Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eli kulağında desene bu seferde yemekler fazla gelmiştir gelirler diye döktürmüşsündür sen
Sulu köfte yaptım yanına börek yapıcaktım yapmadım ama yufkalar 3 gündür dolapta böreği yapamadan atıcam galiba onları dünde aç gelirler diye İskender malzemesi hazırlanıştım geç ve tok geldiler ...

Sulu köfteyi ben ve kızım yedik yarımada kaldı...

Bayatlayan yufka tava böreği olabilir ya da büzgü büzgü olan vardı iki yufkadan ondan olabilir.

Bu sabah çok artım vardı

Öğlen kahvaltıda birbuçuk dilim ekmek
Bir haşlama yumurta,peynir,zeytin , roka ve salatalık yedim

Arada: bir bardak kefir , bir elma

Akşam : 2 kase sulu köfte , bir tabak salata ve yarım kase yoğurt yedim

Akşam yemeği çok geç oldu banyoyu yıkamaya dalmışım bir baktım saat 9 olmuş sonrasında bir bardakta yeşil çay içtim ..

At tabiki dahada güzel oluyo buzluk böreği diyolar. Kullanmadığın yufkayıda at dondurucuya bi gün çıkarır yaparsın. 3 günde bozulmamıştır bence :)
yarın yaparım inşallah sözde bugün yürüyüşe çıkıcaktım banyoyla köftelerle uğraşmaktan çıkamadım eğil kalk belim ağrıdı ama banyo a dan z yee heryeri temiz oldu aynaya küvetin ayaklarına varana kadar hepsini çıkartıp yıkadım....

Birde benim kızıda frenlemeye çalışıyorum yaa idmandan geldi yemeği ekmeksiz yedirdim Sonra çukulata istedi yok dedim gidip almak istedi izin vermedim bu akşamı ana kız başarılı atlatık sayılır

Selamün aleyküm

Hayırlı sabahlar...

Bonus uyumuşum ama yarım saat sonra uyandı paşam emzirdim uyudu gene ama burnu tıkandı çok huzursuz uyudu..hep bi hırıltı ani nefes almalar falan uyuyamadım bi türlü namazdan sonra uyumuşum eşim kızı hazırlamış ve gitmişler hiç farketmedim bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…