Kizlar 1 ay once amcamin kanser oldugunu ogrenmistik, 29 gunde vefat etti....
ben yazin karbonat kullaniyorum sadece cok faydasi oluyoYeliz koltukaltı için doğal bi tarif vardı unuttum ben bu rolonlar falan zararlıymış yapsam iyi olur aslında
yok kasımpatıcım aslında kendime bakımda tembelim sizlerde yapıyorsunuzdur muhakakda buraya yazmıyorsunuzdur aslında yazsanız benide gaza getirirsiniz yarında saç boyamı alsamda saçlarımı boyasam hafta sonu nişan var hatırlıyormusun bahar bakımlarımı başlatım dedim bir maya maskesi yaptım öylece kaldııı birde bir kür yapıcaktım 15 gün ama onuda 5 gün yapabildimasumanzeynep Ablacim,cok geçmiş olsun anneciğine,Allah sifa versin.
nursena hayirli olsun,Allah daim etsin.
dafi Ablacim,kahvaltin ne güzel gözüküyordu öyle,köy ekmeği beni ben den aldi resmen:) Afiyet sifa olsun inşallah.
74FRIDA bakimli hatun seni:)
karmakarışık olunmaz mı hiç başınız sağolsun mekanı cennet olsun babaanneninIyi akşamlar
Elif Allah rahmet eylesin amcana
Benimde babaannem bugun topraga verildi cenazesi vardi gidemedik. Insan boyle zamanlarda karmakarisik oluyor yada ben oyle oluyorum.
adaş bak bu hafta 2. yürümemi bu akşam yaptım yarında yürüycem sabah erken çok uzak bir bankaya yürüyerek gitmeyi düşünüyorum ordan pazara geçerim şu bluzleri değiştiririm inş. adam farklı modeller getirmiş olur hafta sonu nişan için bir takım elbisem vardı onu giyim olursa kuru temizlemeye vereyim dedim büyük geldii eteği pek anlaşılmıyorda ceketin içine düştümAmethyst_1 Teşekkürler canım
Ben de akşamüstü çıktım biraz market dolaştım maksat hareket olsun gözüm gönlüm açılsın
Karnım ne aç ne tok ama.gözüm aç bugün :)
Allah rahmet eylesin sabır versin sizlereIyi akşamlar
Benimde babaannem bugun topraga verildi cenazesi vardi gidemedik. Insan boyle zamanlarda karmakarisik oluyor yada ben oyle oluyorum.
Maşallah adaşımaadaş bak bu hafta 2. yürümemi bu akşam yaptım yarında yürüycem sabah erken çok uzak bir bankaya yürüyerek gitmeyi düşünüyorum ordan pazara geçerim şu bluzleri değiştiririm inş. adam farklı modeller getirmiş olur hafta sonu nişan için bir takım elbisem vardı onu giyim olursa kuru temizlemeye vereyim dedim büyük geldii eteği pek anlaşılmıyorda ceketin içine düştüm
İnna lillahi ve inna ileyhi raciunIyi akşamlar
Maşallah adaşıma
Yena da yürüdü mü acaba
Canım birgün yolun buralara düşerde birlikte yeriz köy ekmeklerini inşallahasumanzeynep Ablacim,cok geçmiş olsun anneciğine,Allah sifa versin.
nursena hayirli olsun,Allah daim etsin.
dafi Ablacim,kahvaltin ne güzel gözüküyordu öyle,köy ekmeği beni ben den aldi resmen:) Afiyet sifa olsun inşallah.
74FRIDA bakimli hatun seni:)
görevimi yapmanın mutluluğu içindeyimMaşallah adaşıma
Yena da yürüdü mü acaba
Ne olmuş ki şerbetli paşamaBarış biraz rahatsızdı sanmıyorum yürüdüğünü
dafi bomba gibi geliyorum diyorsun günün çok güzel geçmişBugün ki menüm
Sabahı paylaşmıştım
Ara bir kahve
Ara bir limon
Akşam
1 tabak çorba, yeşil soğan, tabağı sıyıracak kadar ekmek, 2 dilim ızgara et, 1 kâse haydari
Ara 1 fincan kahve
Az önce 1 fincan biberiye çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?