Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tursari bitirdin beni yaaa( okumuştum önceden ama yine aklıma geldi benim de öyle bir yakınım var da
gerçi beyzuş ablanınkinin de aşağı kalır tarafı yokmuş yürekleri tertemiz olur onların, büyüdükçe kirlenmezler diğer insanlar gibi. (

ben size demedim miiiiii ticker factory den oluyodur belki diyeeee o gün tam yapmıştım çizelgemi, pro üyelere oluyo bi tek diyince silmiştim:)))
çok sevindim valla benm en büyük zevkim her gün onla oynamaktı..

detoksu alnımın akıyla bitirdim sıfır kaçamakla. arkadaşa yaptığım yemeğin tadına bile bakmadım:)) sonucu yarın görücez.. dünkü kadar olmasa da veririm inş.

herkese iyi geceler

hee tursaricim sıkma canını yaaslında bir düşün kaynana kayın peder dırdırı bunaltıyor ama kendine yetemeyen bir çocuğun olsaydı ne fedakarlıklar yapmak zorunda kalacaktın... çok acı ve çok zor bir yaşamı var o annelerin.. tamam sen de tavrını koyarsın ama üzülme sıkılma demek istiyorum ben..

öpüldünüz....

Son düzenleme:
Şeniz
aynen canım onlar hep böyle tertemiz kalıyorlarr hiç bozulmadan fitne fesat dünyasından uzak oluyorlar benimde dayımın oğlu down sendromlu Allahım bir tatlı anlatamam insan vicdan yapıp seviyor zannediyor ama aslında öyle değil kendini şöyle bir yokladığında Allah onlara özel bir sevgi yaratmışta koymuş zannedersin yakınlarının ve diğer insanların içine hani şeytan tüyü misali.canlarım benim ah bide daha çok yardımcı olabilsek :1no2: kayınvalide ve pedere gelincede ben ikili davranılmasıa sinir oluyorum. tabiki çocuğunu benden daha çok sevecek sonuçta benimde çocuğum var ama benim ne günahım varda bişeylerin acısını benden çıkarmaya çalışıyorlar. üzülmüyorum çünkü gerçekten takmış olsam hastanelik olmuştum yaşlılıklarına veriyorum zira yaş ortamaları 80.yoksa varya ben 3 sene oturrdum beraber şimdiye bakırköydeydim. sıkıldığım tarafı şu 24 saat hata aramaları. büyük olarak örtmeleri gerekirken sanki bişeylerin öcünü alırcasına üzerine bastıra bastıra hataları insanın gözünün içine de değil taa ciğerine kadar işlemeleri canımı sıkıyor.hata dediğimde mesela çayı çaydanlıkta unutmak yada çocuğun elindeki bisküvinin kırıntısının yere falan dökülmesi böyle şeyler işte:))ama bunu bir yere kaydet ve saatlerce dinle yoksa ne dediğimi anlayamazsın :roflol: (hiç abartmıyorum)bide şöyle bir durum varki ben diğer gelin ve damatları gibi değilim bunu milyon kere kanıtladım Allahıma şükürler olsun.(diğerlerinede hak vermiyo değilim hata arayıcı tarramalı tüfek gibiler hani ama onlarda abartmışlar çok bence)aslında bu yöntemi herkese denemiş ve hiçbirinde başarı elde etmemiş olmalarına rağmen benim üzerimde denemeye devam ediyorlar ve etraflarında arada hal hatır soran çocuklarında başka kisecikler yok. Allah rızası için gönül şenliği olsun işleri görülsün diye gideyim diye telkin verip duruyorum kendime hatta mutlu bile oluyorum iyi yanlarını düşünmeye çalışıp ama olan bana oluyor gene kıymet bilen yok öyleki çocuklarınında kıymetini bilen olmamış yarısı cehennem azabı yaşamış veya yaşıyorbenneyaptımki.onlar başkasına manevi eziyet ettikçe çocukalrı eziyet görmüş hep.( bende koama eziyet etcemde kahretsinki adamla görüşemiyoruz pek çok geç vakitlere kadar çalışıyor:roflol::roflol::roflol:)ben torunlarıyla yaşıt olmama rağmen ve gayet sabırlı saygılı olgun ve hatta halaaa :bbo: iyi niyetle yaklaşmama rağmen yinede durum değişmiyor . Allahtan korkmasam vede bukadar unutkan olmasam herhalde bende on gün gelip kalmazdım burda kafamçokkarıştı bu arada torunları bana hayretle bakıyorlar ve tebrik ediyorlar bi tanesi yenge ben en fazla üç gün dayanabildim oda bizim rekorumuz diyor işin garip yanı sen tek kelime kötü bişey çıkmıyor ağzından diyorlar :roflol::roflol::roflol: Allaha şükürki geriye baktığımda hiçbir şekilde ne saygısızlığım nede başka bişey var sayfam tertemiz:)))bunları neden mi anlatıyorum insan rahatlıyor dinlemesenizde okumasanızda orda birilerinin beni sevdiğini ve en azından kendisi için bile olsa bana destek verdiğini bilmek beni mutlu ediyor opuyorumnanaktan Şenizöfff çenem düştü gene yaaaa :kedi::kedi: :kedi:

Son düzenleme:
bunca yazının adından bunu yazmaya utanmak gerekir ama :kedi: :kedi:bengenede size hayırlı gecelr diliyorum arkidişlerimmmm öpüyom sizleri canlarımmm yüranızda güzel şeyler görün inşallahh opuyorumnanaktan

Mutlu pazarlar hepimize..:)

Bugün bayağı erkenciyiz ben ve oğlum..Kargalar kahvaltılarını yapmadan kalktık..hala tüm hızla evin içinde oyun oynuyoruz..
Allahım ne enerji var bu çocuklarda..ruhları bedenlerine sığmıyor lafı çok doğru..

Henüz kahvaltı etmedim..Midem yine çok kötü bu günlerde,sıcağa yakın su içtim..

Eşim şehir dışında,kızımın uyanmasını bekliyorum..

Aleyküm selam,nasıl güzel ve hızlı kilo vermişsin..alkisalkisalkis
Takılman çok normal..

[B]tursari,nekadar iyi yürekli,asil ruhlu bir insansın..

Herşeye rağmen,mutsuz olduğun bir evde kalıyosun,karşı tarafı memnun etmek için..

Ama inan uzun vadede karşılığını görüceksin..herşeyden önce evladın var ve seni örnek alıcak..

Yapıcak başka birşey yoksa,sana sabır diliyorum..ılerde bunlar sana artı olarak dönecek..

Kendine iyi davran..:)) Oğluşunuda öp en kocamanından..
[/B]

Arkadaşlar,şu gdo'lu ürünler hakkında ne düşüüyoosunuz.?.ben artık illallah ediyorum..

Neden böylesi değersiziz kendi ülkemizde,çok üzülüyorum öncelikle çocuklarım,yeni nesil ve kendi adıma..

Geçende tv'de bir skeçte diyoki...''Pazardan karpuz aldık içinde semizotu çıktı, ailecek çok sevindik''..

bu yazıyı daha öncede okumuştum yine okudum ve yine çok duygulandım, ağladım bazen insan olmanın merhametten ve iyilikten geçtiğini unuttuğumuzda bu tür yaşanmış hikayeleri paylaşmak gerekiyor.. sağol

sabır kardeşim sabır zaten yaşları 80ni bulmuş onlara sımarık yaramaz çocuk gözüyle bak, rabbim seni ahirette kat kat mükafatlandıracak, inşallah senin evlatlarında sen yaşlandığında sana aynı hürmet ve iylikle bakacaklar bunları düşün ve biraz rahatlamaya çalış zaten evine geçmene az kalmış ...ordan söylemesi kolay diyeceksin ama biliyorum çok zor ama başka çarede yok ya zalim olacaksın yada zalimce davrananlara merhamet edeceksin şimdiye kadar etmişsinde bundan sonrada rabbim yardımcın olsun, sana ve evladına can sağlığı versin, sabrını arttırsın...ben sana elimden geldiğince destek veririm canım çok bunaldığında yaz dertleş hiçbirimizinde öff diyeceğini zannetmiyorum

Kart koyun geldi şükür kusuruma bakmayın gecikme için pc müsait olamadı

ne demek okumamak canım sabrına hayran olarak ve biraz da onlara kızarak okudum ama diğer arkadaşların dediği gibi artık yaşlı insanlar gönüllerini kırmamaya bak yarın bir gün vefat etseler vicdan yapmayacaksın kötü şeyleri hatırlamayacaksın ve kendinle gurur duyacaksın.. sen bi de benim ananemi bilsen neler etti gelinlerine, kirli çamaşırlarına kadar bakar sonra ne pis olduğu burdan belli der kafamçokkarıştı tam bunadı artık napalım atamayız ki teyzelerimi bile evinden kovar sırnaşık şey nyesee işte idare edicez..

delikafadulden çok güldüm gerçek mi bu?? valla ablam ben işletme okuyorum bizim hocalarımız bile demez mi önemli olan verimi yükseltmek karpuzun tadı olmazsa olmasın 3 yersin 5yersin alışırsın! nası sinirlendim ee herşeye alışacaksak bu hayatın tadı tuzu nerde olacak?? sağlıktan bahsetmiyorum bile!

sabahtır elektriğim yok öldüm valla buzdolabım eridi anca bi saat oldu geleli nası kötüydü içim karardı sessiz evde

ben de mümkün olduğunca yediklerimin resmini ekliycem artık kızlar.. ekteki resim öğle yemeğim mütevazi birazcokacimcoook

akşam da tarhana yoğurt bi dilim ekmek yeter...

Eklentiler

• $adsız.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 27
ohooo ben elektrikler gelir gelmez koştum ama gelen giden yok ki.. neyse pazar diye herhalde. detoksun ikinci günü sadece400 gitti kızlar yurduşumla aynı vermiş olduk. ama ben 400ü zaten veriyodum eziyetine değmedi. bi daha yaparsam sadece1 gün yapıcam motive olmak için..

iyi akşamlar...

Kıslar selam,
nasılsınız napıyosunuz ?
yediklerim
1 kepek ekmek,1 yumurta,1 peynir,salatalık,çay
90 gr tonbalıklı salata,1 kepek ekmek
ara:2 mandalina
5 kaşık pırasa,1 kepek ekmek,salata,1 ayran,
ara:1 elma,1 mandalina...
yarın görüşürüz...

dilencii,mütevazi menün süper daha ne olsun..

Nohut, pilav off çok severim..:)

Allahım ya şişko olmak ne zor..Gördüğü herşeyi canı çekiyor insanın..:))

Benim yediklerim..

Sabah..ıki dilim kepek ekmek,peynir,zeytin,tatlı kaşığı reçel.olmazsa olmaz çay..

Öğle bir dilim ekmek ve bir kase yoğurt,

Akşam,balık ve salata..

bugün hava güzeldi çıkıp bir saat yürüdüm çok iyi geldi..Geldikten sonra çocukları dışarı çıkardım..
Kızıma pizza ısmarladım,kendime nescafe..:))

Tam çıktık ev dönücez,bir yağmur sırılsıklam olduk..ızmir'in havasına hiç güven olmuyor vallahi..:)

dilencii,mütevazi menün süper daha ne olsun..

Nohut, pilav off çok severim..:)

Allahım ya şişko olmak ne zor..Gördüğü herşeyi canı çekiyor insanın..:))

ay hani kuru pilav nohut pilav biraz mazlum yemekler gibi gelir hep bana:)) bi de akşam tarhana içtim tam türk usulü:)

sen de yap yenacım tavuk kuşbaşıyla yaptım hafif oluyor. kızınla ilişkin ne güzel dikkat ettim de hep böyle olur umarım

fıstık gibi izmirdesin sen şikayet etme bariyerimseniben

Tavuklu nohut ablam güzel yapar..
Yarın bende yapabilirim.ya kuru yada nohut..:)) Ben sade yapıcam.

Kızımla ilişkim evet iyi gidiyor şimdilik...Henüz tam büyümedi..:)) Büyüyünce bakalım nasıl olucak..
Ama hep iyi olması için elimden geleni yapıcam..

Birde sen bayağı beceriklisin,eğer yemekleri sen yapıyorsan..hem okul hemde ev işleri,zorlanıyorsundur..

Evet ızmir güzel şehir,beklerim..:)

Şimdi çıkıyorum yarım saat sonra tekrar gelirim..

pek becerikli sayılmam ya hu anca basit tencere yemekleri yapıyorum işte. ev öğrenci işi 1+1 bişey zor olmuyor temizliği ama yemek biraz zaman alıyor şimdi diyete girince daha çok yemek salata yapma derdi çıktı ama hedefe kilitlendiğim için üşenmemeye çalışıyorum:) izmir'e yolum eninde sonunda düşecek kardeşim üniversite okumak istiyor orada ben de eskiden beri hep isterim aydın insanları denizi balığı vs gibi etkenler var bunda:)

şimdi yatayım da bugün ders çalışmadım yarın okul var bi de sabah off bitsin artık valla okul uzayınca hiç çekilmiyorkafamçokkarıştı

iyi geceler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…