Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmişe pek bakamadım tartı inşallah yüzünüzü güldürmüştür biraz yemeden biraz stresten ben balon gibi şiştim göbeğim bu sabah sakın tartılma dedi ....

Kasımpatıcım beni izinli yazarmısın yada geçen haftaki kilomu yazda en son kaç kiloymuşum göriyim

Bonus sende her akşam 4 demlik çay servisi yaz spora geçermii :)))
Bunlara hortum bağlıycam sonunda....

Oda yetmez diye bir his var içimde :) büyük semaver var bizimkilerde öyle bişey lazım sana :)

Bu arada ben selamsız dalmışım öyle saygısız bınıs püühh sana.

Selamlar saygılar sevgiler hayırlı cumalar efenim

Elim pattiste tavukta bitince listeyi yapcam inş gözlüğümüde alıp

Sabit olmayı başaramadım malesef
Kilom 82.7 +300 gr
210 dk yürüyüş
ablacim senin arti olacagnı inanmyorum öyle haftalar oluyo ki eksiye geçmek çok zor oluyo ama ertesi hafta birden baya eksi oluyo öyle zamandasin bence.haftaya büyük eksilerle geleceksin diye düşünüyorum

Amethyst_1 canim dun gece seni ruyamda gordum95 kiloya dusmyssun cok seviniyodun

Rüyan hayr olsun yeliz,insallah en kisa zaman da hepimizin 75 kilolara düşeceğinin müjdecisi olsun.

Kasimpati 1 yilda kaç kilo verdin ?

Biraz üzüntü,biraz mahcubiyet ile yerimde saydim desem..

Bu arada iki haftalik düzenli bildirimden sonra listeye dahil olabiliyorsunuz.

Anliyorum seni,yine de sebebi oldum kirilma noktanin sanirim,tekrar kusura bakmayasin..

Samimiyetle söylüyorum ki ben de seni ve hepinizi seviyorum

Kabaca konuştuysam özür dilerim gerçekten. Bunalmışlığıma ver. İnsan bazen düşünemiyo sonunu.

ablacim senin arti olacagnı inanmyorum öyle haftalar oluyo ki eksiye geçmek çok zor oluyo ama ertesi hafta birden baya eksi oluyo öyle zamandasin bence.haftaya büyük eksilerle geleceksin diye düşünüyorum
Sağol canım bakalım haftaya ne olacak
Seni de tebrik ederim biraz da olsa eksi görmüşsün 70leri iyice garantiliyorsun maşallah

Canim benim daha yazmadim kusura bakma lutfen beklettiysem ayni canim kilom

Sporda yok bonusum

Estagfirullah hayriyecim,simdi gördüm mesajini foto düzenliyordum..Bildirim yapamayınca müsait olmadigini düşündüm ve izinli yazdım seni,listenin fotosunu çekip düzenlemiştim bu hafta için izinli yazmis olsam seni mahsuru olur mu?

HAFTANIN 1.si........................................- 2.1 kg............................................... YOLCU

HAFTANIN 2.si..........................................- 1 kg................................................... DAFI

HAFTANIN 3.sü.......................................-0.8 kg........................................... HASIBEG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…