Ah keşke bomba gibi gelebilsem ama ben kendi halime kalamıyorumdafi bomba gibi geliyorum diyorsun günün çok güzel geçmiş
sen şimdi biberiye çayı diyince aklıma geldii bu akşam markette baktımda yeşil çaylar ne kadar zamlanmış bir keresinde migrosa girmiştimde bir alana bir bedava kampanyası vardı büsürü çay almıştım yine öyle bir kampanyaya veya indirime denk gelsem ne güzel olurdu
doğru haklısın son misafirde bende çok dağıtım geçen cuma tartıya bile çıkamadımAh keşke bomba gibi gelebilsem ama ben kendi halime kalamıyorum
Bir misafir yoğunluğu, bir köy, bir etrafın problemleri derken hiç istikrar sağlıyamıyorum
Eki Görüntüle 1809217
Adaş ben bunu aldım ikidir 7 lira civarı bir de bardak içine konan top gibi süzgeçten var 1 tatlı kaşığı koyup demliyorum günde 1 bazen 2 kere arada kabuk tarçın da atıyorum kupaya
Epey gidiyor bana
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hayriyecimSelamun aleykum kizlar
Sabah esimin dedesini kaybettik bu saate kadar cenaze evindeydik cok yoruldum gelin oluncz haliyle
Rabbim rahmet eylesin cok srverdim cok uzuldum esimde bursadaydi geldi ama yetisrmedi ikindi kalkti onada ayri uzuldum son gorevini yapamadi onada cok uzuldum oda xok uzuldu kismet degilmis
Hayırlı olsun derincim Güle güle oturun inşallah Allah iyilerle karşılaştırsiniyi geceler arkadaşlar..nasılsınız ben uğrayan adım gerçekten k otuydum....ama bugün kendime geldim ev tuttuk çok şükür içime sinen çok beğendiğim bir ev...insallah bundan sonra yeni evimdee daha sıkı diyet yapabilirim...moralim düzeldi bir anda...ama hala 133 lu kilolardayim...
çok teşekkürler canım...bundan sonra daha huzurlu olurum insallah aminHayırlı olsun derincim Güle güle oturun inşallah Allah iyilerle karşılaştırsin
Adaş ben çaykurun kare bir kutusu var onu alıyorum oda çok az 100 gr. Bu kaç gr acaba ama ben bu kutudan hiç görmedim bende bir buçuk tatlı kaşığı ile demliyorum içine limon dilimi ve bir tutam biberiye atıyorum ...Eki Görüntüle 1809217
Adaş ben bunu aldım ikidir 7 lira civarı bir de bardak içine konan top gibi süzgeçten var 1 tatlı kaşığı koyup demliyorum günde 1 bazen 2 kere arada kabuk tarçın da atıyorum kupaya
Epey gidiyor bana
Başınız sağolsun canım yorucu olmuştur tabiii ..Selamun aleykum kizlar
Sabah esimin dedesini kaybettik bu saate kadar cenaze evindeydik cok yoruldum gelin oluncz haliyle
Rabbim rahmet eylesin cok srverdim cok uzuldum esimde bursadaydi geldi ama yetisrmedi ikindi kalkti onada ayri uzuldum son gorevini yapamadi onada cok uzuldum oda xok uzuldu kismet degilmis
Adaş ben çaykurun kare bir kutusu var onu alıyorum oda çok az 100 gr. Bu kaç gr acaba ama ben bu kutudan hiç görmedim bende bir buçuk tatlı kaşığı ile demliyorum içine limon dilimi ve bir tutam biberiye atıyorum ...
Taşındınmı taşınacakmısın derin hadi yeni evinde hevesle sağlıklı beslenmeye başla bu kadar kiloyla hiç sağlıklı değiliz şu baharı biraz değerlendirelim...iyi geceler arkadaşlar..nasılsınız ben uğrayan adım gerçekten k otuydum....ama bugün kendime geldim ev tuttuk çok şükür içime sinen çok beğendiğim bir ev...insallah bundan sonra yeni evimdee daha sıkı diyet yapabilirim...moralim düzeldi bir anda...ama hala 133 lu kilolardayim...
Yok ben süzgeçli çaydanlıkda 2 3 kupa demliyorum fazla oluyor dimiii çay seviyorum yaaa kahvaltıda 3 bardak anca yetiyorDemli olmuyomu kupayamı koyuyosun?
Sadece bir fincanaysa acı olur diye dedim. 3-4 tam gelir 1 litreye 1 dolu tatlı kaşığı diye duyduydum. Mesele o çayı tüketmek 1 fincan demli yada 3 fincan açık aynı şey. Ama seninki daha iyi daha fazla su işteYok ben süzgeçli çaydanlıkda 2 3 kupa demliyorum fazla oluyor dimiii çay seviyorum yaaa kahvaltıda 3 bardak anca yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?