Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya yenaa tahammul sinirimi zorluyolar benim gibi rahat pozitif bi kadini bilee
Konustugum kadinin arkadasi gelmis bir daire bosaldi belki bana cikar yazildkk diyee puana gore cikiyo ya daireler daha belli deil bile gelceği neyse neyse bu arkadasta al bana getir temizlik yapiyom ev dandiri felaket neyse kapiyi actim ayy sana geldikk beni.m Evi gezdide birde senon evi gezelim dedik sanki turbe Allah Allah dedim dairelerde ayni haa sekli metre karesi temizlik yapiyodum desemde ayy buda bizden aramaz oyle daginiklik falan yabanci deil dedi iymi neyse mutfaga oturduk kahve yapam Dedim kahveyi koyarken gel sana evi gezdireyim deyip lapbadanak ev turuna basladi yatak odasina dahi soktu cezveyi al kafasina cal oyle sinir oldum bi sey desem 4 yil burda beraberiz eslerde ayni gidip geliyo aman bide kusluk falan bana gore deil yanlis anlicak lojmanda laf sunecekk neyse sabrettim kahve icip gittiler allahtan ayy kadin bi sey olmamis gibi gene israrla geliyo ya deli oluyom bi dusunur bu kadin Bana gelmiyo hic neden aceba diye delircem artik açikca söhlemem gerekecek böyle giderse hoslanmoyom diye
maşallah kilo vern spor yaapanlara
ellerine salik liste icinde

Kasımpatı ellerine sağlık
Kilo verenleri Kutlarım ama verenlerin lohusa ve hamile ağırlıklı olması manidar
Hele şiştim diyip kilo verenlere ne demeli bilmem :)
Ahh işte o şiş benummmm:)
neden oyle diyo asu kendide bi aralar karatay neyim yapti veremedimi bence kiskanio seniii bacimm tam seksen karar bizee az kaldii hadi gayret

Ağzın bal yesin.
Bende inanırmışım 1 haftada 98 den 80 lere indiğime
Aç tavuk gibi darı ambarı sanırmışım
nedenki ben senin 8 li rakamlarda uzun sure kaldiğini gordumm neden olmasinn yeniden dafim ya

Nursena sana Allah sabır versin ne diyim hoslanmadigin insanlarla mecburen bir arada olmak zorundasın
Ben de zaten şöyle 77-78 bari olayım istiyorum inşallah nursenacım şimdi azcık alsam 85 oluveriyorum
Dafi sen de 85 civarı kilolarda çok iyi görünüyordun boyun uzun vücudun sıkı galiba bir de
Ay sıkı dedim de ben çok yumuşak durumdayım zamanla toparlar belki vücut

Selamun aleykum
Bugun esim evdeydi kv ler memlekete gidecek diye erkenden dustuk yollara Allahtan annemlerle yakinizda kizlari okuldan aldi bizde aksam yedide falan donduk anca yemekti falan derken bu saat oldu
Kasimpati ve bonus ellerinize saglik kizlar
Haftasonunu sekersiz gecirmeyi dusunuyorum bakalim basarabilecekmiyim basarirsam tartiya faydasi olacakmi

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]baharnaz[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Plynna seni sonradan gördüm..

Baharnaz normalde 2 hafta bildirimden sonra listelere giriliyo ben bu seferlik seni ekledim.

Eline sağlık bonuscum
Ben de liste aradım az önce sana eline sağlık yazmış ya Hemşerim ben kaçırdım sandım :)
Bu hafta sporcular artmış maşallah

abla senin boyun kaçtı

Ben geldimm yoğun ve yorucu bir günün ardından oğlumu uyutup anamın koynuna verdim ve sonunda yataktayım...böyle telefondanda iyi oluyomuş he yattığın yerden beğen cevap yaz...bonus suratına telefon düşürüyodu bir aralar az kaldı bende tadına bakıcam heralde....
Akşam 7 den sonra yemiyorsan büyük başarı zeynepcim daha ne olsun üstüne bir de emzirme var

Arada kaçamaklar olsada genel olarak yememeye çalışıyorum ablacım...

Est yenacım..hamilelikte hiç ummadığım kadar kilo aldım oyüzden en kötü ihtimalle ek gıdaya geçmeden hamilelik öncesi kiloma dönmeliyim...

Eline sağlık bonuscum
Ben de liste aradım az önce sana eline sağlık yazmış ya Hemşerim ben kaçırdım sandım :)
Bu hafta sporcular artmış maşallah

Dahada artar inş...toparlanalım artık..kurtulalım şu fazlalıklarımızdan...bi silkelenip kendimize gelelim...

Iyi geceler kizlarr
Listeler icin elinize saglik kasimpati ve bonus
Aksam kizenime yemege gittik davetliydik saat yarim olmustu eve geldik hemen eminenin uzerini degistirdim yatirdim anca telefona bakabiliyorum
Allah nasip ederse yarin dogal yadam parkina gitmeyi dusunuyoruz. Hayvanlari gordukce eminenin verecegi tepkileri merak ediyorum ☺

Kasimpati bonus elinize saglik kizlar.. Kilo verenleri ve cabalayanlari kutlarim. Ben de +2 ile listenin yuz karasi olmusum.. Yarin biraz alisveris yapip daha dikkatli beslenmem lazim.. Allah hepimize irade versin.... Herkes uyumustur herhalde, Allah rahatlik versin..

Kasimpati bonus elinize saglik kizlar.. Kilo verenleri ve cabalayanlari kutlarim. Ben de +2 ile listenin yuz karasi olmusum.. Yarin biraz alisveris yapip daha dikkatli beslenmem lazim.. Allah hepimize irade versin.... Herkes uyumustur herhalde, Allah rahatlik versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…