biliyor halimi ama işte hiç rahat değilim o iş yaparken ben yatıyorum onun ezikligi gittim yolculamaya sağolsunlar görevlerini yapıp iyice üzduler benisıkma canını bence eşin seni biliyor ve savunuyorsa hiç ses etme. benim eşim hiç konuşturmaz. laf üstünden laf söyler. benide kör sağır dilsiz yapar. şükür bişeylerini görmedimde.
valla canım söylenecek çok şey varda ben yaşamadım şükür anne kız gibiyiz. bişi desede batmaz. ben bişi desem ona batmaz. o yüzdn ne desem havada kalır.biliyor halimi ama işte hiç rahat değilim o iş yaparken ben yatıyorum onun ezikligi gittim yolculamaya sağolsunlar görevlerini yapıp iyice üzduler beni
sağol açıldı yeliz bak benim kadın daha anlaşılır anlatmış baksana ama bunları yapacak adam lazııım
ne kadar güzel yavalla canım söylenecek çok şey varda ben yaşamadım şükür anne kız gibiyiz. bişi desede batmaz. ben bişi desem ona batmaz. o yüzdn ne desem havada kalır.
yazım yarım kalmıştı göndermişm yanlışlıkla.yani kisacasi ben düşünceli yaklaşmak istiyorum süprizleri seven biriyim ama bu zamana kadar bi teşekkür etmedi ler yıldım bende artıkoğlu hafız oldu diye saat hediye aldırdım eşime hiç aklında böyle şeyler yokken özel pasta yaptım
ne kadar güzel ya
Bugün kaynanamn evini temizleyecektık eltimle.ben dün disarida üsüdum eve gelince hastalandım dün hep yattım eltimede hasta olduğumu söyledim mesajla.dün gece annesinden kaynana ma geldiler neyse sabah mesaj atıyo nerdesin hadi ben başladım islere falan.bende yenge sen camlara girme ben haftaiçi yaparım suan hastayim diye eşim öğlen arası geldi çorba falan isitti yedik öyle haldeyim yani.neyse Düzceye yola çıkacaklar mesaj atmış kayıplardasin bugün diye kalktım bende görüşelim diye bi surat kaynanamda bi surat eltimde sanki keyfi gelmedim yardıma.ben temizlik yaptığım zaman sanki o her zaman oluyorda ben gelmeyince tepki gösteriyorlar.kaynanam allah razı olsun dedi eltime ben her daim yanındayim an le bir şey duymadım.insanlar çok nankör çok.her zaman iyi niyetimden dolayı çok surat çektim hastalık neyse bu tavır yıktı beni.bir sorun bakalım neyin var senin demi ya
Canim gecmis olsun heryerde malesf bu sorun Allah bildugu gibi yapsinBugün kaynanamn evini temizleyecektık eltimle.ben dün disarida üsüdum eve gelince hastalandım dün hep yattım eltimede hasta olduğumu söyledim mesajla.dün gece annesinden kaynana ma geldiler neyse sabah mesaj atıyo nerdesin hadi ben başladım islere falan.bende yenge sen camlara girme ben haftaiçi yaparım suan hastayim diye eşim öğlen arası geldi çorba falan isitti yedik öyle haldeyim yani.neyse Düzceye yola çıkacaklar mesaj atmış kayıplardasin bugün diye kalktım bende görüşelim diye bi surat kaynanamda bi surat eltimde sanki keyfi gelmedim yardıma.ben temizlik yaptığım zaman sanki o her zaman oluyorda ben gelmeyince tepki gösteriyorlar.kaynanam allah razı olsun dedi eltime ben her daim yanındayim an le bir şey duymadım.insanlar çok nankör çok.her zaman iyi niyetimden dolayı çok surat çektim hastalık neyse bu tavır yıktı beni.bir sorun bakalım neyin var senin demi ya
Evet bu kadini biliyorum yuz yogasinin kralicesi kadinsağol açıldı yeliz bak benim kadın daha anlaşılır anlatmış baksana ama bunları yapacak adam lazııım
bu kadının büsürü videosu var
tam olarak benimde anlatmak istediğim buydu 1kere yapma senden kötüsü yokgeçmiş olsun fazla ilerlemeden atlatırsın inş. bence takma kafana umursama diycem ama bir haftadır bende değişik bir şekilde olaylar olaylar yaşıyorum
adaletsizlik kötü ne vardı kayınvaliden deseydi geçmiş olsun kızım her zaman sen yapıyorsun zaten deseydi işte ne kadar iyi olursan ol bir sefer bekleneni yapamayınca tüm iyiliklerinde bir seferde siliniyor
doğrusun canım hiç bir yaşantı 4 4luk değilCanim gecmis olsun heryerde malesf bu sorun Allah bildugu gibi yapsin
Geçmiş olsun kolay gelsin bonuscumDişçiye geldim tırslardayım...
Estetik mevzu çok hoşuma gitti frida :))
Olmamı en sulusundanSakızda varmı ağzında
Olmamı en sulusundan
Kız dişçi koltuğuna oturdum 5 dk ya kalktımbi ilaç koydu ağrıyan yere idareten dokundu ya aklım gitti.
Kanal tedavisi yapıcakmış ama en önemlisi ve ağrının çoğusunun sebebi 20 lik dişim. Çıkamadı gömük ve dönük içerdeucu dışarda oda değdiği yeri mahvetmiş. Epey oldu 5 sene falan ben oraya idareten dolgu yaptırdım gidebildiği yere kadar gitsin diye artık yapılcak bişey yok o ordan çekilecek.
İstediğin kadar tırs bonus çekecekler dişini. Çarşamba gidicem cerrah görücek bakıcak işte. Kardeşimden biliyorum çok ağrısı olmuştu ama yapcek bişey yok
He doğru ya demiştin unutmuşum...( geçmiş olsun yirmilik zor gerçekten geçen senebir hafta arayla iki tanesini aldırdım bir saat sürüyo ağrı sızı hissetmiyon yapılırken ama çenen yoruluyo kadının işi bitince kapatamamıştım ağzımı...diğer ikiside alınıcak benim biri tamamen gömülü dipten yandakini çürütmüş diğeride accık ucu çıkmış bende bi başlasamiyi olcak diş işlerine ve korkuyorum ...sen ne çabukulaştın cerraha ben iki sene uğraştım cerrahtan randevu alamadım en son iki dişe 450 tl verip özelde aldırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?