Sorma adam kizdan biraz buyuktu yaranmak icin herseyi yapti ama yaranamadi kiz baskasiyla evlendi simdi cocuguda var bi parasini teklif ettik hatta israr ettik ama kabul etmediNasıl bi aşkmış way be:))
hayirli olsun canimiyi akşamlar kızllarr bu gün hayatımda dönüm noktam deişik karalar içindeydimm akşama kadar çarşıda dolaştık eşimle çok yoruldum eve gelince yemek yok tabisi dolapta mantı olunca onu haşladım malesef az fazlaca kaçtıı
deişim içindeyim Allah nasip eder devam ettirebiilirsem kapandım inşallah devamı gelirr kızlarrr
ben yapiyorum canim oyle karni zorlayan bi spor degil ama doktora sormadan yapma derimBonus tşk ederim desteginizi esirgemeyin
Sagligim icin hafif olmak icin çabaliyorum
Ama şu gözüme gözüme gelen kacamaklar yiyince moralim bozuluyor
Leslie ile spor yapan arkadaslar ben ne zaman yapmaliyum sadece simdilik yuruyus yapiyorum
Yada leslei ile spor yapabilirmiyim göbek fitigim var
Tehlikelimi olur acaba
Pasif jimnastik msj ve ozon ile gobek yaglarimdan kurtulmak istemistimde dr izin vermemisti
askin e hali favorimdirOh zeynebi uyuttuğuma göre artık bende yatabilirimay belkide bebiki emziriyodur kıyamam. Herkes uyudu bende kafa dinlim azcık feridun düzağaç ile.
Hep söylerim iyi bir kulaklık candır. Adamın deli şarkısı bana yazılmış
millet oynamaya bahane arıyorOrdaki anneler faslamı abartmışlar ne..tabiki bi hediye falan alınırda o ne be salon eğlence falan...
Selamün aleyküm
Hayırlı sabahlar...
Bonus uyumuşum ama yarım saat sonra uyandı paşam emzirdim uyudu gene ama burnu tıkandı çok huzursuz uyudu..hep bi hırıltı ani nefes almalar falan uyuyamadım bi türlü namazdan sonra uyumuşum eşim kızı hazırlamış ve gitmişler hiç farketmedim bile...
dün yürüdün ya su tutulumu olmuştur belki.Eline sağlık yeliz hepsi güzel ve faydalı bilgiler şu sebze olayını bi rayına oturtabilsem nekadan güzel olucak....az önce iki yumurtayla peynirli omlet ile kahvaltı yaptım...öğleye allah kerim...bugün tartuldım artıdayım bunedir arkadaş bi ileri iki geri...
oooo kırmızı bibeeerrrrBuda sabah kahvaltısı
Eki Görüntüle 1808788
Sağol Canım İyiyim Çok ŞükürAleykum selam ablacım nasılsın
Allah rahmet eylesin Rabbim sizlere sabır versin...Kizlar 1 ay once amcamin kanser oldugunu ogrenmistik, 29 gunde vefat etti....
İnna lillahi ve inna ileyhi raciunKizlar 1 ay once amcamin kanser oldugunu ogrenmistik, 29 gunde vefat etti....
Canım sen nasılsın dinlenebildinmiSrlamun aleykum hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?