Oda yetmez diye bir his var içimde :) büyük semaver var bizimkilerde öyle bişey lazım sana :)Geçmişe pek bakamadım tartı inşallah yüzünüzü güldürmüştür biraz yemeden biraz stresten ben balon gibi şiştim göbeğim bu sabah sakın tartılma dedi ....
Kasımpatıcım beni izinli yazarmısın yada geçen haftaki kilomu yazda en son kaç kiloymuşum göriyim
Bonus sende her akşam 4 demlik çay servisi yaz spora geçermii :)))
Bunlara hortum bağlıycam sonunda....
ablacim senin arti olacagnı inanmyorum öyle haftalar oluyo ki eksiye geçmek çok zor oluyo ama ertesi hafta birden baya eksi oluyo öyle zamandasin bence.haftaya büyük eksilerle geleceksin diye düşünüyorumSabit olmayı başaramadım malesef
Kilom 82.7 +300 gr
210 dk yürüyüş
Amethyst_1 canim dun gece seni ruyamda gordum95 kiloya dusmyssun cok seviniyodun
Kasimpati 1 yilda kaç kilo verdin ?
Kasimpati he diyim ne diyim? A mı diim b mi diim c mi diim hangisini diim :)
Biraz alınmış olabilir bünyem ama senin yazdığınla ilgili değil sadece çok hassas bir anımda okudum. Hani böyle içten bişeyler boğazına burnuna kadar dolar bide dışardan herbişey üstüne geldimi ohh değme keyfime.
İşte öyle bir zamandı gözlerim okuduğumu saptırdı...aylardan marttı 31 gün olmuştu ama hala marttı :)
Sende tam dişime göresin öte git desem tamam bi daha beride durmam diyosungönül sevdiğine alınırmış.
Sana ve kendime bir şarkı hediye edim hep şebo hep pesincır nereye kadar :)) tepe tepe diyne
Kabaca konuştuysam özür dilerim gerçekten. Bunalmışlığıma ver. İnsan bazen düşünemiyo sonunu.Rüyan hayr olsun yeliz,insallah en kisa zaman da hepimizin 75 kilolara düşeceğinin müjdecisi olsun.
Biraz üzüntü,biraz mahcubiyet ile yerimde saydim desem..
Bu arada iki haftalik düzenli bildirimden sonra listeye dahil olabiliyorsunuz.
Anliyorum seni,yine de sebebi oldum kirilma noktanin sanirim,tekrar kusura bakmayasin..
Samimiyetle söylüyorum ki ben de seni ve hepinizi seviyorum
Sağol canım bakalım haftaya ne olacakablacim senin arti olacagnı inanmyorum öyle haftalar oluyo ki eksiye geçmek çok zor oluyo ama ertesi hafta birden baya eksi oluyo öyle zamandasin bence.haftaya büyük eksilerle geleceksin diye düşünüyorum
nayır nolamaz. hemen yetişmem gerek sana....kilom 79.2 -100gr
spor 150dakika Leslie
kahvaltıyi öğlen yaptık patates ve biber Kızartmasi 2dilim ekmek ve suanà kadar sıfır su
Kabaca konuştuysam özür dilerim gerçekten. Bunalmışlığıma ver. İnsan bazen düşünemiyo sonunu.
Canim benim daha yazmadim kusura bakma lutfen beklettiysem ayni canim kilomOGULCUKLARIM hayriyecim,gecmiste bildirimini göremedim canim acaba izin talep ettin de ben mi gözden kacirdim
Canim benim daha yazmadim kusura bakma lutfen beklettiysem ayni canim kilom
Sporda yok bonusum
:))))Kasımpatı ellerine sağlık
Kilo verenleri Kutlarım ama verenlerin lohusa ve hamile ağırlıklı olması manidar
Hele şiştim diyip kilo verenlere ne demeli bilmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?