Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Onlarla birlikte çıkıcam sanırım akşamüstü.

Kardeşim annem geldi bi uğradılar gittiler.

Bundan sonra yürüycem ama
Yürümek spordan öte bişey benim için bir ferahlama kafa dağılması felan işte
Ben de birazdan çıkacağım hava epey sıcak hem yürürüm belki bir simit yerim
Bir de küçük kızıma telefon bakacağız

Kotu kalorili bi gun bitti sukur dayanamadim misafir geldj yemeğe patlicanli gozleme yaptim once 1 tane yediydim ne guzell sonra... Sonra.... Of yya su bunyem ne Aman doyduğunu anlicak neyse yarinnn yeni bi gun demiiii cok kotu yum yaa iradem yokkk ki. Çaldiysa versinnnn bana cabuuuukkkkkk

74FRIDA canim gecmis olsun kaynina,acil sifalar diliyorum..
Uzun süreli yatili misafir cok zor oluyor gerçekten,Allah yardimcin olsun.

sağol canım yoruldum gerçekten bugün kendi yaşlarında olan bir kuzenlerine gittiler özelikle onlarla gitmem için çok ısrar ettiler ama yırtım gitmedim yani ankaradan gelenlerde henüz bana gelmediler öyle işte yaşlılar bişeyler yapmak istiyorlar ama güçleri yetmiyor böyle yaşlıları artık çocukları yönlendirmesi lazım yada bir çocuğu onlarla birlikte seyahat etmesi lazım .......

ooofff ne çok anlatım gereksiz gereksiz işte kusura bakmayın ....

tabloyuda yapmışsın ellerine sağlık canım

Hayırlı akşamlar
1 saat yürüdüm simit de yedim çayla kızıma da telefon aldık geldim
Şimdi bir yorgunluk çayı demleyim akşam yemeği yok tabii simit yediğim için

adaş kızın güle güle kullansın telefonunu uzun ömürlü olsun benimkide telefon isteyip duruyor hemide ayfon 6 filan istiyor alsam sahipte çıkamaz çaldırır filan var ellinde şimdilik idareten bişey bakalım bu isteklere ne kadar zaman daha dayancaz siz ne aldınız mahsuru yoksa kaça aldnız merak ettim

Adaş bugün dinlen biraz
Benim kızın bir isteği yoktu eskinin ekranına 300 lira vermek istemedik turkcell kampanya yapmış j serisi için haziranda ödemeye başlayacağız buarada büyük kızın telefon taksiti de bitecek j7 aldık 1130 liraya

güzel samsug muş taksitlerini faturayla birliktemi ödiyceksiniz iyi yani güle güle kullansın benimki işte hala çocuk tuturmuş biii deli ediyor beni

dinleneyim bugün sabahda sağa sola bakar biraz kızımla dışarı çıkarız okul ve spor çorabı kalmamış ama yarın yine gelir benim misafirler valizler bende

Asuman abla hayırlı olsun yeni tel.

Frida iyice yoruldun sende allah kolaylık versin. Geçen hafta ablamın misafiri vardı erzurumdan yatılı bide çok zorlandı. İki kişi geldi ama aile büyüğü olduğundan her akşam başka misafirde vardı.

Ben naptım çıkamadım dışarı babanneye gittik. Yedik içtik her zamanki gibi

Tel için asus önerebilirim. Hem hesaplı hem aksesuar falanda var. Bu oğlanınki zenfone onun için çok iyi. Bişey olursada ayfon gibi olmaz zararı.

Gunaydin
Bizde dun anneme gittik gidip gelirken bir saat yurumus oldum tatli yemicem dedim aksam muhallebili biskuvili tatli yedim iki dilim bugun daha iyi olucam insalah
Aauman abla kizinin telefonu hayirli olsun kizin kac yasindaydi ben liseye kadar almayi dusunmuyorum zaten akli dagiliyo alsam iyice dagilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…