- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Kasımpatı ellerine sağlık
Kilo verenleri Kutlarım ama verenlerin lohusa ve hamile ağırlıklı olması manidar
Hele şiştim diyip kilo verenlere ne demeli bilmem :)
Yapma kızım yapma yavrum yapma evladım
HAFTANIN 1.si........................................- 2.1 kg............................................... YOLCU
HAFTANIN 2.si..........................................- 1 kg................................................... DAFI
HAFTANIN 3.sü.......................................-0.8 kg........................................... HASIBEG
Kasımpatı ellerine sağlık
Kilo verenleri Kutlarım ama verenlerin lohusa ve hamile ağırlıklı olması manidar
Hele şiştim diyip kilo verenlere ne demeli bilmem :)
Akşam 7 den sonra yemiyorsan büyük başarı zeynepcim daha ne olsun üstüne bir de emzirme var
Kasımpatı ellerine sağlık canım
Dereceye giren ve azimle gayret gösteren güzelleri tebrik ederim
Benim tartı inşallah doğru tartmıştır çünkü pili bitmiş zor tarttı
Asucum hamilelerle emziklilerle yarisiyoruz burada :)
Zeynep akilli kadin benim gibi degil. Oglani dogurduktan sonra 87 falandim emziriken bir yilda 20 kilo aldim ve sonrasi malum..
asuu sana bir gorev veriyorum haftada 3 gun nilufer yuru kaldir koca kıçıni ve yuru deyip beni akil almaz bir sekil de rencide et...
tamammi sakin unutma uzulurum falan diye dusunme umurunda olmim senin . :))
Adaş neden sadece seni taciz ediyor anlamadım benim başım mı kel benide zorlasın yürütsün hem adaştan bende alınmam :))))
Adaş senle benim yürüyüşümüzden sorumlu bakan olsun :) şu misafirlerimi yolcu ediyimde ne tibet yapabiliyorum ne yeşil çay nede sabahları sıcak su ooooffff offff
ellerine sağlık canım
seninde bu ay 70lere gecmeni kutlarız inşallahSağol canım bakalım haftaya ne olacak
Seni de tebrik ederim biraz da olsa eksi görmüşsün 70leri iyice garantiliyorsun maşallah
merak etme ben yavaş gidiyorum bana yetişirsin beraber gazlarz 70lerin sonununayır nolamaz. hemen yetişmem gerek sana....
Ağzın bal yesin.Dafi belki 80 leri gormussundur
tarti yanlis yaa :)
Hayir tabiki hic mahsuru yok canim ellerine saglikEstagfirullah hayriyecim,simdi gördüm mesajini foto düzenliyordum..Bildirim yapamayınca müsait olmadigini düşündüm ve izinli yazdım seni,listenin fotosunu çekip düzenlemiştim bu hafta için izinli yazmis olsam seni mahsuru olur mu?
ayyy allahim benim esimde bana dese zayiflama hatun artik yeter dese valla kurban kesecemAkşam ders var temizlikle uğraşıyorum
Yena ve adaş anlaştık ben sizi taciz ederim inşallah :)
Hatta yena bugün sen yürü bence
Bzi adaslar yuruyemeyiz
Ben yarın yürürüm inşallah
Mthn83 benden Yarışçı olmaz çok dikkat edemiyorum eşim de kilo verme diyor o nedenle çaktırmadan yavaş yavaş verebilirsem ne ala
Sen plynna yı yakala bence
Burda da hava çok güzel dünden beri ve ben iki gündür evden çıkmadım aklım dışarda inşallah yarın diyelim
Olur inşallah hayriyecim Allah sağlık afiyet versin yeter kiayyy allahim benim esimde bana dese zayiflama hatun artik yeter dese valla kurban kesecem
insallah asum insallahOlur inşallah hayriyecim Allah sağlık afiyet versin yeter ki
Benim de hiç aklıma gelmezdi bunları duyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?