Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohh kendi evlerinden rahat demekki senin evvv allah kolaylik versiinnnn yatili isi zor
Kendimi kötü gelinler gibii hisetim bu yaşlılar ilgiye aç çocuklarıda ilgilenmiyor herhalde ...

Bdv ye konumu açsam :)))

Eşim ailesine çok düşkün dün bana biz bakıcam mecburen kim bakabilirki diyor .....

Selamünaleyküm

Ben geldim ama çoo yorgunum iki gündür annemlerin çöplük gibi olan çatıyı temizledik boş diye bütün amca dayı bi ton eşya yığmış çöplüğe dönmüştü adam ettim enson annem uğraşmasın diye üç kat merdiveni hem sildim hem kuruladım merdiven mermer çocuklar kayar falan kurulamamış olmuyo hepte eğilerek uğraştım işleri bitirdim amabende bittim belim iflas resmen...yarın okul olmasa kalırdım dinlenirdim ama geç saatte eve geldim paşam da pek bi mızmız hala sallıyom uyumadı...diyette tepe taklak zaten doğru bişey yapamıyodum bide üstüne koca haftasonu hep yedim yedim doymadım resmen....

Iyi gecler
Frida Allah kolaylik versin zor ama sabret yaslilar idare edicen sen yinede metobolizmani calistirmak adina sabah erken birseyler ye sonra yine kahvaltida eslik edersin misafirlerine

Asuman ormani senmi anlatmustin bak hatirlayamadim hanginizdi neresi orasi

Genclerinizi teknolojiyle donatmalarinizi okuyunca bir de genc kizlarin bir tutam renkli sac heveslerini okuyunca aklim uctu gitti bizimkinin beklentileri nolcak diye dusundum

Kilo fazlaligimdan aklim ucup gidiyor oksijen beynime degilde koca göbegime gidince

Bonus cok haklisin bizi bu kilolar daha cok yoruyor
He birde diyetin disina ciktigim su pazar gununde kendime daha cok kiziyorum

Elif yasini sordum hani kilolarimiz ayni oldugundan birbirimize daha bir yakin takipte olup dahami basarili oluruz diye dusunmustum fakat sen gencsin hizli kosarsin

Frida allah kolaylık versin hem yaşlılar hemde yatılı misafir çok zorr ama mükafatı büyük rabbim kazananlardan etsin inş
Sağol zeynepçim sen niye bu kadar yorgun kendini yaaa inanmıyorum yeni bebeklisin sen bu kadar yorulunca bebekde etkilenmiştir sağlığına dikkat et bak üç çocuk sana bakıyor ...

Doğru söylüyorsun bahar bir haftada dağıtım kendimi verdiğim kiloları hızla geri alıyorum yarın sabah tartılayımda acı gerçeklerle yüzleşeyim geçen cuma tartıya bile korkudan çıkamadım tam bugün bir yeşil çay içeyim akşam dedim misafirim geldi işte mutfakta ayakta içtim çayımı yarın öbürsü gün misafir gidicek olan bana olucak ....

Yarından sonra dikkat edicem

Ormanda yürüyüş yapan arkadaş kasımpatı almanyada evinin balkon manzarası da çok güzel bize ormanın resmini çekmişte yükleyemedi yükler inşallah bizde görürüz :)

Sağol zeynepçim sen niye bu kadar yorgun kendini yaaa inanmıyorum yeni bebeklisin sen bu kadar yorulunca bebekde etkilenmiştir sağlığına dikkat et bak üç çocuk sana bakıyor ...
güzel soru fridacım güzel ve teferruatlı bi cevabıda var ama herşey konuşulamıyo anlatılamıyo burda malesef oyüzden susuyorum ama ben uğraşmasam annem bi başına yapmak zorunda kalıcaktı üstelik sağlığıda çok iyi değil özetle oyüzden ben uğraştım işte..annemin duası yeter..oğlan uyudu bende uyuyabilirsem dinlenirim inş geçer gider...

Anlıyorum canım yat dinlen ....

Umarım kızmamışsındır ben sana kıyamadığımdan söyledim ama ...

hafta başının arti kralı burada.çok Üzgünüm.eltimler geldi 2gündür buradalar yatana kadar yenildi bende onlara uydum gitti.bu haftamda heba oldu.bu sabah 500gr arti vardı ve bugunumde kötü geçti yarın sabah tartilmcam moralim bozulur diye.cumaya kadar sıkı tutmam lazım

Hanimalr merhaba...
Evde ek is istiyenler buraya baksin. Internetten para kazanmak isteyenler satış yok katalog yok tek isimiz ekip kurup reklam izlemek günlük 20 ila 660 lira arasi kazanc sağlayabilirsiniz. Detayli bilgi icin facebook Ayşe mina profilimi ekleyebilirsiniz. Kayit linkim
https://www.birmilyonizleyici.com/kayit.php?ref=ddfa45ebbce28e343f16bc1cefde8ebd
Reklamda yeni trend bu gec kalmadan merdivendeki yerini al.
Formu doldururken isim.soyisim ve telefon numaranizdan baska bilgi vermenize gerek yok ucretsiz uye olmak icin aktif+1 pozisyon ucretsiz secenegini sececeksiniz

Gunayyydiiiinnnnn hayirli kalorisizz haftalarrrrr haftasonu artilariniz erir gider inşallah
Yolcumm cok yormusun kendini emzikli emzikli sende tek kizsin demi
Ben oyleyimm off annem bana dayanamio ben ona keske bi kiz kaşdesim olsa gelin hic tenezul etmez yardima annem ameliyat oldugunda erkek kardesim supurur evii bendr gurbet kusu yalniz hic biseyinde bulunamiyorum diye uzulurum
İyi yapmişsin senin kizlarinda sana yapar inşallah duasini almişsin

Hayırlı sabahlar...oğlum güzel uyudu bende uyumuşum biraz daha iyiyim çok şükür....

Anlıyorum canım yat dinlen ....

Umarım kızmamışsındır ben sana kıyamadığımdan söyledim ama ...

Neden kızayım canım...

Aynen canım tek kız tek oğlan iki kardeşiz...dediğin gibi annem bana kıyamıyo ben ona...kardeşim ve gelinde ne gerekirse yapıyolar sağolsunlar ama haber vermedim ben gelinin babası ameliyat oldu hastanede onla ilgileniyolar...

Hayırlı mutlu haftalar dilerim
Hepimiz irade dolu hafifleyecegimiz bir hafta geciririz inşallah
Benim için zorluklar olabilir bugün arkadasa kahvaltıya gideceğim kahvaltı neyse de arkadaş almanyadan geldi cumartesi günü bol çikolata beni bekliyor galiba
Hafta ortasında da gün olma ihtimali var napcam bilmem sanırım bolca yürümeliyim

Günaydınn günaydınn gününüz haftanız aydın olsun herşeye rağmen aydınlansın inş

Dün herkes fena yorulmuş aferin bize :) zeynebim kıyamam benim çok zor geçti dikişlerin ağrısı nasıl dayandın onca eğil kalk aklıma ilk o geldi çok acil değilse aslında böyle işleri geciktirmek lazım ama annelerin fedakarlığını görünce olmuyo.

Frida aynen sorduğun gibi rutinler zaten yorgundum evde iş yap topla süpür çamaşır sonra pazara gittim gelince yemek yaptım yemekten sonra kızları yıkadım ve pilim bitti mutfağı toplayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…