Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kasımpatıcım aslında kendime bakımda tembelim sizlerde yapıyorsunuzdur muhakakda buraya yazmıyorsunuzdur aslında yazsanız benide gaza getirirsiniz yarında saç boyamı alsamda saçlarımı boyasam hafta sonu nişan var hatırlıyormusun bahar bakımlarımı başlatım dedim bir maya maskesi yaptım öylece kaldııı birde bir kür yapıcaktım 15 gün ama onuda 5 gün yapabildim

bu sabah geç kalktım kahvaltıda

peynir,yumurta roka,salatalık zeytin 4 dilim ekmek
2,3 sürümlük pekmez ve tereyağ bal (kahvaltı fazla ve geç oldu )

akşam : bir kase sulu köfte bir bardak kefir

biraz önce yeşil çay eşliğinde biraz fıstık

akşam üzeri 2 saat dışarı çıktım yürüdüm bunun bir saati market pazar gezmesi olduu veeeee
kendime yulaf kepeği aldım yaktım çıranızı dal gibi olcam daaal

Amethyst_1 Teşekkürler canım
Ben de akşamüstü çıktım biraz market dolaştım maksat hareket olsun gözüm gönlüm açılsın
Karnım ne aç ne tok ama.gözüm aç bugün :)
adaş bak bu hafta 2. yürümemi bu akşam yaptım yarında yürüycem sabah erken çok uzak bir bankaya yürüyerek gitmeyi düşünüyorum ordan pazara geçerim şu bluzleri değiştiririm inş. adam farklı modeller getirmiş olur hafta sonu nişan için bir takım elbisem vardı onu giyim olursa kuru temizlemeye vereyim dedim büyük geldii eteği pek anlaşılmıyorda ceketin içine düştüm

Maşallah adaşıma
Yena da yürüdü mü acaba

Iyi akşamlar

Elif Allah rahmet eylesin amcana
Benimde babaannem bugun topraga verildi cenazesi vardi gidemedik. Insan boyle zamanlarda karmakarisik oluyor yada ben oyle oluyorum.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin

Canım birgün yolun buralara düşerde birlikte yeriz köy ekmeklerini inşallah

Bugün ki menüm
Sabahı paylaşmıştım

Ara bir kahve
Ara bir limon

Akşam
1 tabak çorba, yeşil soğan, tabağı sıyıracak kadar ekmek, 2 dilim ızgara et, 1 kâse haydari

Ara 1 fincan kahve

Az önce 1 fincan biberiye çayı

dafi bomba gibi geliyorum diyorsun günün çok güzel geçmiş

sen şimdi biberiye çayı diyince aklıma geldii bu akşam markette baktımda yeşil çaylar ne kadar zamlanmış bir keresinde migrosa girmiştimde bir alana bir bedava kampanyası vardı büsürü çay almıştım yine öyle bir kampanyaya veya indirime denk gelsem ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…