Sulu köfte yaptım yanına börek yapıcaktım yapmadım ama yufkalar 3 gündür dolapta böreği yapamadan atıcam galiba onları dünde aç gelirler diye İskender malzemesi hazırlanıştım geç ve tok geldiler ...eli kulağında desene bu seferde yemekler fazla gelmiştir gelirler diye döktürmüşsündür sen
Bayatlayan yufka tava böreği olabilir ya da büzgü büzgü olan vardı iki yufkadan ondan olabilir.Sulu köfte yaptım yanına börek yapıcaktım yapmadım ama yufkalar 3 gündür dolapta böreği yapamadan atıcam galiba onları dünde aç gelirler diye İskender malzemesi hazırlanıştım geç ve tok geldiler ...
Sulu köfteyi ben ve kızım yedik yarımada kaldı...
Demek suratına yapıştı nihahahaOğlan uyudu elimde telefon uyuyom iki kere suratıma yapıştı ama aklım burda ya bi bırakamadım elimden...
Pişirmek istemiyorum ama sigara böreğinin kalınını sarıp fırında pişmek üzere buzluğa atsam ?Bayatlayan yufka tava böreği olabilir ya da büzgü büzgü olan vardı iki yufkadan ondan olabilir.
At tabiki dahada güzel oluyo buzluk böreği diyolar. Kullanmadığın yufkayıda at dondurucuya bi gün çıkarır yaparsın. 3 günde bozulmamıştır bence :)Pişirmek istemiyorum ama sigara böreğinin kalınını sarıp fırında pişmek üzere buzluğa atsam ?
yarın yaparım inşallah sözde bugün yürüyüşe çıkıcaktım banyoyla köftelerle uğraşmaktan çıkamadım eğil kalk belim ağrıdı ama banyo a dan z yee heryeri temiz oldu aynaya küvetin ayaklarına varana kadar hepsini çıkartıp yıkadım....At tabiki dahada güzel oluyo buzluk böreği diyolar. Kullanmadığın yufkayıda at dondurucuya bi gün çıkarır yaparsın. 3 günde bozulmamıştır bence :)
Aleykum selam ablacım nasılsınSelamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?