Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunayyydinnnnn yeni kilom sinirsel şişlikle beraber 91
Sporr yokk malesef

Nursenoş gectimi sinirin..
Ben de hic cekemiyorum kaprisli ve yapiskan hatunlari .. Senin isin hakkaten zor.. Asker eslerini biliyorum az bucuk hele lojman ortami guzel ama bir o kadar zor ve yorucu..
Allahtan daha rahatsin yapi olarak yada yasanmislik seni oyle yapti..
özetle takma canim yaa zaten bol stresli ortamda yasiyorsunuz bir de gereksiz hatun kiskancliklari hic cekilmez..

Yasemincim nasilsin canim.
Ben de oylesine yogunum ki surunerek geliyorum ...

İyiyim sağol Yenam aynı yorgunluk bendede var ki senin ev ortamıda gidince seni yoruyor. benim eş gece çalışıyor.
Dün çok kötüydüm ama atlattık, sezon başlıyor artık böyle devam ederiz hayırlısıyla :))
sizin işlerde sezon v.s yok sanırım ?

günaydınlar hayırlı cumalar kızlarrr...
bundan haftalar haftalar önce 83 kiloyla ayrılmış bi YST vardı. çalıştı azmetti ve 82.5 la aranıza gerii döndü
çok gezdi çok dolandı bu hafta. 200dk diyim ama eminim daha fazladır

Selamünaleyküm
Hayırlı cumalar
Oy sabah sabah iyi yoruldum....paşam uyuyodu eşimi ve kızımı yolcu edince biraz temizlik yaptım...başta çok çeliştim kendimle hazır çocuk uyuyo sende yat deyip durdu içsesim ama yatarsamda herşey kalıyo neyse sonuçta kısmen hallettim...kız okuldan gelince anneme geçicem.zaten sabah sabah eşimle tartıştık öyle ayrıldık...canım sıkkın velhasıl...yoruldum ya çenem düştü....neyse gelelim kuru fasulyenin faydalarına:))

Kilom:103.9
Spor yakında olacak inş....

Bonuss eliptik bisiklet kullanabilirmiyim acep yoksa daha çokmu erken?

Yapamaan eliptik neyin. Hiç bişey yapaman. 40 çıktımı? Yapacağının bi faydasıda yok zaten şu an zararıda olur boşuna 6 ay demiyolar. Elif senin içinde geçerli E eboe

Normal olsaydı 40 gün sonra herşey serbestti.

bugun 45 canım...henüz dışarı yürüyüşe çıkamıyoruz evde beş on dakkada olsa onumu yapsam dediydim ama bi yandanda dikişlerden dolayı tırsıyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…