Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin
Nasıl bi aşkmış way be:))
Sorma adam kizdan biraz buyuktu yaranmak icin herseyi yapti ama yaranamadi kiz baskasiyla evlendi simdi cocuguda var bi parasini teklif ettik hatta israr ettik ama kabul etmedi
hayirli olsun canim

ben yapiyorum canim oyle karni zorlayan bi spor degil ama doktora sormadan yapma derim

askin e hali favorimdir

Eline sağlık yeliz hepsi güzel ve faydalı bilgiler şu sebze olayını bi rayına oturtabilsem nekadan güzel olucak....az önce iki yumurtayla peynirli omlet ile kahvaltı yaptım...öğleye allah kerim...bugün tartuldım artıdayım bunedir arkadaş bi ileri iki geri...

Ordaki anneler faslamı abartmışlar ne..tabiki bi hediye falan alınırda o ne be salon eğlence falan...
millet oynamaya bahane arıyor
canım benim oğlanında çok oluyordu. otribebenin bu aparatını kullandım. çok faydasını gördüm. tavsiye ederim
dün yürüdün ya su tutulumu olmuştur belki.
oooo kırmızı bibeeerrrr

Sagolun kizlar... Ben sizi kardesim gibi goruyorum.. Annemlerdeyim bebekle, annem babam falan cenaze evinde.. Yalniz kalinca arkadaslarimdan yasin, dua istemistim.. Siz de aklima geldiniz yazmak istedim.. Amcamdan ziyade babamin duaya cok ihtiyaci var.. Babam dedemi hic gormemis, bu amcam babalik yapmis ona.. Cok etkilendi, igneyle duruyo... Dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…