Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayni beyaaa,sen naparsinnn

Bitiremedim mi temizliği kac gündür Bak sabah erken den kalkıp krep yapan,üstelik calisan hatun kisisi var aramizda,su içelim hamarat ellerinden

Bitiremedim evet. Yapamiyorum iste herkes gibi 1-2 güne bitiremiyorum beceremiyorum. Fazla konuştum bu temizlik konusunda sanırım.

Evet sonunda yaptım ama başka şeyleri bozmuşum akşama kocam bi el atar artık...benimde eskisi fazla eskiydi donuyodu biri arıyo görüyom ama açamıyodum telefonu eşim çok kızıyodu arıyorum niye açmıyon diye anlatıyodum ikna olmuyodu sonra denk geldi bikaçkere yeni almanın zamanı gelmiş deyip aldı işte bende alışmaya çalışıyorum...

Bitiremedim evet. Yapamiyorum iste herkes gibi 1-2 güne bitiremiyorum beceremiyorum. Fazla konuştum bu temizlik konusunda sanırım.

Sen niye haksızlık ediyon kendine bakim üç çocukla kolaymı koca evi iki günde temizlemek...bu arada diyet nasıl gidiyo..ben çok saçma besleniyom...hadi topla kendinide banada bi el at...

Slm kizlar
Bugun agir misafirlerimiz var abimler ve dunurler yemege gelecekler insallah iyi gecer
Hasibecim Allah mesut etsin..
Bostanli pazarina ben de heveslendim valla sen soyleyince..
ozkanlar pazarini da cok ozluyorum ben yillarca dibinde oturunca sila hasreti duyuyorum. ;(
Tesekkur ederim cnm

Bonus alındın mı mesajıma? Ben şaka yapmak,takılmak istemiştim oysa ki sana..Kusura bakma lütfen,daha dikkatli davranırım bundan sonra..
Alınmamıştır kasımpatı sen üzüldün gibime geldi bonus alınmaz sana ama nazı geçer ya o yüzden öyle yazmıştır

sabah 1dilim ekmek omlet peynir zeytin akşam 1kepçe çorba 2kaşık pırasa bol salata 2dilim ekmek az öncede çay ile çekirdek kuruyemiş ve 2tane fındık kurabiye akşam fazla oldu ne yapalım oldu yatana kadar 2litre suyu tamamlamaya çalışıyorum

iyi akşamlar güzellerrrr

mart ayı dert ayımızıda bitirdimm ve eve yeni girdim sayılır başım kazan gibi deliksiz bir uyku miss

sanırım bütün güzellerde artı kg ler var dün bendede vardı bugün tartılmadım inşallah regl ödemini atarım 3 gündür kaçamak olmasada saçma sapan beslendim

Bonus alındın mı mesajıma? Ben şaka yapmak,takılmak istemiştim oysa ki sana..Kusura bakma lütfen,daha dikkatli davranırım bundan sonra..

Ya sana en azından cevap vermiş. ben sabah ''naapıyosun temizlik bittimi'' diye sormuştum da cevap bile yazmadı ..

Hamarat yena akşama ne yaptın

Kendimi cidden öyle sanıcam artık :)
akşam yemek yemedim ama saat 16.30 da arkadaşıma davetliydim orada fena güzel şeyler yedim perşembe günü pek olmadı .. Bu haftamı da heba ettim sağlık olsun..

--

Bu arada benim de ayrıntılı temizliğim 1 hafta falan sürüyor. :) 2 gün de bitmiyor bilginize.. :)

Selamun aleykum hayırlı aksamlar
Çok koşturmacalı geçti butun günüm yeni bakıcımız geldi afkanlar tek kelime türçeleri yok anlasmak zor ama temiz insanlara benziyorlar sadecr bir küçük çanta ile cikip geldiler hic esyaları yok aksama kadar onlara eşya ayarladım dahada bitmedi ama temel ihtiyaclar tamam gibi insallah gerisinide ilerleryen gunlerde tamamliycam insallah

Afiyet olsun Yenacım ben de gelseydim keşke
Ben de kuru fasulye pilav yaptım ayaküstü 4 kaşık fasulye 1 kaşık pilav yedim şimdi çay içiyorum yanında ufak tefek atıştırıyorum

Menü aynıymış :) akşam yemeğine ben de kuru pilav yaptım tabii ki yemedim...

Keşke gelseydin asucum, ne çok isterdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…