Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar herkese
Ben de annem hastaydi onu görüp geldim giderken yürüdüm orda simitli kahvaltı yaptım
Kandil için ben de perşembe cuma oruç tutmak istiyorum nasipse
Annene çok geçmiş olsun asucum şimdi iyidir inşallah
Bende çıkıp yürüdüm biraz sonrada komşuda bir kahve içtim ama yanında hiçbir şey yemedim. Öğle yemeğide yemedim köy ekmeği acıktırmadı sanırım eşim erken gelirse akşamı erken yerim

Sen naptın kuzu dinlenebildinmi çanta sahipleri geldimi?

geç kalktım geç ve fazla kahvaltı yaptım günü öldürdüm sankiii ama evet dinlendim şimdi kahvemi içtim ayaklarım karbonatlı suda pedikür yapıcam ellerimi halletim öyle iştee...

misafirlerle görüştüm evde oturuyorlarmış ev sahibii dayının bugünde ayağının ağrıdığını söyledii bizde araba yok gittikleri evde 2 3 araba var istedikleri zaman gelirler yada çantalarını aldırırlar bilemiyorum gelirseniz arayın muhakkak gelin ben evdeyim dedim yarın yeşilköy çarşambaya gidicem 2 bluz aldım büyük geldiler onu değiştirecem

Merhabalar herkese
Ben de annem hastaydi onu görüp geldim giderken yürüdüm orda simitli kahvaltı yaptım
Kandil için ben de perşembe cuma oruç tutmak istiyorum nasipse

geçmiş olsun adaş nesi var annenin çabuk toparlar inşallah

Sağol Daficim daha iyi gündüzleri geceleri ağrısı oluyormuş zona olmuş
Ben de 12 den sonra yedim daha acıkmadim ev halkı az önce yemek yedi ben de acikirsam pırasa yerim

Sağol adaş zona olmuş

Neyyy yedinizmiii ben daha yeni kapadım altını :))

Asuman ablacım çok geçmiş olsun sıkıntıdan stresten olur diye biliyorum yanlışmıyım?

Frida günlerdir bakımsızmı kaldın kıyamam manikür falan girişmişsin ne kaa güzel...

Ben 2 senedir oruç tutmuyorum zor geliyo bana ama bunu aşmam alışmam lazım önümüz ramazan. Borçlarımı hesap etnedim bile...Annem her fırsatta eziyo zaten kafamı namaz kıl diye. Whatsaptan bu içerikte resim bile gönderiyo teknolojiyi öğrettiğimiz iyi oldu herhalde

anladım geçmiş olsun canım

Asuman abla gecmis olsun

Teşekkürler kızlar
Evet bonuscum stres sıkıntı sebepmis bir de hastalık atlattı vücudu zayıf düştü galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…