Geçmiş olsun canım geçenlerde ben bir ay dişim dişim diye tuturmuştum yaaa az kafanızı şişirmemiştim benimkide 20lik dişti ne diyim çektir kurtul..:)
Valla bi sen anlamadın sanki :)Asuman abla allasen bu delinin ne dediğini nasıl anladında heyirli olsun dedin
İyü bee nursena hayırlı olsun o herneyseBende neyi anlamadığını anlamadım ya...:))
Kapanmııış ne denirkiiiBi benmiyim anlamayan yeeeaaa
İyü bee nursena hayırlı olsun o herneyse
Napim ortama ayak uydurdum
Kapanmııış ne denirkiii
Burda kız çocukları kapanınca anneler salon tutup eğlence düzenliyorlarmış giden konuklarda başını yenii örten kişiye hediyeler alıyormuş ben hiç gitmedimde giden yakınım anlatı ...
Eltim kapandı sana kim ne hediye aldı dedim hiç kimse bişey almadı dedi bende bedavaya gitmişsin bana ne vako eşarp sözleri varda hala direniyorum dedim :)))
Valla bi sen anlamadın sanki :)
Kadın kapandim dedi nesini anlamadin :))
Aynısını ben de aklımdan geçirdim :))BONUSSSS ddiş dr unun sana verdiği ilaçtan istiyommmm :))
Benimkileri bugün kaynım aldırdı kendi dükkanına dayıda çok hastaydı gitme dedim ama dinlemedi ordanda başka bir yiğenleri gelip almış akşama gelmediler yanii eşyaları bende yarın gelirler belki...İnş canım mecbur artık. Napıyo senin teyzeler neneler amcalar dayılar :)
Hayırlı akşamlar güzeller
Ben ıssız geçmiş olsun.
Nursena hayırlı olsun. Rabbim daim etsin
Anacım bu hazır kelimeler adamı rezil ediyor ben bınııss yazdım ne çıktı
eli kulağında desene bu seferde yemekler fazla gelmiştir gelirler diye döktürmüşsündür senBenimkileri bugün kaynım aldırdı kendi dükkanına dayıda çok hastaydı gitme dedim ama dinlemedi ordanda başka bir yiğenleri gelip almış akşama gelmediler yanii eşyaları bende yarın gelirler belki...
BONUSSSS ddiş dr unun sana verdiği ilaçtan istiyommmm :))
Bonus tşk ederim desteginizi esirgemeyin
Sagligim icin hafif olmak icin çabaliyorum
Ama şu gözüme gözüme gelen kacamaklar yiyince moralim bozuluyor
Leslie ile spor yapan arkadaslar ben ne zaman yapmaliyum sadece simdilik yuruyus yapiyorum
Yada leslei ile spor yapabilirmiyim göbek fitigim var
Tehlikelimi olur acaba
Pasif jimnastik msj ve ozon ile gobek yaglarimdan kurtulmak istemistimde dr izin vermemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?