Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım zaten zorlıyamam tın tın yürüdüm ama temiz hava iyi geldi keyfim yerine geldi...diyet için bende dışardayken aynını hissettim...

Buda özel zaten cerrah her çarşamba geliyomuş banada bi bakcak işte fiyat vericek geçen sene 300 dediler bakim şimdi ne diycekler.

Anladım canım inş çok uçuk bi rakam vermezler...

Bonus gecmis olsun canim yirmilik disler zor gercekten bende aldirdim hepsini doktorda onemli bende ozelde cektirmistim hic bisey anlamadim bizim tanidikdi hic para almamistii

Yeliz kız şu tanıdıkla bizide tanıştırsana...

Selamun aleykum
Yorgun bitkin bir sekilde geldim belimi hissetmiyorum yaptigimdada bisey yok ama malesef bu kiloda olunca bel tir cektim saniyor
bonus gecmis olsun yirmilik cok zor oluyor ya ama dedigin gibi yapacak bisey yok insallah en az agriyla atlatirsin

y.o.l.c.u masallah kuzum insallah atacan hemen bu kilolari sende

Aleyküm selam hayriyecim gerçekten ne bel ne bacaklar taşımıyo bizi artık kurtulalım fazlalıklarımızdan ya çok sıkıldım benn...

Buarada telefonun ekranı küçük gelmeye başladı bana reklamlarda yer işgal ediyo kendi yazdığımı göremiyom...

Keske canim gorumcemin kizinin sevgilisiydi simdi ayrildilar maleaef esimin dislerini bile yapmisti adam ya

Nursena öğle yemeğimi çektim ama yükliyemedim
Boyut büyük geliyor kırptım ama yine büyük diyor nasıl küçültüyorsunuz
ben dede hata verdi bende resmin üzerine bastım düzenle ye basıp çerçeve ekledim resim az küçüldüü yüklediii bende çok anlamıyom ççat pat yapıyom işte

iyi akşamlar kızllarr bu gün hayatımda dönüm noktam deişik karalar içindeydimm akşama kadar çarşıda dolaştık eşimle çok yoruldum eve gelince yemek yok tabisi dolapta mantı olunca onu haşladım malesef az fazlaca kaçtıı
deişim içindeyim Allah nasip eder devam ettirebiilirsem kapandım inşallah devamı gelirr kızlarrr

Iyi geceler

Dıs rahatsizligi olanlara geçmiş olsun

Allah razi olsun Frida

Sabah bol peunir 5 zeytin 2 tadimlik bal bol yesillik 2 dilim cavdar
5 tane cilek
Turk kahvesi
Sebzeli yesil mercimeksalata 1 dilim ekmek
Sutlukahve 2 kurabiye
2 kupa yesilcay
Aksam az pilav doner bol yesillik ve ayran
5 bardak su
2 kurabiye kymacamagi oldu gene su kacamaklarda kendimi nasil frenliycem
30dkyuruyus

Olsun menü yazdığın için ayrıca tebrik ederim bu kendini kontrol ettiğini gösterir.

Dönüm noktası neymiş la nerden nereye dönüyon korkutma beni

Hayırlı olsun :)

Çok sevindim canım Hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…