Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler daha iyileri sizin olsun
Yelizcim kızım lise 3 e gidiyor 17 yaşında

Çok yoruldum bonuscum birde bu kadar yaşlılarla bir arada kalmamıştım bunların artık hareket alanları kısıtlanmış istediklerini yapamayınca huysuzlaşıyorlar ...
Bakalım biz yaşlanınca nasıl olucaz yaşlılık çok zor

Benim kız çocukluğundan yoksa çok güzel telefonlar var ellindende ona yetecek bir telefon var telefon bozulmadan da yenisi alınmaz ...

Çevrede etkiliyor arkadaşlarının ellinde isteği telefonlar olunca etkileniyor demek geçen bir arkadaşına baktım saçlarını maviye boyamış benimki deliriyor üniversiteye gidene kadar saç boyamak filan yok dedim ...

Bu arada mutlu pazarlar biz daha kahvaltı yapıcaz ne kadar ayıp düzenli diyet yapanlara bakıyorum da sabah 9 dan önce kahvaltı yapıyor benim ne zaman düzenli listelerim olucak ...

Bugun pazar diye bir siiri vardi nazim ustanin :)
Konuyla ne alakasi var diyeceksen esnek olmak şart diyorum.. :)
Takilma o kadar..
Ayrica tekrar kolay gelsin.. ameliyatiniz naail gecti.. bir de bu kadar misafir hasta ziyareti icinmi ?

Sen hem ezurumluyla evlisin hem semaverinmi yok. Ne ayip :)

Üniversiteyi kazanirsa kizim da sacinin bjr tutamina renk yapicak. Ben pembe yahut mavi dedim ama trend griymis galiba..
Kizina berfoyu ornek verebilirsin daha rahat ikna olur kuzu..

Adaş ben de şimdi kalktım kahvaltı sofrasından :)

Yeni telwfonunuz hayirli olsun uzun ömurlu olsun.. benim kiz yine dusurdu telini . Htc dusmustu biliyosun yeni aldi babasi yeniyide dusurdu ekran tamamen gitti garanti kapsamin da degilmis 300 400 arasi dokunmatik degisimi.. sanirim 1-2 ay yaptirmiycak babasi.. bugun gelmis kedi gibi anne sen maaş aldigin da yaptiralim.. dedim babanla ne konustuysan o gecerli baba kız arasina girmek racona ters. :))
Oglanin da tableti bozuldu o da tablet istiyor ..
Allah baska keder vermesin. :)

Çok dogru dusunuyorsun ama insan akıma kaptiriyor kendisini..
bir sekil de yeni hayata uymak zorundaligi diye dayatilan bir olgu var yeni duzen de . kacinci sinifta kizin.?
biz 5.sinifin yaz tatilin de almistik kizima..
ortaokula basladigin da telefonu vardi.simdi bakiyorum da oglanin iki arkadasinin telefonu var. 2. Sinif biliyorsun..
Aileler de abartiyor hem de cok..
simdi oglum da dört gozle ortaokula baslayacagi gunu bekliyor ablasi gibi :)

Günaydinlar,musmutlu pazarlar olsun kendini dağa,bayıra,ormana vermiş kasiminpatisindan..

Harika... burnundan alip agzindan derin derin nefes alip ver .. uyanan tabiatin enerjisi seninle nolsun topraam :))

------

vefat eden komsumuzun kırkı bugun.. lokmaciyi ve hocayi bekliyorzu ogle namazindan sonra okuncak Allah kabul etsin..

Benim kızın telefonu 3 senelikti ve onun hatası değildi ekranın kırılması
Kırılali 1 ay oldu hiç ses etmedi ne alın ne yaptırın diye ben de alalım dedim üniversite kazaninca olacaktı ama nasip böyle imiş
Turkcell kampanyası da işimize geldi uygun aldık onu kaçırmadik başka türlü alamazdik zaten

Harika... burnundan alip agzindan derin derin nefes alip ver .. uyanan tabiatin enerjisi seninle nolsun topraam :))

------

vefat eden komsumuzun kırkı bugun.. lokmaciyi ve hocayi bekliyorzu ogle namazindan sonra okuncak Allah kabul etsin..

Öyle yapıyorum ben de topram:) sürekli geldigimiz biryer,ormani,agaçlari,dogayı çok seviyorum..
Canım sıkıldıgında buralara kaçmak,agaçlarla sohbet etmek,onları temizlemek vs iyi geliyor bana..:)
Biraz garip olabilirim,kabul ediyorum:)

Zaman ne çabuk geçiyor,40 gün oldu demek..Allah hayrınızı kabul etsin,komşunuzun ruhuna degsin..

Kasimpati sen boyle orman deyince vay be diyorum. Burada orman esittir baska sey biliyosun .. :) valla medeniyet iyidir yaa..

:)

Doga ve ormanlar çok degerli buralarda,haftasonları gönüllü temizleyicileri bile var..:)mesala şehir içinde bile tavşanlar,sincaplar özetle tüm hayvanlar özgürce avlanmadan gezebiliyorlar..
Hatta ormanda geyikleri bile görebiliyorsun..

Ben doga'nin,ormanin ,yesilligin tüm negatif enerjiyi aldigini,tüm üzüntü,dert,keder vs iyi geldigini düşünüyorum,deniz de öyle..:)
İlla orman olamasa bile,bahçe,köy,kiyi vs imkan oldukça gidebilirsin topram..:)

Öpüyor,kolaylıklar diliyorum..

Asuman ablacim,seni de

Kahvaltılara afiyet olsun.

Ormana selam olsun.

İki yaş sendromuna inanmıyorum pek yeliz her yaşın belli zorlukları var kendileri bişeyler yapmak istiyo serbest olamayınca huysuzlanıyolar bence. Serbest oluncada arsız oluyolar. İdare etmek yetiştirmek büyük sanat. O sendromlara bakarsak 3 te var 4 te 6 da yani hiçmi sendromsuz yaş yok bilmiyorum.
Benim en küçük benden bağırmayı kızmayı öğrendi 14 aylıkken ne güzel dimi marifet gibi söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…