Kendimi kötü gelinler gibii hisetim bu yaşlılar ilgiye aç çocuklarıda ilgilenmiyor herhalde ...Ohh kendi evlerinden rahat demekki senin evvv allah kolaylik versiinnnn yatili isi zor
Sağol zeynepçim sen niye bu kadar yorgun kendini yaaa inanmıyorum yeni bebeklisin sen bu kadar yorulunca bebekde etkilenmiştir sağlığına dikkat et bak üç çocuk sana bakıyor ...Frida allah kolaylık versin hem yaşlılar hemde yatılı misafir çok zorr ama mükafatı büyük rabbim kazananlardan etsin inş
Iyi gecler
Frida Allah kolaylik versin zor ama sabret yaslilar idare edicen sen yinede metobolizmani calistirmak adina sabah erken birseyler ye sonra yine kahvaltida eslik edersin misafirlerine
Asuman ormani senmi anlatmustin bak hatirlayamadim hanginizdi neresi orasi
Genclerinizi teknolojiyle donatmalarinizi okuyunca bir de genc kizlarin bir tutam renkli sac heveslerini okuyunca aklim uctu gitti bizimkinin beklentileri nolcak diye dusundum
Kilo fazlaligimdan aklim ucup gidiyor oksijen beynime degilde koca göbegime gidince
Bonus cok haklisin bizi bu kilolar daha cok yoruyor
He birde diyetin disina ciktigim su pazar gununde kendime daha cok kiziyorum
Elif yasini sordum hani kilolarimiz ayni oldugundan birbirimize daha bir yakin takipte olup dahami basarili oluruz diye dusunmustum fakat sen gencsin hizli kosarsin
Benim yazdigim bazi isaretler cikmiyor
Du
Du du heee buldum cepin ekranindan degilde kknin ekranindan koymam gerekiyormus
Hem gormuyorum hemde neyse
güzel soru fridacım güzel ve teferruatlı bi cevabıda var ama herşey konuşulamıyo anlatılamıyo burda malesef oyüzden susuyorum ama ben uğraşmasam annem bi başına yapmak zorunda kalıcaktı üstelik sağlığıda çok iyi değil özetle oyüzden ben uğraştım işte..annemin duası yeter..oğlan uyudu bende uyuyabilirsem dinlenirim inş geçer gider...Sağol zeynepçim sen niye bu kadar yorgun kendini yaaa inanmıyorum yeni bebeklisin sen bu kadar yorulunca bebekde etkilenmiştir sağlığına dikkat et bak üç çocuk sana bakıyor ...
Anlıyorum canım yat dinlen ....güzel soru fridacım güzel ve teferruatlı bi cevabıda var ama herşey konuşulamıyo anlatılamıyo burda malesef oyüzden susuyorum ama ben uğraşmasam annem bi başına yapmak zorunda kalıcaktı üstelik sağlığıda çok iyi değil özetle oyüzden ben uğraştım işte..annemin duası yeter..oğlan uyudu bende uyuyabilirsem dinlenirim inş geçer gider...
hafta başının arti kralı burada.çok Üzgünüm.eltimler geldi 2gündür buradalar yatana kadar yenildi bende onlara uydum gitti.bu haftamda heba oldu.bu sabah 500gr arti vardı ve bugunumde kötü geçti yarın sabah tartilmcam moralim bozulur diye.cumaya kadar sıkı tutmam lazımHaftasonu benim de iyi değildi beslenmem tek iyi tarafı yürümem oldu
Yarın inşallah hepimiz düzenli beslenelim az yiyip bol su içelim hafta sonu hareketsiz olanlar az da olsa yürümeye çalışsınlar
Bakalım sabah ne kadar artı gorecegim
Anlıyorum canım yat dinlen ....
Umarım kızmamışsındır ben sana kıyamadığımdan söyledim ama ...
Gunayyydiiiinnnnn hayirli kalorisizz haftalarrrrr haftasonu artilariniz erir gider inşallah
Yolcumm cok yormusun kendini emzikli emzikli sende tek kizsin demi
Ben oyleyimm off annem bana dayanamio ben ona keske bi kiz kaşdesim olsa gelin hic tenezul etmez yardima annem ameliyat oldugunda erkek kardesim supurur evii bendr gurbet kusu yalniz hic biseyinde bulunamiyorum diye uzulurum
İyi yapmişsin senin kizlarinda sana yapar inşallah duasini almişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?