Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yav takvimi olan bir müslüman yazsın daa hangi gün giriyo cuma tek tutulmaz zaten. Bugün diğer ayın 28 imiş yanlış görmediysem gözlüğüm yokta kasımpatı sensin dimi konuştuğum

Hee benim

Yarin kandil,cuma üc aylarin baslangici diye biliyorum bu durumda ya perşembe ve cuma,ya da cuma ve cumartesi tutulmasi güzel galiba..

Yanlis isem asumanzeynep ve dafi ablalarim veya bilen arkadaşlar düzeltebilir..

Nasıl bilen arkadaş sen bilmiyonmu kızım ilahiyat okumuyomuydun bu ilahiyatın içeriğinde beyle şeyler bilgiler yokmu

Nasıl bilen arkadaş sen bilmiyonmu kızım ilahiyat okumuyomuydun bu ilahiyatın içeriğinde beyle şeyler bilgiler yokmu

Aaa niçin ezikliyorsun beni,ben talebeyim sonuçta daha:) ablalarimiz daha tedayli bilgi sahibi olabilir diye düşündüm..

Hadislerde recep ayinin basi,ortasi ve sonunda oruç tutanlar için tüm recep ayini oruçlu geçirmiş gibi sayilacagi müjdelenmiş ama bu sene recep aynin ilk günü Cuma'ya gelmesi hasebi ile ya cuma,cumatesi veya perşembe,cuma oruç tutulmasi cuma günü tek oruc tutulamadigi için uygun görülmüş..

Efferim doğru bilgiler :) ilmihal gibi kadın maşallah
Oruç tutucam diye gece ölümüne yemem inş

Efferim doğru bilgiler :) ilmihal gibi kadın maşallah
Oruç tutucam diye gece ölümüne yemem inş

:)

Sahur'da cok yemek daha fazla aciktiriyor insani kuzuu,hafif seyler ye sen en iyisi:)
Ben ramazanda da sahur cok yapamiyorum,su içip veya meyve yiyorum cok nadir günlerde de olsa.Senin bebislerden dolayi yemen gerekir tabi,kahvalti türü ye istersen..

Dünden kereviz vardı ben onu yedim e noldu şimdi yemek var diyorum bide pehhh kalkıp yap yeniden bınıs

Kereviz cok severim

Aksama cok daha en hafifinden yaparsin birseyler:) bizim iki gün misafir olunca ev yemek,pasta,tatli dolu uzatayım mi sana surdan bir kap yemek:)

Mümkün olsaydı keske

Yulaf kepekli krep piştimi acaba?

Herşey bir sabah yena hanım kişinin krep yaptım demesiyle başladı.....

Önce o sonra ben sonra frida...yitip giden diyetler

Benim de aklima bir süredir krep,ne fenayiz yaa söz konusu yemek olunca alicilar hep acik:)

Cikeletali da ne güzel olur kendisi

Kereviz cok severim

Aksama cok daha en hafifinden yaparsin birseyler:) bizim iki gün misafir olunca ev yemek,pasta,tatli dolu uzatayım mi sana surdan bir kap yemek:)

Mümkün olsaydı keske

7 ceddine rahmet okurdum :)) ne var de bakim dişime göremi sanki şu an ekmeğe bişeyler sürüp yemiyorumda sanki açımda soruyorum

Benim de aklima bir süredir krep,ne fenayiz yaa söz konusu yemek olunca alicilar hep acik:)

Ayyyy nasıl yapıyon onu acaba geçen face de bi gurupta bir hanım tarif sordu birisi muz kızartması yazdı günlerdir aklımda krep gibi hamura batırıp kızartıyomuş dondurmayla servis

7 ceddine rahmet okurdum :)) ne var de bakim dişime göremi sanki şu an ekmeğe bişeyler sürüp yemiyorumda sanki açımda soruyorum

Yakin olaydık keşke:)

Efenim söyle ki:)
Asan pasa küfte,sarma,börek,ezo gelin çorba:)

Cizkek,cakma kadayif sarma,pastane pogcasi:) Evden basimi alip gidesim var

Ayyyy nasıl yapıyon onu acaba geçen face de bi gurupta bir hanım tarif sordu birisi muz kızartması yazdı günlerdir aklımda krep gibi hamura batırıp kızartıyomuş dondurmayla servis

Muzlu ve cikletalisi favorim:)

Standart pankek malzemesi 1 muz ezip koyuyorum,ölcüler fazla ise 2 ezip konulabilir:) Cikelatasini da ayni pankek hamurunu hazirlayip tavaya kasigin yarisini döküyorum,tam ortasina nitella koyuyorum 1 tatli kasigi sonra üzerine kasikta kalan harci döküyorum,akillara zarar birsey oluyor

Ayyy topikten kovulmadan agzima fermuar çekiyor,yemek mevzusunu kapatıyorum..

Otur oturduğun yerde kasımpatı asıl benim oraya gelesim var yarım saat sürmez temizlemem. Poğça tanıdık mı geldi ne?

Okula gidenler olunca ütü gerekiyo bazen. Yaşlandım kasımpatı eşarplarla uğraşamıyorum her yerine iğne tak falan zor geliyo.

bi an kendimi gördüm sanki...bende şalla rahat ediyom ama eşim hiç hoşlaşmıyo ne zaman eşarba döncen diyo çocuklar büyüdüğünde diyom ama ozamanda daha ihtiyarlıcam da bakalım....

piştt hatun kişiler noluyonuz bakim şurda diyet neyim yapmaya çalışıyoz sokmasanıza milletin aklına bunları...çok ayıppp cıkk cıkk hiç yakıştıramadım size...çabuk silkelenip kendinize gelin öbürsü gün cuma...bonus buda sana gelsin at elindekileri hemen...

Görmez olaydım okumaz olaydım. Kelimelerin tükendiği an

kasımpatı sana şurdan bi uçarımmm..noluyon kızzz....30 kilo fazlam var aklıma düşürmeyin şunları bana benim aklımdakiler yeter kii onları bile görmezden geliyom...

Otur oturduğun yerde kasımpatı asıl benim oraya gelesim var yarım saat sürmez temizlemem. Poğça tanıdık mı geldi ne?

sende otur oturduğun yerde bu ara fazla mı saldın acep kendini banamı öyle geliyo....bizi toplayana yola sokan bonus nerde bakimm...onudamı yedin yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…