ayy bekle beniimerak etme ben yavaş gidiyorum bana yetişirsin beraber gazlarz 70lerin sonunu
ayy banada yeter deseler ve bende yeter olduğuna inansam.Akşam ders var temizlikle uğraşıyorum
Yena ve adaş anlaştık ben sizi taciz ederim inşallah :)
Hatta yena bugün sen yürü bence
Bzi adaslar yuruyemeyiz
Ben yarın yürürüm inşallah
Mthn83 benden Yarışçı olmaz çok dikkat edemiyorum eşim de kilo verme diyor o nedenle çaktırmadan yavaş yavaş verebilirsem ne ala
Sen plynna yı yakala bence
Burda da hava çok güzel dünden beri ve ben iki gündür evden çıkmadım aklım dışarda inşallah yarın diyelim
allah sabır versin zormuş vallaYa yenaa tahammul sinirimi zorluyolar benim gibi rahat pozitif bi kadini bilee
Konustugum kadinin arkadasi gelmis bir daire bosaldi belki bana cikar yazildkk diyee puana gore cikiyo ya daireler daha belli deil bile gelceği neyse neyse bu arkadasta al bana getir temizlik yapiyom ev dandiri felaket neyse kapiyi actim ayy sana geldikk beni.m Evi gezdide birde senon evi gezelim dedik sanki turbe Allah Allah dedim dairelerde ayni haa sekli metre karesi temizlik yapiyodum desemde ayy buda bizden aramaz oyle daginiklik falan yabanci deil dedi iymi neyse mutfaga oturduk kahve yapam Dedim kahveyi koyarken gel sana evi gezdireyim deyip lapbadanak ev turuna basladi yatak odasina dahi soktu cezveyi al kafasina cal oyle sinir oldum bi sey desem 4 yil burda beraberiz eslerde ayni gidip geliyo aman bide kusluk falan bana gore deil yanlis anlicak lojmanda laf sunecekk neyse sabrettim kahve icip gittiler allahtan ayy kadin bi sey olmamis gibi gene israrla geliyo ya deli oluyom bi dusunur bu kadin Bana gelmiyo hic neden aceba diye delircem artik açikca söhlemem gerekecek böyle giderse hoslanmoyom diye
maşallah kilo vern spor yaapanlara
ellerine salik liste icinde
Ahh işte o şiş benummmm:)
neden oyle diyo asu kendide bi aralar karatay neyim yapti veremedimi bence kiskanio seniii bacimm tam seksen karar bizee az kaldii hadi gayret
nedenki ben senin 8 li rakamlarda uzun sure kaldiğini gordumm neden olmasinn yeniden dafim ya
ay bende cıvığım sütyenin içinden kayıp gidiyolar valla sinirlerim bozuluyo. yaşlı teyzeler gibiyim. genç yaşımda ihtiyar oldumNursena sana Allah sabır versin ne diyim hoslanmadigin insanlarla mecburen bir arada olmak zorundasın
Ben de zaten şöyle 77-78 bari olayım istiyorum inşallah nursenacım şimdi azcık alsam 85 oluveriyorum
Dafi sen de 85 civarı kilolarda çok iyi görünüyordun boyun uzun vücudun sıkı galiba bir de
Ay sıkı dedim de ben çok yumuşak durumdayım zamanla toparlar belki vücut
ellerine sağlık canım[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]baharnaz[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Plynna seni sonradan gördüm..
Baharnaz normalde 2 hafta bildirimden sonra listelere giriliyo ben bu seferlik seni ekledim.
Olur bazen :) demek cıvıdın sende kayıp gidiyosun. Kas güçlendirici spor yapmalı.ya kızlar ben haşlanmış yumurtadan içim bulanıyo. sizde de oluyormu? tavada yapıcam gibi.
Gunaydin kizlar
Sabah kalktigimda ellerim sisti hala yorgunum hic ise gelesim yoktu napalim dayancaz son 1 ay daha
diyosun...Olur bazen :) demek cıvıdın sende kayıp gidiyosun. Kas güçlendirici spor yapmalı.
Ben işte cıvırım diye kilo vermiyorum
Burdan frida hanıma soruyorum çok kilo verenlerden olduğu için efenim siz cıvıdınızmı acaba?
diyosun...
Olur bazen :) demek cıvıdın sende kayıp gidiyosun. Kas güçlendirici spor yapmalı.
Ben işte cıvırım diye kilo vermiyorum
Burdan frida hanıma soruyorum çok kilo verenlerden olduğu için efenim siz cıvıdınızmı acaba?
Allah bağışlasın canım ...:)Gunaydin
Pisman olacagimiz seyler yemeyelim
Frida bi tane 5 yaşinda oglum var.
Dogayla icice yasamak...sanslilardan arkadasimiz kiskandim
Allah seni iyi etsin iyiki paylasmışsın hiçbir şey yiyesim gelmemişti senin menüyü görünce aklıma geldi. Dün köyden taze yeşillikler getirmiştim unuttum onları ben kalkıp yiyeyim bariGunayydiiinnn yenidenn kahvalti fasliiiEki Görüntüle 1808186
Canım zor geçiyordur artık Rabbim hayırlısıyla kurtarsın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Gunaydin kizlar
Sabah kalktigimda ellerim sisti hala yorgunum hic ise gelesim yoktu napalim dayancaz son 1 ay daha
Kolay gelsin canımSelamun aleykum hayirli mutlu bir hafta olsun insallah
Cok yogun gunler geldi gine bahar heryer is aksam yatacagim yeri bilemedim resmen bahceyi baya hallettik sukur bugunde eve giristim perde cam hazir adetliyken bitireyim insallah
Hemen iki dk okuyup cikiyorum yazamiyorum kusura bakmayi akdama gelirim insallah
Frida kolayliklar diliyorum sana yatili misafir zor yaslilar daha zor bazen kendi evlatlari bile oflayarak bakiyo anne babalarina Allah razi olsun senden cocuklarinda ihtiyacin oldugunda olmadiginda hep senin yaninda olsun
Bengisuyu bende merak ediyorum ama toparlanabilmişmidirkiSelamun aleyküm güzeller
Nasıl yorulmuşsam kalkamadım bir türlü
Az önce kalktım dolabın kapağını açtım baktım baktım 5 hurma 1 dilim peynir aldım yedim üzerinede 1 fincan kahve içtim
Allah seni iyi etsin iyiki paylasmışsın hiçbir şey yiyesim gelmemişti senin menüyü görünce aklıma geldi. Dün köyden taze yeşillikler getirmiştim unuttum onları ben kalkıp yiyeyim bari
Canım zor geçiyordur artık Rabbim hayırlısıyla kurtarsın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kolay gelsin canım
Kızlar Bengisu nasıl oldu acaba irtibatı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?