- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Asuman abla hayırlı olsun yeni tel.
Frida iyice yoruldun sende allah kolaylık versin. Geçen hafta ablamın misafiri vardı erzurumdan yatılı bide çok zorlandı. İki kişi geldi ama aile büyüğü olduğundan her akşam başka misafirde vardı.
Ben naptım çıkamadım dışarı babanneye gittik. Yedik içtik her zamanki gibi
Tel için asus önerebilirim. Hem hesaplı hem aksesuar falanda var. Bu oğlanınki zenfone onun için çok iyi. Bişey olursada ayfon gibi olmaz zararı.
Teşekkürler daha iyileri sizin olsunGunaydin
Bizde dun anneme gittik gidip gelirken bir saat yurumus oldum tatli yemicem dedim aksam muhallebili biskuvili tatli yedim iki dilim bugun daha iyi olucam insalah
Aauman abla kizinin telefonu hayirli olsun kizin kac yasindaydi ben liseye kadar almayi dusunmuyorum zaten akli dagiliyo alsam iyice dagilir
Çok yoruldum bonuscum birde bu kadar yaşlılarla bir arada kalmamıştım bunların artık hareket alanları kısıtlanmış istediklerini yapamayınca huysuzlaşıyorlar ...Asuman abla hayırlı olsun yeni tel.
Frida iyice yoruldun sende allah kolaylık versin. Geçen hafta ablamın misafiri vardı erzurumdan yatılı bide çok zorlandı. İki kişi geldi ama aile büyüğü olduğundan her akşam başka misafirde vardı.
Ben naptım çıkamadım dışarı babanneye gittik. Yedik içtik her zamanki gibi
Tel için asus önerebilirim. Hem hesaplı hem aksesuar falanda var. Bu oğlanınki zenfone onun için çok iyi. Bişey olursada ayfon gibi olmaz zararı.
Bu arada mutlu pazarlar biz daha kahvaltı yapıcaz ne kadar ayıp düzenli diyet yapanlara bakıyorum da sabah 9 dan önce kahvaltı yapıyor benim ne zaman düzenli listelerim olucak ...
Adaş ben de şimdi kalktım kahvaltı sofrasından :)
nhtylz68 .!.:Gunaydin
Bizde dun anneme gittik gidip gelirken bir saat yurumus oldum tatli yemicem dedim aksam muhallebili biskuvili tatli yedim iki dilim bugun daha iyi olucam insalah
Aauman abla kizinin telefonu hayirli olsun kizin kac yasindaydi ben liseye kadar almayi dusunmuyorum zaten akli dagiliyo alsam iyice dagilir
Günaydinlar,musmutlu pazarlar olsun kendini dağa,bayıra,ormana vermiş kasiminpatisindan..
Harika... burnundan alip agzindan derin derin nefes alip ver .. uyanan tabiatin enerjisi seninle nolsun topraam :))
------
vefat eden komsumuzun kırkı bugun.. lokmaciyi ve hocayi bekliyorzu ogle namazindan sonra okuncak Allah kabul etsin..
Kasimpati sen boyle orman deyince vay be diyorum. Burada orman esittir baska sey biliyosun .. :) valla medeniyet iyidir yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?