Duygulandım elif allah sabır versin hem babana hem size. Kayıplar zor söylenecek şey az. İnş okur yazarız buraya.Sagolun kizlar... Ben sizi kardesim gibi goruyorum.. Annemlerdeyim bebekle, annem babam falan cenaze evinde.. Yalniz kalinca arkadaslarimdan yasin, dua istemistim.. Siz de aklima geldiniz yazmak istedim.. Amcamdan ziyade babamin duaya cok ihtiyaci var.. Babam dedemi hic gormemis, bu amcam babalik yapmis ona.. Cok etkilendi, igneyle duruyo... Dua edin...
elifcim basiniz sagolsun ben ogleden sonra bi yasin okurum insallahKizlar 1 ay once amcamin kanser oldugunu ogrenmistik, 29 gunde vefat etti....
allah mekanını cennet eylesinKizlar 1 ay once amcamin kanser oldugunu ogrenmistik, 29 gunde vefat etti....
Nasil oldun iyilestinmi plynnaallah mekanını cennet eylesin
başınız sağolsun canım. son evresiymiş demekkiKizlar 1 ay once amcamin kanser oldugunu ogrenmistik, 29 gunde vefat etti....
başınız sağolsun canım mekenı cennet olsun sabırlar dilerim ...Kizlar 1 ay once amcamin kanser oldugunu ogrenmistik, 29 gunde vefat etti....
el yüz yıkamak için mi ? ev temizliği için mi ?Kizlar evde sivi sabun yaptim biraz erkan samci dan biraz zehirsiz ev den yararlandim bakalim nasil olacak
Sen naptın kuzu dinlenebildinmi çanta sahipleri geldimi?el yüz yıkamak için mi ? ev temizliği için mi ?
El yuz yikamk icin yaptimel yüz yıkamak için mi ? ev temizliği için mi ?
O ne kiYeliz dene bakalim bende koltukalti şeysini isyiyorum aslında.
Bende istiyorum persembe gunu oruc tutmak ben musaitim tutalim beraberÜç aylar başlangıcı ve kandil için oruçmu tutsak beraber? Herkes müsaitmiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?