilav yaptım ayaküstü 4 kaşık fasulye 1 kaşık pilav yedim şimdi çay içiyorum yanında ufak tefek atıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?