Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah keşke bomba gibi gelebilsem ama ben kendi halime kalamıyorum
Bir misafir yoğunluğu, bir köy, bir etrafın problemleri derken hiç istikrar sağlıyamıyorum

Marketlerde en iyi bulacağın çay bu zaten. Çin çayı yada yeşil çay diye yurtdışından gelmişti bana onlar çok güzeldi daha öylesini içmedim.

Selamun aleykum kizlar
Sabah esimin dedesini kaybettik bu saate kadar cenaze evindeydik cok yoruldum gelin oluncz haliyle
Rabbim rahmet eylesin cok srverdim cok uzuldum esimde bursadaydi geldi ama yetisrmedi ikindi kalkti onada ayri uzuldum son gorevini yapamadi onada cok uzuldum oda xok uzuldu kismet degilmis

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hayriyecim
Nasip değilmiş demek üzülmeyin dua edersiniz bol bol asıl vazife o

Hayırlı olsun derincim Güle güle oturun inşallah Allah iyilerle karşılaştırsin

Derin hoşgeldin hayırlı olsun ev için sevindim. İnş bundan sonra rahat edersin.

Hayriye başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım nasip öyleymiş demek asuman ablanın dediği gibi asıl görev peşinden gönderdiklerimiz.

Bende anca oturdum annem birsürü şey almış pazardan üstüne eşim işten gelince bizde markete çıkalım dedik hazır çocuklara bakan varken baya eksiğim vardı onları hallettim...eve gelincede çay faslı misafirleri upurla derken mutfağa gir yıka temizle yerleştir falan bu saat oldu arada bide paşayı emzir uyut haşat oldum namazda kıldım oturdum...şimdi paşamı babasının ayağından alıp odama geçiyorum inş uyuyabilirim yorgunken çok zor uyuyorum...

Adaş ben çaykurun kare bir kutusu var onu alıyorum oda çok az 100 gr. Bu kaç gr acaba ama ben bu kutudan hiç görmedim bende bir buçuk tatlı kaşığı ile demliyorum içine limon dilimi ve bir tutam biberiye atıyorum ...

Başınız sağolsun canım yorucu olmuştur tabiii ..

Taşındınmı taşınacakmısın derin hadi yeni evinde hevesle sağlıklı beslenmeye başla bu kadar kiloyla hiç sağlıklı değiliz şu baharı biraz değerlendirelim...

Yok ben süzgeçli çaydanlıkda 2 3 kupa demliyorum fazla oluyor dimiii çay seviyorum yaaa kahvaltıda 3 bardak anca yetiyor
Sadece bir fincanaysa acı olur diye dedim. 3-4 tam gelir 1 litreye 1 dolu tatlı kaşığı diye duyduydum. Mesele o çayı tüketmek 1 fincan demli yada 3 fincan açık aynı şey. Ama seninki daha iyi daha fazla su işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…