Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...

yenacım haticecim geçmiş olsun...

bonus banada uğrasana kızz birikti gene ütüm...sabah eşim dolabı açmış diyoki bak son gömleği giyiyorum bilgin olsun...fırsatım oluyoda gıcıklık olsun diye ütülemiyorum dedim..tamam kızma yapabilirsen yap yoksa akşama ben yaparım dedi..:))nasıl terslediysem artık...

ben hala artıdayım ve sabah beri iki küçük tost 4 tanede dünden mercimek köftesi kalmıştı onları yedim he birde salatalık...güne kötü başladım umarım böyle devam etmez...

Günaydın hayırlı sabahlar olsun inş.

Sabah sabah yaptığı ütülere ve geride kalanlara sevgiyle bakan bonustan selamlar hürmetler herkese...
Hamarat hatun maşallah

günaydıın kızlar. akşam 9.30 gibi resmen bayıldım. büyüm burnum akıyor diye sabaha kadar ağladı. yerdemi yattım göktemi anlamadım.
Çok geçmiş olsun canım

Ah zeynepcim bende aynı durumdayım
Bonus başlamışken benim ütüleride yapsa ne iyi olurdu
Bende dün 100 gr. bugün 300 gr. Artı çıktım

Slm kizlar
Bugun cnm sikildi benimde biraz kisaca anlatmak gerekirse dogum izni ve yillik izinle alakali bi sikinti olmus aktardigim 5 haftalik digum oncesi iznimin 1 haftasi yandi ve 5 gun yillik iznimde dustu. Dogum sonrasi 1 haftam bosu bosuna gitti. Ben gun hesbi yaparken hafta gitti.

Kizlar 1 ay once amcamin kanser oldugunu ogrenmistik, 29 gunde vefat etti....

Allah rahmet eylesi cnm

Hayriye cnm sizin de basiniz sagolsun

Yeni eviniz hayirli olsun cnm

günaydıın kızlar. akşam 9.30 gibi resmen bayıldım. büyüm burnum akıyor diye sabaha kadar ağladı. yerdemi yattım göktemi anlamadım.
Gecmis olsun cnm

Hoş geldin canım
Bugün benim canım birşey yemek istemedi
Dünkü kahvaltımın aynısını hazırladım zoraki yedim. Akşamada hiç bir şey yapasım yok. Eşim arkadaşlarıyla yemeğe gidecek. Bende ikindiden sonra yürüyüşe çıkayım diyorum biraz yürüyüp sonrada sokağın başındaki balıkcıya girip bir ızgara yer gelirim diye düşünüyorum

Ben de bakim konusunda cok tembelim fridacim yaa,ayda yilda coşup yapıyorum iste:) 15 günlük kürü merak ettim,cild bakimi ile mi ilgili

Iyi akşamlar

Elif Allah rahmet eylesin amcana
Benimde babaannem bugun topraga verildi cenazesi vardi gidemedik. Insan boyle zamanlarda karmakarisik oluyor yada ben oyle oluyorum.

Basin sagolsun baharnaz,Allah rahmet eylesin babannecigine.

Canım birgün yolun buralara düşerde birlikte yeriz köy ekmeklerini inşallah

Dafi ablacim,ne güzel yüreklisin sen:) inşallah yolumuz düşerse neden olmasin,cok isterim sizlerle tanismayi..

Basin sagolsun hayriyecim,Allah rahmeti ile muamele eylesin dedenize..

Hosgeldin derin,yeni evin hayirli olsun,güle güle huzurla otur inşallah.

Günaydın hayırlı sabahlar olsun inş.

Sabah sabah yaptığı ütülere ve geride kalanlara sevgiyle bakan bonustan selamlar hürmetler herkese...

Wuuuu,sabahtan ütü hee:) hamarat hatunun halide başka oluyor vesselam,özendim..

Allam ya bi ütü yaptım hamarat oldum ağzınız bal yesin.

Sanki hiç ütü yokmuş gibi çekmece düzeltirken bir sürü eşarp attım makineye yıkadım ne akıl ya rebbim zaten şal örtüyorum çoğunlukla ne diye kendime iş çıkardıysam ama napim kirli geldiler bir an gözüme yani diyeceğim şu ki benim ütüm bağa yeter size gelemem

Hosbulduk dafi ablacim,balik fikri cok güzel:) bosver dinlen,kendine ayir bu gününü de,arada tembellik etmek iyi geliyor insana:)

Bu gecemi kalkcaz oruç için ecaba?

Oruc fikri cok güzel bonus,musait olan arkadaşlar ile birlikte tutabiliriz,ramazana hazirlik olur hem:)

Bana iyi gelmiyo tembellik etmel sonra ertesi gün bunalıma giriyorum neden dünkü gibi değil diye. Ruhum tembel hee :)

Oruç güzel tabiki başında ortasında sonunda tutim diyorum inş.

Eee sabahin nurunda ütü yaptım diye yazarsan hamarat deriz tabi,sahsen benim o saatte tembellik disinda yaptigim bir sey yok

Esarplar mis gibi olmuş bahane ile,güle güle kullan.:)

Bana iyi gelmiyo tembellik etmel sonra ertesi gün bunalıma giriyorum neden dünkü gibi değil diye. Ruhum tembel hee :)

Oruç güzel tabiki başında ortasında sonunda tutim diyorum inş.

Tembellik konusunda üstüne kimseyi tanimam

Cok güzel ben de tutmayi düşünüyorum,destek olalim birbirimize.iki gün tutacagiz dimi?

Eee sabahin nurunda ütü yaptım diye yazarsan hamarat deriz tabi,sahsen benim o saatte tembellik disinda yaptigim bir sey yok

Esarplar mis gibi olmuş bahane ile,güle güle kullan.:)

Okula gidenler olunca ütü gerekiyo bazen. Yaşlandım kasımpatı eşarplarla uğraşamıyorum her yerine iğne tak falan zor geliyo.

Tembellik konusunda üstüne kimseyi tanimam

Cok güzel ben de tutmayi düşünüyorum,destek olalim birbirimize.iki gün tutacagiz dimi?

Yav takvimi olan bir müslüman yazsın daa hangi gün giriyo cuma tek tutulmaz zaten. Bugün diğer ayın 28 imiş yanlış görmediysem gözlüğüm yokta kasımpatı sensin dimi konuştuğum

Okula gidenler olunca ütü gerekiyo bazen. Yaşlandım kasımpatı eşarplarla uğraşamıyorum her yerine iğne tak falan zor geliyo.

Sal hem kullanis hem de görünüş acisindan en güzeli,bosver ugrasma eşarp ile yane:)

Yaslandim mi? dur bakalim cancagizim,saire göre yolun yarisinda bile değilsin,gencecigiz biz daha ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…