Kıyamam kuzuya yaaDafi ablacım kızarık döküntü gibi bişeyler olmuş dr a gitmişler böcük ısırmasından alerji olmuş olabilirmiş ilaç vermiş allah beterinden korusun börtü böceğe güven olmaz.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciunSelamun aleykum kizlar
Sabah esimin dedesini kaybettik bu saate kadar cenaze evindeydik cok yoruldum gelin oluncz haliyle
Rabbim rahmet eylesin cok srverdim cok uzuldum esimde bursadaydi geldi ama yetisrmedi ikindi kalkti onada ayri uzuldum son gorevini yapamadi onada cok uzuldum oda xok uzuldu kismet degilmis
İyiyse iyi o zaman :) neyse markete filan yeşil çay indirimi görünce haber verin ben beyaz portakalı salama çayıda çok seviyorum bide büyülü bohçalarıSadece bir fincanaysa acı olur diye dedim. 3-4 tam gelir 1 litreye 1 dolu tatlı kaşığı diye duyduydum. Mesele o çayı tüketmek 1 fincan demli yada 3 fincan açık aynı şey. Ama seninki daha iyi daha fazla su işte
İyiyse iyi o zaman :) neyse markete filan yeşil çay indirimi görünce haber verin ben beyaz portakalı salama çayıda çok seviyorum bide büyülü bohçaları
Eeeee bu gün yulaf kepeği aldım yarın kendime krep yapcam yulaf kepeği de indirime girince haber verin .....:)
Kısaca herşey zamlanmış indirim görürseniz söyleyin :))
Tek gözle uyuyom...paşamı emzirip yatırdım ama durmayacak gibi oyüzden oyalanıyom bi uyusa stcam telefonu kenaraZeyno uyusana len beğeniyon hala uyuda süt yap :)
Kabuklu ceviz dimiii biz aslında burda hep ithal alıyoruz bimdekide ithal paketi 13.5 liramıydı bir kilo değil gerçiBak cevizin fiyatı indi gördünmü :) kışın 27 den aldım bimden değişti sürekli 25 oldu bide. Bayadır pazarda 20 bu hafta 16-17-18 diye seçenek gördüm. Acaba eski cevizlermi ucuzluyo?
Kabuklu ceviz dimiii biz aslında burda hep ithal alıyoruz bimdekide ithal paketi 13.5 liramıydı bir kilo değil gerçi
Yok canım bendeki takılma değil istikrarsızlık ben az yedim mi zaten yazıyorum buraya misafirlerle ne baklavalar , şekerpareler yedim her günüm düzenli olsa veririm birde ben 3 ay adet filan olmadım şişkinlik filan oldu onunda etkisi var tabiii ...Frida neyle gidicen pazara? Bizimkilerde gitmişti beğenmişlerdi ben daha siftah yapamadım :) araba yeride çok problem kuyruk falan oluyo.
Bak ne geldi aklıma bu benim ablam 18 kilo verdi ya şimdi veremiyo yediklerini değiştircek. Dr detoks vermişti onuda yapamadı. Protein çok tükettim kas yapıyorum sporda diyo. Bi müddet sebze ağırlıklı beslencekmiş :) üst bacaklar roberto karlos gibi olucak diyo :) sendede beyle bir durum olabilirmi?
İthal iyi olmuyor ama yiyoruz mecburen bizim memleketin ki daha yağlı besin değeri yüksek oluyormuş daha vitaminli diyelim ....pazardakilerin tadı garanti değilde bimdekinin tadı iyi ...11 şimdi yarım kilo. Kabuklu daha iyi diğerleri bozulmasın diye katkılı oluyomuş.
Pazardakilerde ithal olabilir ama nolcakki yani omega3 ordada aynı değilmi? Yetiştirme şeklini bilmiyoruz desem bizim burada aynı.
Pazara bizim burdan küçükçekmeceye gelen minübüsler var ona biniyorum Florya sahil yolunda inip trenin yerine geçen otobüs hatı var ona biniyorum tam önünde iniyorum 2 araba gidip 2 araba geliyorum senin ordan nasıl olur bilmiyorum ...Frida neyle gidicen pazara? Bizimkilerde gitmişti beğenmişlerdi ben daha siftah yapamadım :) araba yeride çok problem kuyruk falan oluyo.
Bak ne geldi aklıma bu benim ablam 18 kilo verdi ya şimdi veremiyo yediklerini değiştircek. Dr detoks vermişti onuda yapamadı. Protein çok tükettim kas yapıyorum sporda diyo. Bi müddet sebze ağırlıklı beslencekmiş :) üst bacaklar roberto karlos gibi olucak diyo :) sendede beyle bir durum olabilirmi?
Pazara bizim burdan küçükçekmeceye gelen minübüsler var ona biniyorum Florya sahil yolunda inip trenin yerine geçen otobüs hatı var ona biniyorum tam önünde iniyorum 2 araba gidip 2 araba geliyorum senin ordan nasıl olur bilmiyorum ...
Yaaa zaten senede 1 2 kere anca gidiyorum genelde kardeşim götürüp getiriyor yada arkadaşlar söylemedim arabalı hatunlara :) birde pa,yarın önünde 2 saat otapark kuyruğu beklemeyim
Allah rahatlık versin yat hadi sen çocuklar var :)Aynı şekildedir nasıl olcak başka de hadi yatmıyozmu
bugün 3.ölüm haberi allah rahmet etsin.hayat böyle işte nasip olmayacaksa ne olursa olsun olmuyor.Üzmeyin kendinizi bol bol dua edin ki inşallah hesabı kolay olur.herkes emanet olan canı teslim edecek birgün.Rabbim Ogünlerimızde yardimcimız olsunSelamun aleykum kizlar
Sabah esimin dedesini kaybettik bu saate kadar cenaze evindeydik cok yoruldum gelin oluncz haliyle
Rabbim rahmet eylesin cok srverdim cok uzuldum esimde bursadaydi geldi ama yetisrmedi ikindi kalkti onada ayri uzuldum son gorevini yapamadi onada cok uzuldum oda xok uzuldu kismet degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?