Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

TAKIL CANIM YANLIŞ ANLIYCAK OLSAM BURDA NE İŞİM VAR
hatice benimde göğüs bedenim 2 3 beden küçüldü ama benim bir yıldır yaptığım egzersizi kimisi sadece göğüslerini dikleştirmek için filan yapıyor işede yarıyor

birde sütyeni giyerek alıcaksın ben en son şu süütyeni giymeye başladımki normalde ben bunları hiç giyemem diyordum hem rahatsız eder hemde benim göğüslerime olmaz diyordum ama satan kadıncağız giydirdi ve gençsin neden bunu kullanmıyorsun dedii şu ara ben 100 C kullanıyorum ama kalıbı dar oluyormuş bunların bak linkini atayım görünürse birde beden ölçüleri varya ona dikkat etmek lazım D mi C mi diye ...

http://www.mark-ha.com/yeni-Inci-1680-toparlayici-sutyen

Slm kizlar
Cok sukur hastane sakin bugun drlardan biri raporlu tek dr var bakalim mesai bitimine dogru cosmazsak simdilik iyi

Gebeler çalışmamalı bence. Gerçi evde dursanda çalışıcan.

Ahhhh ahhhhh bencede

Amin ablacim insallah

benimkide bunun gibi bişi canım. benim gövdem geniş olduğu için kalıbı geniş. oluyor. sütyen altında bu korselerdeki gibi silikonlar var kaymayı engelleyici. ama yinede kayıp çıkıyor ortaya

benimkide bunun gibi bişi canım. benim gövdem geniş olduğu için kalıbı geniş. oluyor. sütyen altında bu korselerdeki gibi silikonlar var kaymayı engelleyici. ama yinede kayıp çıkıyor ortaya
hım anladım sen estetik olayım diyorsun :))))
şöyle deriyi toparlasınlar gerekirse birde silikon 5 numara 10 yıldız olur hem göğüs ucunu bile şeçebilirsin

biraz dadaha kilo ver zaten bu toparlama estetikleri bölüm bölüm oluyor herhalde bir yerden başlarsın sonrasıda gelir zaten :))

benim kemiklerim iri
işin şakası bir yana sırtım geniş

Bengisuyu bende merak ediyorum ama toparlanabilmişmidirki

Sende bugün dinlen biraz köydeki ev neden patmıştı sen olmadığın zaman gidip kalan oluyormu hani köy toz filan olmaz belki diye aklıma geldii
Canım eviniçi temiz kızkardeşimle oğlan kardeşimin hanımı bir haftasonu gidip mutfağı evin içini temizlemişler içeriye bir süpürge tuttum tamam ama evin önünde bahçe gibi kocaman bir balkonum var. Orası çok kötü batmış. Lodos nerde pislik yaprak varsa getirip doldurmuş. Teras, merdivenler, Bodrum aynı durumda hepsini toparladım aslında balkona badana yapsaydım iyi olacaktı ama sadece temizledim.

Bugün kaynanamn evini temizleyecektık eltimle.ben dün disarida üsüdum eve gelince hastalandım dün hep yattım eltimede hasta olduğumu söyledim mesajla.dün gece annesinden kaynana ma geldiler neyse sabah mesaj atıyo nerdesin hadi ben başladım islere falan.bende yenge sen camlara girme ben haftaiçi yaparım suan hastayim diye eşim öğlen arası geldi çorba falan isitti yedik öyle haldeyim yani.neyse Düzceye yola çıkacaklar mesaj atmış kayıplardasin bugün diye kalktım bende görüşelim diye bi surat kaynanamda bi surat eltimde sanki keyfi gelmedim yardıma.ben temizlik yaptığım zaman sanki o her zaman oluyorda ben gelmeyince tepki gösteriyorlar.kaynanam allah razı olsun dedi eltime ben her daim yanındayim an le bir şey duymadım.insanlar çok nankör çok.her zaman iyi niyetimden dolayı çok surat çektim hastalık neyse bu tavır yıktı beni.bir sorun bakalım neyin var senin demi ya

sıkma canını bence eşin seni biliyor ve savunuyorsa hiç ses etme. benim eşim hiç konuşturmaz. laf üstünden laf söyler. benide kör sağır dilsiz yapar. şükür bişeylerini görmedimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…