Sal hem kullanis hem de görünüş acisindan en güzeli,bosver ugrasma eşarp ile yane:)
Yaslandim mi? dur bakalim cancagizim,saire göre yolun yarisinda bile değilsin,gencecigiz biz daha ..:)
Yav takvimi olan bir müslüman yazsın daa hangi gün giriyo cuma tek tutulmaz zaten. Bugün diğer ayın 28 imiş yanlış görmediysem gözlüğüm yoktakasımpatı sensin dimi konuştuğum
Sen benden ufaktın dimi :)) minnak seni
Nasıl bilen arkadaş sen bilmiyonmu kızım ilahiyat okumuyomuydun bu ilahiyatın içeriğinde beyle şeyler bilgiler yokmuHee benim
Yarin kandil,cuma üc aylarin baslangici diye biliyorum bu durumda ya perşembe ve cuma,ya da cuma ve cumartesi tutulmasi güzel galiba..
Yanlis isemasumanzeynep ve dafi ablalarim veya bilen arkadaşlar düzeltebilir..
Nasıl bilen arkadaş sen bilmiyonmu kızım ilahiyat okumuyomuydun bu ilahiyatın içeriğinde beyle şeyler bilgiler yokmu
Efferim doğru bilgiler :) ilmihal gibi kadın maşallahAaa niçin ezikliyorsun beni,ben talebeyim sonuçta daha:) ablalarimiz daha tedayli bilgi sahibi olabilir diye düşündüm..
Hadislerde recep ayinin basi,ortasi ve sonunda oruç tutanlar için tüm recep ayini oruçlu geçirmiş gibi sayilacagi müjdelenmiş ama bu sene recep aynin ilk günü Cuma'ya gelmesi hasebi ile ya cuma,cumatesi veya perşembe,cuma oruç tutulmasi cuma günü tek oruc tutulamadigi için uygun görülmüş..
Efferim doğru bilgiler :) ilmihal gibi kadın maşallah
Oruç tutucam diye gece ölümüne yemem inş
Dünden kereviz vardı ben onu yedim e noldu şimdi yemek var diyorum bide pehhh kalkıp yap yeniden bınıs
Yulaf kepekli krep piştimi acaba?
Herşey bir sabah yena hanım kişinin krep yaptım demesiyle başladı.....
Önce o sonra ben sonra frida...yitip giden diyetler
Kereviz cok severim
Aksama cok daha en hafifinden yaparsin birseyler:) bizim iki gün misafir olunca ev yemek,pasta,tatli dolu uzatayım mi sana surdan bir kap yemek:)
Mümkün olsaydı keske
AyyyyBenim de aklima bir süredir krep,ne fenayiz yaa söz konusu yemek olunca alicilar hep acik:)
Cikeletali da ne güzel olur kendisi
7 ceddine rahmet okurdum :)) ne var de bakim dişime göremisanki şu an ekmeğe bişeyler sürüp yemiyorumda sanki açımda soruyorum
Ayyyynasıl yapıyon onu acaba geçen face de bi gurupta bir hanım tarif sordu birisi muz kızartması yazdı günlerdir aklımda krep gibi hamura batırıp kızartıyomuş dondurmayla servis
Otur oturduğun yerde kasımpatı asıl benim oraya gelesim varYakin olaydık keşke:)
Efenim söyle ki:)
Asan pasa küfte,sarma,börek,ezo gelin çorba:)
Cizkek,cakma kadayif sarma,pastane pogcasi:) Evden basimi alip gidesim var
Okula gidenler olunca ütü gerekiyo bazen. Yaşlandım kasımpatı eşarplarla uğraşamıyorum her yerine iğne tak falan zor geliyo.
Benim de aklima bir süredir krep,ne fenayiz yaa söz konusu yemek olunca alicilar hep acik:)
Cikeletali da ne güzel olur kendisi
Yakin olaydık keşke:)
Efenim söyle ki:)
Asan pasa küfte,sarma,börek,ezo gelin çorba:)
Cizkek,cakma kadayif sarma,pastane pogcasi:) Evden basimi alip gidesim var
Görmez olaydım okumaz olaydım. Kelimelerin tükendiği anMuzlu ve cikletalisi favorim:)
Standart pankek malzemesi 1 muz ezip koyuyorum,ölcüler fazla ise 2 ezip konulabilir:) Cikelatasini da ayni pankek hamurunu hazirlayip tavaya kasigin yarisini döküyorum,tam ortasina nitella koyuyorum 1 tatli kasigi sonra üzerine kasikta kalan harci döküyorum,akillara zarar birsey oluyor
Ayyy topikten kovulmadan agzima fermuar çekiyor,yemek mevzusunu kapatıyorum..
Muzlu ve cikletalisi favorim:)
Standart pankek malzemesi 1 muz ezip koyuyorum,ölcüler fazla ise 2 ezip konulabilir:) Cikelatasini da ayni pankek hamurunu hazirlayip tavaya kasigin yarisini döküyorum,tam ortasina nitella koyuyorum 1 tatli kasigi sonra üzerine kasikta kalan harci döküyorum,akillara zarar birsey oluyor
Ayyy topikten kovulmadan agzima fermuar çekiyor,yemek mevzusunu kapatıyorum..
Otur oturduğun yerde kasımpatı asıl benim oraya gelesim varyarım saat sürmez temizlemem. Poğça tanıdık mı geldi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?