Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yapma kızım yapma yavrum yapma evladım

tımmm tımm yapmıcım...

eline sağlık kasımpatıcım...

Kasımpatı ellerine sağlık
Kilo verenleri Kutlarım ama verenlerin lohusa ve hamile ağırlıklı olması manidar
Hele şiştim diyip kilo verenlere ne demeli bilmem :)

nasıl gitti iki kilo anlamadım üstelik çokta saçma sapan besleniyorum ama akşamları 7 den sonra bişey yememeye çalışıyorum ondanmı acep..ay bide düzgün beslensem neler olucakk...hep emzirmenin faydaları...

Topraam emegine ve guzel yuregine saglik..
yazdiklarina istinaden ve yasini da goz onun de bulundurarak yeni jenerasyon kisisi degilsin gibi :) Çok zarifsin eliff ..
keske yakin cevrem de sizler gibi ozellikle isyerim de olmasini ne cok isterdim :)

Akşam 7 den sonra yemiyorsan büyük başarı zeynepcim daha ne olsun üstüne bir de emzirme var

Asucum hamilelerle emziklilerle yarisiyoruz burada :)

Zeynep akilli kadin benim gibi degil. Oglani dogurduktan sonra 87 falandim emziriken bir yilda 20 kilo aldim ve sonrasi malum..

asuu sana bir gorev veriyorum haftada 3 gun nilufer yuru kaldir koca kıçıni ve yuru deyip beni akil almaz bir sekil de rencide et...
tamammi sakin unutma uzulurum falan diye dusunme umurunda olmim senin . :))

Adaş neden sadece seni taciz ediyor anlamadım benim başım mı kel benide zorlasın yürütsün hem adaştan bende alınmam :))))

Adaş senle benim yürüyüşümüzden sorumlu bakan olsun :) şu misafirlerimi yolcu ediyimde ne tibet yapabiliyorum ne yeşil çay nede sabahları sıcak su ooooffff offff

Anlastik ahretlik.. valla benim yurumem sart..
Ben sizin gibi regl neyin olmuuorum hersey icim de o yuzden çok sisim yani

Yesil cay iciyorum sabahlari su iciyorum sicak degil ama ılik..
haftaya 1 kilo verelim o zaman . Artilarimi gondermeliyim..

Hava cok guzel supurge tutucam ama gonlum deniz kenarin da tek basina oturup içselleşmek :)

Akşam ders var temizlikle uğraşıyorum
Yena ve adaş anlaştık ben sizi taciz ederim inşallah :)
Hatta yena bugün sen yürü bence
Bzi adaslar yuruyemeyiz
Ben yarın yürürüm inşallah
Mthn83 benden Yarışçı olmaz çok dikkat edemiyorum eşim de kilo verme diyor o nedenle çaktırmadan yavaş yavaş verebilirsem ne ala
Sen plynna yı yakala bence
Burda da hava çok güzel dünden beri ve ben iki gündür evden çıkmadım aklım dışarda inşallah yarın diyelim

Hayir tabiki hic mahsuru yok canim ellerine saglik

ayyy allahim benim esimde bana dese zayiflama hatun artik yeter dese valla kurban kesecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…