Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleyküm selam hayriyecim.. Çiftlik içinmi bakıcı .?

Kasimpati he diyim ne diyim? A mı diim b mi diim c mi diim hangisini diim :)

Biraz alınmış olabilir bünyem ama senin yazdığınla ilgili değil sadece çok hassas bir anımda okudum. Hani böyle içten bişeyler boğazına burnuna kadar dolar bide dışardan herbişey üstüne geldimi ohh değme keyfime.

İşte öyle bir zamandı gözlerim okuduğumu saptırdı...aylardan marttı 31 gün olmuştu ama hala marttı :)

Sende tam dişime göresin öte git desem tamam bi daha beride durmam diyosun gönül sevdiğine alınırmış.

Sana ve kendime bir şarkı hediye edim hep şebo hep pesincır nereye kadar :)) tepe tepe diyne

İyi geceler hanımlaar koca bebeklerimi yatırdım geldim :) yoğunluktan gelemiyorum kaynım amelyat oldu iyi yaşlılar bende diye akşamları herkez bende toplanıyor o biraz zor oluyor yarın ankaradan 5 kişilik yatılı misafir var ama şu an çok keyifliyim neden bilmem Bugünüde atlatım diye herhalde ....

Daficim benim yaşlılar bugün hastanedeydi kaynım arabayı hastanede bırakmış onları biz alalım diye bilmem anlatabildim mi kendide eşiyle bu akşam bendelerdi .:)))

Yaşlılarının ne zaman gideceği belli değil bu akşam herkez gideceği günü söyleyince onlarda daha biz hiç gezemedik ki dediler gezmek istiyorlar ama güçlerinde yetmiyor yarın napcam bilmem

Geçmiş olsun kolay gelsin frida yatılı misafir zordur.

Bonus sen erken bile başladın temizliğe bu günlerde herkes cam siliyor ama ben misafirlerden fırsat bulamıyorum camlarımdan dışarısı bile görünmüyor ellim çok ağardır yaptım mı temiz yaparım ama tembelikte var bakalım ben ne zaman başlıycam misafir gittimi 2 üç gün dinlenirim herhalde şu an yatakta uzandığım halde belimin ağrısından yatamıyorum ...

İyi geceler telden girme huyum yoktur dur kizlar giryo neim eksik didim şarjim bitmek uzere öttü geçmişi tam okuyamadimm amma artu bekleyenler fszla bende kor kutuk gecirdim haftayi dun bugun arkadasin birine sinirlendim oyle boyle deil araya mesafe koymaliyim amma kene gibi napacam bilemedim anlatirim size sonra off ne tur manyaklar var anlatamam uyuyamiyomda sinirden hee
Arti cikarsam sinirsel yanii şiştim iyce
Neyse hayirli gecelerr az sakinleseyim uyuyayimda opuldumuz mucksssd

Yav he he sinirsel

Selamun aleyküm güzeller
Hepinize hayırlı günler dilerim

Kaynına geçmiş olsun canım
Sanada Allah kolaylıklar versin.
Mutlaka öyleleri daha kıymetli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…