Hahahahahahaha bu çok iyiymiş
Ne mutlu sana bizim yerimize de gez hem bizim yürüyüş yaptığımız ormanlarda tavşan ceylan filan olsa biz yerizkiii aayyy ne kadar vaşileştik :)))Günaydinlar,musmutlu pazarlar olsun kendini dağa,bayıra,ormana vermiş kasiminpatisindan..
Bugun pazar diye bir siiri vardi nazim ustanin :)
Konuyla ne alakasi var diyeceksen esnek olmak şart diyorum.. :)
Takilma o kadar..
Ayrica tekrar kolay gelsin.. ameliyatiniz naail gecti.. bir de bu kadar misafir hasta ziyareti icinmi ?
Sen hem ezurumluyla evlisin hem semaverinmi yok. Ne ayip :)
Üniversiteyi kazanirsa kizim da sacinin bjr tutamina renk yapicak. Ben pembe yahut mavi dedim ama trend griymis galiba..
Kizina berfoyu ornek verebilirsin daha rahat ikna olur kuzu..
Oy oy oyyyy bir an gözümde seni canlandırdım :))Bide bu iki yas sendromu denen sey bizde tavan yapmaya basladi bugun cildirmazsam daha da cildirmam herhalde immmmdaaaaâttttttt diye bagirarak kosasim var
Ay bilmem mi evde bir ergen adayi birde aday adayi varOy oy oyyyy bir an gözümde seni canlandırdım :))
Sen birde ergenliklerini bilsen zaman zaman bende böyle hayaler kuruyorum ama hep valizimle ayrılıyorum evden :))))
Hasibecim emine'nin pusetini al muhakak daha once gitmediysenin cok buyuk alan yorulur yurumez..
evet ya benimde topuklarım fena ağrıyooo bu kiloyu taşıyamadııı zavallıcıklarrr ağrı sızı içinde akşamlarrııı üzülüyorumm 4 beş kilo versem belkim ağrımıcak bu kadarÖlüyorum yorgunluktan yaa çay içip dinlenmeye çalışıyorum ama dinlenemiyorum. Bu kiloda olmasam bu kadar yorulmazdım belki ne belkisi lan kesin
Haftasonu benim de iyi değildi beslenmem tek iyi tarafı yürümem oldu
Yarın inşallah hepimiz düzenli beslenelim az yiyip bol su içelim hafta sonu hareketsiz olanlar az da olsa yürümeye çalışsınlar
Bakalım sabah ne kadar artı gorecegim
Neden bu kadar yoruldun rutin işlerinmi seni bu kadar yorduÖlüyorum yorgunluktan yaa çay içip dinlenmeye çalışıyorum ama dinlenemiyorum. Bu kiloda olmasam bu kadar yorulmazdım belki ne belkisi lan kesin
Adaş hareketin mutlaka faydası olmuştur
Sabah tartılmak lazım ki daha fazla gitmeden dur diyelim
Senin yaşlılar gitmeyi düşünmüyor mu daha evlerine
Ohh kendi evlerinden rahat demekki senin evvv allah kolaylik versiinnnn yatili isi zorAdaş ben yarın tartılamam korkuyorum napsam acabaa bugün akşam altıda çıktım 9 da döndüm hep yürüdüm hiç oturmadım ama tempolu değildi alışveriş işte faydası olurmu bimem ....
Hapı yutum ben benim yaşlılar geldi ve dayı ekstra grip olmuş
İnat ettim kafama takmayıp kendime bakıcam sabah sağlıklı beslencem diyorum ama inşallah yarın ve sonraki günler güçlü olabilirim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?