- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsungünaydıın kızlar. akşam 9.30 gibi resmen bayıldım. büyüm burnum akıyor diye sabaha kadar ağladı. yerdemi yattım göktemi anlamadım.
Hamarat hatun maşallahGünaydın hayırlı sabahlar olsun inş.
Sabah sabah yaptığı ütülere ve geride kalanlara sevgiyle bakan bonustan selamlar hürmetler herkese...
Çok geçmiş olsun canımgünaydıın kızlar. akşam 9.30 gibi resmen bayıldım. büyüm burnum akıyor diye sabaha kadar ağladı. yerdemi yattım göktemi anlamadım.
Ah zeynepcim bende aynı durumdayımSelamün aleyküm...
yenacım haticecim geçmiş olsun...
bonus banada uğrasana kızz birikti gene ütüm...sabah eşim dolabı açmış diyoki bak son gömleği giyiyorum bilgin olsun...fırsatım oluyoda gıcıklık olsun diye ütülemiyorum dedim..tamam kızma yapabilirsen yap yoksa akşama ben yaparım dedi..:))nasıl terslediysem artık...
ben hala artıdayım ve sabah beri iki küçük tost 4 tanede dünden mercimek köftesi kalmıştı onları yedim he birde salatalık...güne kötü başladım umarım böyle devam etmez...
Kizlar 1 ay once amcamin kanser oldugunu ogrenmistik, 29 gunde vefat etti....
Yeni eviniz hayirli olsun cnmiyi geceler arkadaşlar..nasılsınız ben uğrayan adım gerçekten k otuydum....ama bugün kendime geldim ev tuttuk çok şükür içime sinen çok beğendiğim bir ev...insallah bundan sonra yeni evimdee daha sıkı diyet yapabilirim...moralim düzeldi bir anda...ama hala 133 lu kilolardayim...
Gecmis olsun cnmgünaydıın kızlar. akşam 9.30 gibi resmen bayıldım. büyüm burnum akıyor diye sabaha kadar ağladı. yerdemi yattım göktemi anlamadım.
Hoş geldin canımHayirli günler olsun topikdaslarim
Birkac gündür aksam yemeğine misafirlerim vardi hep,biraz düzensiz ve saçma beslendim ama bugun güzel bir kahvaltı ile güne basladim sükür,böyle de devam eder inşallah..
Biraz geçmişi okuyayim
yok kasımpatıcım aslında kendime bakımda tembelim sizlerde yapıyorsunuzdur muhakakda buraya yazmıyorsunuzdur aslında yazsanız benide gaza getirirsiniz yarında saç boyamı alsamda saçlarımı boyasam hafta sonu nişan var hatırlıyormusun bahar bakımlarımı başlatım dedim bir maya maskesi yaptım öylece kaldııı birde bir kür yapıcaktım 15 gün ama onuda 5 gün yapabildim
Iyi akşamlar
Elif Allah rahmet eylesin amcana
Benimde babaannem bugun topraga verildi cenazesi vardi gidemedik. Insan boyle zamanlarda karmakarisik oluyor yada ben oyle oluyorum.
Canım birgün yolun buralara düşerde birlikte yeriz köy ekmeklerini inşallah
Selamun aleykum kizlar
Sabah esimin dedesini kaybettik bu saate kadar cenaze evindeydik cok yoruldum gelin oluncz haliyle
Rabbim rahmet eylesin cok srverdim cok uzuldum esimde bursadaydi geldi ama yetisrmedi ikindi kalkti onada ayri uzuldum son gorevini yapamadi onada cok uzuldum oda xok uzuldu kismet degilmis
iyi geceler arkadaşlar..nasılsınız ben uğrayan adım gerçekten k otuydum....ama bugün kendime geldim ev tuttuk çok şükür içime sinen çok beğendiğim bir ev...insallah bundan sonra yeni evimdee daha sıkı diyet yapabilirim...moralim düzeldi bir anda...ama hala 133 lu kilolardayim...
Günaydın hayırlı sabahlar olsun inş.
Sabah sabah yaptığı ütülere ve geride kalanlara sevgiyle bakan bonustan selamlar hürmetler herkese...
Hoş geldin canım
Bugün benim canım birşey yemek istemedi
Dünkü kahvaltımın aynısını hazırladım zoraki yedim. Akşamada hiç bir şey yapasım yok. Eşim arkadaşlarıyla yemeğe gidecek. Bende ikindiden sonra yürüyüşe çıkayım diyorum biraz yürüyüp sonrada sokağın başındaki balıkcıya girip bir ızgara yer gelirim diye düşünüyorum
Bu gecemi kalkcaz oruç için ecaba?
Benimki var valla çatır çatır beğeniyo hemde :))Beyen butonu kaybolmuş ben de,ayni durumu yasayan var mi?
Hepinizin mesajlarini cok cok beyeniyorum..:)
Hosbulduk dafi ablacim,balik fikri cok güzel:) bosver dinlen,kendine ayir bu gününü de,arada tembellik etmek iyi geliyor insana:)
Oruc fikri cok güzel bonus,musait olan arkadaşlar ile birlikte tutabiliriz,ramazana hazirlik olur hem:)
Allam ya bi ütü yaptım hamarat oldum ağzınız bal yesin.
Sanki hiç ütü yokmuş gibi çekmece düzeltirken bir sürü eşarp attım makineye yıkadım ne akıl ya rebbim zaten şal örtüyorum çoğunlukla ne diye kendime iş çıkardıysam ama napim kirli geldiler bir an gözümeyani diyeceğim şu ki benim ütüm bağa yeter size gelemem
Bana iyi gelmiyo tembellik etmel sonra ertesi gün bunalıma giriyorum neden dünkü gibi değil diye. Ruhum tembel hee :)
Oruç güzel tabiki başında ortasında sonunda tutim diyorum inş.
Eee sabahin nurunda ütü yaptım diye yazarsan hamarat deriz tabi,sahsen benim o saatte tembellik disinda yaptigim bir sey yok
Esarplar mis gibi olmuş bahane ile,güle güle kullan.:)
Tembellik konusunda üstüne kimseyi tanimam
Cok güzel ben de tutmayi düşünüyorum,destek olalim birbirimize.iki gün tutacagiz dimi?
Okula gidenler olunca ütü gerekiyo bazen. Yaşlandım kasımpatı eşarplarla uğraşamıyorum her yerine iğne tak falan zor geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?