Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hasibecim emine'nin pusetini al muhakak daha once gitmediysenin cok buyuk alan yorulur yurumez..

Emegine saglik bonuscum..

Elif kac yasindasin

Tünaydın herkeslere... yorgunluktan ölmek üzereyken akşam listeyi yaptım 1.lerin mesajını yazarken uyumuşum iyi yani ölmemişim :)

Günaydınnnn hayırlı mutlu sabahlar

1 sayfa yazı yazdırmadınız len...

Dün biri birine demiştiki beni rencide et hergün falan. Sonrada diger biride banane benide rencide etsin demişti

Şimdi bende diyorumki tabiki istediği kadar onun hepimizi rencide etme hakkı varda banane bende onları rencide edicem. Ha istedikleri gibi karşılık verebilirler işte meydan aheyy aheyy

Adaş misafir durumun ne bugün yürümeye fırsatın olur mu
Hadi bugün herkes yürüsün
Adaş misafirlerim kahvaltı yaptı yatı gündüz de uydukları için sabahda çok erken kalkıyorlar dün gece yine büsürü misafir geldi gelenleri bağzen tanımıyorumda uzaktan yiğenleri filan oluyor gerçekten yoruldum belki birazdan bir akrabaları onları almaya gelicek ama kesin değil dayıda gitmek istemiyor zaten huysuzluk yapıyor ....

Bu gün yürüyüş! misafirim giderse belki akşama .....onları kapıdan yolcu eder etmez yatırcam galiba biraz

Yediklerimde çok kötü gece geç saatlere kadar tatlılar kuruyemişler pooofff

Haftanın spor 1.leri

Asumanzeynep & yst38

Haftanın spor 2.leri

Plynna & baharnaz

Haftanın spor 3.leri

Nhtylz & nothingg

Topramm ne cok duygulandım mesajına
Bilmukabele diyebiliyorum sadece,yollarimizi kesiştirene sonsuz sükür..

Ellerine saglik bonuscum..

Sportmen hatunlari kutlarim,azminiz daimi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…