Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sıkma canını bence eşin seni biliyor ve savunuyorsa hiç ses etme. benim eşim hiç konuşturmaz. laf üstünden laf söyler. benide kör sağır dilsiz yapar. şükür bişeylerini görmedimde.
biliyor halimi ama işte hiç rahat değilim o iş yaparken ben yatıyorum onun ezikligi gittim yolculamaya sağolsunlar görevlerini yapıp iyice üzduler beni

biliyor halimi ama işte hiç rahat değilim o iş yaparken ben yatıyorum onun ezikligi gittim yolculamaya sağolsunlar görevlerini yapıp iyice üzduler beni
valla canım söylenecek çok şey varda ben yaşamadım şükür anne kız gibiyiz. bişi desede batmaz. ben bişi desem ona batmaz. o yüzdn ne desem havada kalır.

oğlu hafız oldu diye saat hediye aldırdım eşime hiç aklında böyle şeyler yokken özel pasta yaptım
valla canım söylenecek çok şey varda ben yaşamadım şükür anne kız gibiyiz. bişi desede batmaz. ben bişi desem ona batmaz. o yüzdn ne desem havada kalır.
ne kadar güzel ya

oğlu hafız oldu diye saat hediye aldırdım eşime hiç aklında böyle şeyler yokken özel pasta yaptım

ne kadar güzel ya
yazım yarım kalmıştı göndermişm yanlışlıkla.yani kisacasi ben düşünceli yaklaşmak istiyorum süprizleri seven biriyim ama bu zamana kadar bi teşekkür etmedi ler yıldım bende artık

geçmiş olsun fazla ilerlemeden atlatırsın inş. bence takma kafana umursama diycem ama bir haftadır bende değişik bir şekilde olaylar olaylar yaşıyorum

adaletsizlik kötü ne vardı kayınvaliden deseydi geçmiş olsun kızım her zaman sen yapıyorsun zaten deseydi işte ne kadar iyi olursan ol bir sefer bekleneni yapamayınca tüm iyiliklerinde bir seferde siliniyor

Canim gecmis olsun heryerde malesf bu sorun Allah bildugu gibi yapsin

tam olarak benimde anlatmak istediğim buydu 1kere yapma senden kötüsü yok

Ben geldimm ama kimseler yok sanki..eskiden ne güzel altta görüyoduk kim var kim yok akşam 6.30 da yemek yedikve yedide yürüyüşe çıktık eşimle güzel bi park var yakında çocuklar oynarken bizde yarım saat yürüdük havada çok güzeldi iyi geldi bana...gerçi yürürken baya zorlandım kalçadan kitlencem sandım ama olsun bikaç gün yürürsem açılırım inş...gerçi düzenli çıkabilirmiyiz bilmiyorum ama olsun arada çıkdak bile iyidir....oğlanda arabada bi uyudu hala uyuyo maşallah bende fırsat değerlendirip mutfağı hallettim anca oturdum...

İyi akşamlar
Bugün yürümedim dinledim
Sabah arkadasa gittim kahvaltıda çok yemedim ama sonrasında çikolata yedim biraz
Aksam yemeğinde tarhana çorbası ıspanak azcık da bulgur pilavı yedim yanında salatayla
Bugün suyu az içtim artık yatana kadar içerim biraz
Yeşilçay da içtim az önce

Sakızda varmı ağzında
Olmamı en sulusundan

Kız dişçi koltuğuna oturdum 5 dk ya kalktım bi ilaç koydu ağrıyan yere idareten dokundu ya aklım gitti.

Kanal tedavisi yapıcakmış ama en önemlisi ve ağrının çoğusunun sebebi 20 lik dişim. Çıkamadı gömük ve dönük içerde ucu dışarda oda değdiği yeri mahvetmiş. Epey oldu 5 sene falan ben oraya idareten dolgu yaptırdım gidebildiği yere kadar gitsin diye artık yapılcak bişey yok o ordan çekilecek.

İstediğin kadar tırs bonus çekecekler dişini. Çarşamba gidicem cerrah görücek bakıcak işte. Kardeşimden biliyorum çok ağrısı olmuştu ama yapcek bişey yok

He doğru ya demiştin unutmuşum...( geçmiş olsun yirmilik zor gerçekten geçen senebir hafta arayla iki tanesini aldırdım bir saat sürüyo ağrı sızı hissetmiyon yapılırken ama çenen yoruluyo kadının işi bitince kapatamamıştım ağzımı...diğer ikiside alınıcak benim biri tamamen gömülü dipten yandakini çürütmüş diğeride accık ucu çıkmış bende bi başlasamiyi olcak diş işlerine ve korkuyorum ...sen ne çabukulaştın cerraha ben iki sene uğraştım cerrahtan randevu alamadım en son iki dişe 450 tl verip özelde aldırdım...

Zeyno az şarja takmam lazım sen yaz ben okuycam bebem dışarı çıkmana çok sevindim. Zorlama zaten kendini iyi değil oda. Haftada 3 kere yetermiş.

Bende bugün yürüdüm baya ama tempolu değildi pehh deli gibi yürüyen asuman ablaya rakip olamicim bu haftada.

Diyet namına bir kıpırtılar hissettim bugün

Buda özel zaten cerrah her çarşamba geliyomuş banada bi bakcak işte fiyat vericek geçen sene 300 dediler bakim şimdi ne diycekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…