Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlaaarrr....
merak etme ben yavaş gidiyorum bana yetişirsin beraber gazlarz 70lerin sonunu
ayy bekle benii
ayy banada yeter deseler ve bende yeter olduğuna inansam.
allah sabır versin zormuş valla
ay bende cıvığım sütyenin içinden kayıp gidiyolar valla sinirlerim bozuluyo. yaşlı teyzeler gibiyim. genç yaşımda ihtiyar oldum
ellerine sağlık canım

ya kızlar ben haşlanmış yumurtadan içim bulanıyo. sizde de oluyormu? tavada yapıcam gibi.
Olur bazen :) demek cıvıdın sende kayıp gidiyosun. Kas güçlendirici spor yapmalı.

Ben işte cıvırım diye kilo vermiyorum

Burdan frida hanıma soruyorum çok kilo verenlerden olduğu için efenim siz cıvıdınızmı acaba?

Selamun aleykum hayirli mutlu bir hafta olsun insallah
Cok yogun gunler geldi gine bahar heryer is aksam yatacagim yeri bilemedim resmen bahceyi baya hallettik sukur bugunde eve giristim perde cam hazir adetliyken bitireyim insallah
Hemen iki dk okuyup cikiyorum yazamiyorum kusura bakmayi akdama gelirim insallah

selamlar güzellerrr ;
hafta sonu bol misafirli yemekli yatılı ve kayınvalideli geçti cepten okudum ama cep özürlü olduğumdan uzun yazamıyorum :))
hafta sonu beslenmesi hepimizde kötü sanırım çok kçaamağım yok ama bana göre kötüydü ama bol hareket edince inşallah toparlarız

bonuscum tabiki cıvıma sarkma var en rahatsız olduğum yer kol altlarım sonra gıdım gıdımı belki spor ve kremlerle filan toparlıyabilirim biraz ama istikrar lazım kol altlarımdaki sarkma sporla toparlanacak gibi değil aslında istediğim kiloyu verebilseydim estik olurdum hem kardeşleriminde sözü var hem estetik dr. bile hazır bana abla 70 kilo ol bana gel seni bir toparlarım inanamasın diyor yapıyorlarmış çok güzel oluyormuş

bu konuda bildiğiniz gıdı toparlama kremi veya hareketi varmı etkili olan ? varmı benimle birlikte hadi gaza gelelimde yapalım şunu dediğiniz bir hareket

Gunaydin
Pisman olacagimiz seyler yemeyelim

Frida bi tane 5 yaşinda oglum var.

Dogayla icice yasamak...sanslilardan arkadasimiz kiskandim
Allah bağışlasın canım ...:)

Evet benim yakınımda yürüyüş parkuru filanda yok sokaklarda trafiğin içinde ne kadar dolanabilirsem işte..

Selamun aleyküm güzeller
Nasıl yorulmuşsam kalkamadım bir türlü
Az önce kalktım dolabın kapağını açtım baktım baktım 5 hurma 1 dilim peynir aldım yedim üzerinede 1 fincan kahve içtim
Gunayydiiinnn yenidenn kahvalti fasliiiEki Görüntüle 1808186
Allah seni iyi etsin iyiki paylasmışsın hiçbir şey yiyesim gelmemişti senin menüyü görünce aklıma geldi. Dün köyden taze yeşillikler getirmiştim unuttum onları ben kalkıp yiyeyim bari

Gunaydin kizlar
Sabah kalktigimda ellerim sisti hala yorgunum hic ise gelesim yoktu napalim dayancaz son 1 ay daha
Canım zor geçiyordur artık Rabbim hayırlısıyla kurtarsın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Kolay gelsin canım

Kızlar Bengisu nasıl oldu acaba irtibatı olan varmı

Frida kolayliklar diliyorum sana yatili misafir zor yaslilar daha zor bazen kendi evlatlari bile oflayarak bakiyo anne babalarina Allah razi olsun senden cocuklarinda ihtiyacin oldugunda olmadiginda hep senin yaninda olsun

Sağol canım amin hepimizin yaşlılığında çocuklarımız yiğenlerimiz yanımızda olsun hani aile ferdin yaşlı olur hasta olur huyunu suyunu bilirsin ama bu benim misafirlerin huyunu suyunu bilmediğim için birde bu kadar yaşlılarla hiç kalmadığım için zorlandım ....

Bengisuyu bende merak ediyorum ama toparlanabilmişmidirki

Sende bugün dinlen biraz köydeki ev neden patmıştı sen olmadığın zaman gidip kalan oluyormu hani köy toz filan olmaz belki diye aklıma geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…