Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi benmiyim anlamayan yeeeaaa
Kapanmııış ne denirkiii

Burda kız çocukları kapanınca anneler salon tutup eğlence düzenliyorlarmış giden konuklarda başını yenii örten kişiye hediyeler alıyormuş ben hiç gitmedimde giden yakınım anlatı ...

Eltim kapandı sana kim ne hediye aldı dedim hiç kimse bişey almadı dedi bende bedavaya gitmişsin bana ne vako eşarp sözleri varda hala direniyorum dedim :)))

Ordaki anneler faslamı abartmışlar ne..tabiki bi hediye falan alınırda o ne be salon eğlence falan...

Valla bi sen anlamadın sanki :)
Kadın kapandim dedi nesini anlamadin :))

Yaaa ben onu öyle anlamadımki sen deyince tekrar okudum mesajı hay allah ya
Kusuruma bakma nursenacım bi kelimeyi dikkatsiz okuyup yanlış anlayınca öyle oldu. Hayırlı olsun tabikide sevindim bende.

teşekkürederim arkadaşlar inşallah devamı gelir
fridia
ayyy bendemi parti yapsam topikçene eğlenirizzz
yarın ilk defa kapalı gezmeye gidicem
bakalım sınav başlıyo
ayy bide giitttiğim kadın siğirtli perde pilavı sınavımda varr off napicam ben yafff bu hafta fuul gezme olduu carşamba gün varrr perşembe kandil oruç tutsam bari bikaç günnn

İnş canım mecbur artık. Napıyo senin teyzeler neneler amcalar dayılar :)
Benimkileri bugün kaynım aldırdı kendi dükkanına dayıda çok hastaydı gitme dedim ama dinlemedi ordanda başka bir yiğenleri gelip almış akşama gelmediler yanii eşyaları bende yarın gelirler belki...

Benimkileri bugün kaynım aldırdı kendi dükkanına dayıda çok hastaydı gitme dedim ama dinlemedi ordanda başka bir yiğenleri gelip almış akşama gelmediler yanii eşyaları bende yarın gelirler belki...
eli kulağında desene bu seferde yemekler fazla gelmiştir gelirler diye döktürmüşsündür sen

Bonus tşk ederim desteginizi esirgemeyin
Sagligim icin hafif olmak icin çabaliyorum
Ama şu gözüme gözüme gelen kacamaklar yiyince moralim bozuluyor

Leslie ile spor yapan arkadaslar ben ne zaman yapmaliyum sadece simdilik yuruyus yapiyorum
Yada leslei ile spor yapabilirmiyim göbek fitigim var
Tehlikelimi olur acaba

Pasif jimnastik msj ve ozon ile gobek yaglarimdan kurtulmak istemistimde dr izin vermemisti

Sanmıyorum ama azda olsa dene istersen yada bir dr a sor. Göbek kısmına hiç baskı olmuyo ama hassas olan yerler çabuk etkilenir. Bu sitede spor bölümünde var başlıklar oralarada bi bak fikrin olsun.

Bu gün ki menüm
Sabah
5 bademli hurma, 1 dilim peynir, 1 kahve

Öğle
1 dilim ekmek, 2 yumurta, 1 parça turp, yeşillik

Akşam
2 dilim ekmek, 1 dilim ızgara somon, 1 bardak şalgam suyu, salata

Gece çay ve bir avuç çerez. Yemesem iyiydi ama son pişmanlık fayda etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…