Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çay verme konusunda çok idalıyım hiç bir zaman misafire çay bitti demem sen beni cenazede görcektin sobanın üzerinde bir güğüm vardı kaynayan aralıksız çay servisi yapabiliyordum benimde arzum çaycı robotum var semaver gibiii basıyorum kaçak çayı arada haşlamada yapıyorum anlamıyorlar ....:))

Çocukların önünde bir rol model iyi oluyor da Berfin ablası bize uzak bende amcasının kızı var her zaman onu örnek gösteriyorum bak ablana onun gibi olacaksın diyorum oda kabuleniyor gerçi bir kuzeni bu sene teog bitince mavi yapıcakmış saçının bir tutamını onu görünce napcak bilmem ...

Amelyat iyi geçti hastaneye gitmiyorum hastanedekiler beni arıyor yaşıyormusun diyeee .....

Gelen misafirler evet amelyat için geldide amelyat bahane gezme şahaneye döndü olay

Bide bu iki yas sendromu denen sey bizde tavan yapmaya basladi bugun cildirmazsam daha da cildirmam herhalde immmmdaaaaâttttttt diye bagirarak kosasim var
Oy oy oyyyy bir an gözümde seni canlandırdım :))

Sen birde ergenliklerini bilsen zaman zaman bende böyle hayaler kuruyorum ama hep valizimle ayrılıyorum evden :))))

Bidik uyudu cok sukur aglaya aglaya aslinda bende inanmiyorum bu sendrom olaylarina da iste oyle diyolar ya oyle diyim dedim bonusum vala bugun pek huysuz disari cikardim biraz hirsi gider diye bebek arabasina binicem diye agladi yari yola geldik inicem diye agladi sonra ben surucem diye agladi eve gwldik ona zirlama buna zirlama kafam bi milyon en son oturdum onunla bende agladim sonra oda uyudu

İyi aksamlar kizlarrr bugun ehh fena olmayan bi diyet gunuydu evdeydimm aksama kadar esim nobette oluncanak rahattim salindimm durdum cekmeceleri topladimm anam amma daginikmiş valla ben calossam ne olur halimiz bilmem yarim gun evde yokum zor toparliyorum aksama kadar calisanlara sevgiler imi yolluyom vallahi namazimi kilayimmm gelirim gene

Bu arada misafir bize hic gelmiyo
Gurbette ve doguda oluncaa kapimi calan yok mugladayken soluk aldirmiyolardi cani sağolasicalar:)))
Esime diyom deniz kenari yazma bi daha essim cok seviyo baliktutmayii napicaz bilmem hos daha 1566 gunumiz var tayine şafak kapkaranlik

Iyi geceler kizlar
Cok sukur sag saglim evimize geldik
Yrn is basi yapcaz malum bugun erken yatiyorum yolada yoruldum dinleneyim biraz
Yrn gorusuruz insllah

Hasibecim emine'nin pusetini al muhakak daha once gitmediysenin cok buyuk alan yorulur yurumez..

Daha once emine daha yokken gitmstik deneyimliyim☺ puseti aldim ama cogunlukla yurudu oturmak istemedi. Kizim yoruldun mu diyorum ayaklarini surumeye basladi oturtayim pusete diye yorulmadim diyip kaciyordu. Ciktiktan sonra arabaya bindik 2 dk gecmedi uyudu kaldi 2 saat uyudu. Daha uyuyacakti gece uyumaz diye ben kaldirdim saat aksam 7ye geliyodu kaldirdigimda. O gecede 1i ceyrek gece falan uyudu

Ölüyorum yorgunluktan yaa çay içip dinlenmeye çalışıyorum ama dinlenemiyorum. Bu kiloda olmasam bu kadar yorulmazdım belki ne belkisi lan kesin
evet ya benimde topuklarım fena ağrıyooo bu kiloyu taşıyamadııı zavallıcıklarrr ağrı sızı içinde akşamlarrııı üzülüyorumm 4 beş kilo versem belkim ağrımıcak bu kadar

Adaş ben yarın tartılamam korkuyorum napsam acabaa bugün akşam altıda çıktım 9 da döndüm hep yürüdüm hiç oturmadım ama tempolu değildi alışveriş işte faydası olurmu bimem ....

Hapı yutum ben benim yaşlılar geldi ve dayı ekstra grip olmuş

İnat ettim kafama takmayıp kendime bakıcam sabah sağlıklı beslencem diyorum ama inşallah yarın ve sonraki günler güçlü olabilirim ....

Adaş hareketin mutlaka faydası olmuştur
Sabah tartılmak lazım ki daha fazla gitmeden dur diyelim
Senin yaşlılar gitmeyi düşünmüyor mu daha evlerine

Yok adaş önümüzdeki hafta sonu bir nişan var onu bekliyorlar daha uçak biletlerini bile almadılar bizim gibi büsürü yiğenleri var ama bir kısmı gelip görmedi bilee biri telefonda eşim şehir dışında dedi telefon açıyorlar gelip sizi alıcaz diyorlar yaşlılara gelmiyorlar .....

Yaşlılar yiğenlerimiz çok gidip kalırız ama çalışıyorlar yazık diyorlar üstelik kıymet vermeye gelince de bu bakmayıp ilgilenmiyenler daha değerli kıymetli oluyor ...

Yarın yine büsürü insan toplanıp gelir dayı hasta diyee....

Ohh kendi evlerinden rahat demekki senin evvv allah kolaylik versiinnnn yatili isi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…