Ya yenaa tahammul sinirimi zorluyolar benim gibi rahat pozitif bi kadini bileeNursenoş gectimi sinirin..
Ben de hic cekemiyorum kaprisli ve yapiskan hatunlari .. Senin isin hakkaten zor.. Asker eslerini biliyorum az bucuk hele lojman ortami guzel ama bir o kadar zor ve yorucu..
Allahtan daha rahatsin yapi olarak yada yasanmislik seni oyle yapti..
özetle takma canim yaa zaten bol stresli ortamda yasiyorsunuz bir de gereksiz hatun kiskancliklari hic cekilmez..
maşallah kilo vern spor yaapanlaraHAFTANIN 1.si........................................- 2.1 kg............................................... YOLCU
HAFTANIN 2.si..........................................- 1 kg................................................... DAFI
HAFTANIN 3.sü.......................................-0.8 kg........................................... HASIBEG
Ahh işte o şiş benummmm:)Kasımpatı ellerine sağlık
Kilo verenleri Kutlarım ama verenlerin lohusa ve hamile ağırlıklı olması manidar
Hele şiştim diyip kilo verenlere ne demeli bilmem :)
neden oyle diyo asu kendide bi aralar karatay neyim yapti veremedimi bence kiskanio seniii bacimm tam seksen karar bizee az kaldii hadi gayretAkşam ders var temizlikle uğraşıyorum
Yena ve adaş anlaştık ben sizi taciz ederim inşallah :)
Hatta yena bugün sen yürü bence
Bzi adaslar yuruyemeyiz
Ben yarın yürürüm inşallah
@yst38 benden Yarışçı olmaz çok dikkat edemiyorum eşim de kilo verme diyor o nedenle çaktırmadan yavaş yavaş verebilirsem ne ala
Sen plynna yı yakala bence
Burda da hava çok güzel dünden beri ve ben iki gündür evden çıkmadım aklım dışarda inşallah yarın diyelim
nedenki ben senin 8 li rakamlarda uzun sure kaldiğini gordumm neden olmasinn yeniden dafim yaAğzın bal yesin.
Bende inanırmışım 1 haftada 98 den 80 lere indiğime
Aç tavuk gibi darı ambarı sanırmışım
Benim işte o :))İyi akşamlar iyi geceler yumuşak ablam :)
Eline sağlık bonuscum[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]baharnaz[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Plynna seni sonradan gördüm..
Baharnaz normalde 2 hafta bildirimden sonra listelere giriliyo ben bu seferlik seni ekledim.
Asuman abla bence kacirdim sandim ondan dediydimEline sağlık bonuscum
Ben de liste aradım az önce sana eline sağlık yazmış ya Hemşerim ben kaçırdım sandım :)
Bu hafta sporcular artmış maşallah
abla senin boyun kaçtıNursena sana Allah sabır versin ne diyim hoslanmadigin insanlarla mecburen bir arada olmak zorundasın
Ben de zaten şöyle 77-78 bari olayım istiyorum inşallah nursenacım şimdi azcık alsam 85 oluveriyorum
Dafi sen de 85 civarı kilolarda çok iyi görünüyordun boyun uzun vücudun sıkı galiba bir de
Ay sıkı dedim de ben çok yumuşak durumdayım zamanla toparlar belki vücut
Akşam 7 den sonra yemiyorsan büyük başarı zeynepcim daha ne olsun üstüne bir de emzirme var
Asucum hamilelerle emziklilerle yarisiyoruz burada :)
Zeynep akilli kadin benim gibi degil. Oglani dogurduktan sonra 87 falandim emziriken bir yilda 20 kilo aldim ve sonrasi malum..
asuu sana bir gorev veriyorum haftada 3 gun nilufer yuru kaldir koca kıçıni ve yuru deyip beni akil almaz bir sekil de rencide et...
tamammi sakin unutma uzulurum falan diye dusunme umurunda olmim senin . :))
Eline sağlık bonuscum
Ben de liste aradım az önce sana eline sağlık yazmış ya Hemşerim ben kaçırdım sandım :)
Bu hafta sporcular artmış maşallah
Boyum 1 70 canımabla senin boyun kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?