- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Mekanı cennet olsun elifcimKizlar 1 ay once amcamin kanser oldugunu ogrenmistik, 29 gunde vefat etti....
Annene çok geçmiş olsun asucum şimdi iyidir inşallahMerhabalar herkese
Ben de annem hastaydi onu görüp geldim giderken yürüdüm orda simitli kahvaltı yaptım
Kandil için ben de perşembe cuma oruç tutmak istiyorum nasipse
Sen naptın kuzu dinlenebildinmi çanta sahipleri geldimi?
Merhabalar herkese
Ben de annem hastaydi onu görüp geldim giderken yürüdüm orda simitli kahvaltı yaptım
Kandil için ben de perşembe cuma oruç tutmak istiyorum nasipse
Sağol Daficim daha iyi gündüzleri geceleri ağrısı oluyormuş zona olmuşAnnene çok geçmiş olsun asucum şimdi iyidir inşallah
Bende çıkıp yürüdüm biraz sonrada komşuda bir kahve içtim ama yanında hiçbir şey yemedim. Öğle yemeğide yemedim köy ekmeği acıktırmadı sanırım eşim erken gelirse akşamı erken yerim
Sağol canım benim teşekkür ederimplynna canım geçmiş olsun mevsim geçişleri hep hasta ediyor dikkat etmek lazım
Sağol adaş zona olmuşgeç kalktım geç ve fazla kahvaltı yaptım günü öldürdüm sankiii ama evet dinlendim şimdi kahvemi içtim ayaklarım karbonatlı suda pedikür yapıcam ellerimi halletim öyle iştee...
misafirlerle görüştüm evde oturuyorlarmış ev sahibii dayının bugünde ayağının ağrıdığını söylediibizde araba yok gittikleri evde 2 3 araba var istedikleri zaman gelirler yada çantalarını aldırırlar bilemiyorum gelirseniz arayın muhakkak gelin ben evdeyim dedim yarın yeşilköy çarşambaya gidicem 2 bluz aldım büyük geldiler onu değiştirecem
geçmiş olsun adaş nesi var annenin çabuk toparlar inşallah
ay çok iyi olur.ne güzel düşündünÜç aylar başlangıcı ve kandil için oruçmu tutsak beraber? Herkes müsaitmiki?
çok teşekkür ederim canım çok şükür bugün ayaklandm çamaşır bulasik yemek derken bu saat oldu.oruç tutma konusunda teşvik çok iyi oldu valla.bende musaitm tutalımNasil oldun iyilestinmi plynna
anladım geçmiş olsun canımSağol adaş zona olmuş
anladım geçmiş olsun canım
Asuman abla gecmis olsun
Teşekkürler kızlarNeyyy yedinizmiii ben daha yeni kapadım altını :))
Asuman ablacım çok geçmiş olsun sıkıntıdan stresten olur diye biliyorum yanlışmıyım?
Frida günlerdir bakımsızmı kaldın kıyamam manikür falan girişmişsin ne kaa güzel...
Ben 2 senedir oruç tutmuyorum zor geliyo bana ama bunu aşmam alışmam lazım önümüz ramazan. Borçlarımı hesap etnedim bile...Annem her fırsatta eziyo zaten kafamı namaz kıl diye. Whatsaptan bu içerikte resim bile gönderiyo teknolojiyi öğrettiğimiz iyi oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?