Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allam yeeeaa ne bu şiddet bu celal insan bi selam verir be kreplere hiç aklın gitmemiş anlıyorum ben

Otur oturduğun yerde kasımpatı asıl benim oraya gelesim var yarım saat sürmez temizlemem. Poğça tanıdık mı geldi ne?

Gel tabii,2 saate bendesin:) Nasil da mutlu olur,sevirim:) basim üzerinde yerin var yane:)

Evet evet tarif seninkinden,aslinda whatsaap vs olsaydı teşekkürlerimi ifade eden bir resim yollayıp seni rahatsız edecektim ama neyse artikim,burdan en derin sevgi,hörmet ve teşekkürlerimi sunarim efenim:)

Allam yeeeaa ne bu şiddet bu celal insan bi selam verir be kreplere hiç aklın gitmemiş anlıyorum ben

selam vericek akılmı bıraktınız...bi kere hiç sevmem ben krep mrep o ne olakii....annemin her haftasonu çocuklara yaptığındanda yememki hiçç...hele çilek reçeliyle aslaa...

Ayyy,iste bunlar hep bonus yüzünden sormasaydı tarif etmeyecektim ben de,kendini temize cikarmaya calisan kasimpati

Önceden nasıl iletişiyoduk bilmem ben kendimi bildim bileli whatsap var sanki.
Hani sobada kömür yanan günlerde alevlerin resmini çekerdim o derece bu yazdığıma çok pis güldüm

Önceden nasıl iletişiyoduk bilmem ben kendimi bildim bileli whatsap var sanki.
Hani sobada kömür yanan günlerde alevlerin resmini çekerdim o derece bu yazdığıma çok pis güldüm

Hee yaa,teknolojinin esiri olduk,unutuverdik teknolojisiz günleri Alevlerin resmi he sesli güldüm..

ahaa çocuktan bi su istedim aldım ağzımın payını iyimi..bi zaman şehitlerle ilgili olaraktan allaha kavuştular falan diye bişeyler anlatmıştım ölümü allaha kavuşmak olarak biliyo yani...dedimki su getirirmisin bana e sende hep su istiyosun dedi ama napim çok susuyorum içmezsem ölürüm dedim e nolurki ne güzel allahı görürsün iştee dedii...

Hee yaa,teknolojinin esiri olduk,unutuverdik teknolojisiz günleri Alevlerin resmi he sesli güldüm..
Hiç demiyonki sobada alev görünüyomuydu olsun çatır çutur sesler olur onları gönderirdim ben

Zeynom benim fena borcum var napalım ya gebelikte ya emzirirken denk geliyo böyle. Ben büyük kıza 7 aylık hamileydim tutamadım seneye 8 aylık falandı emziriyodum tuttum. O günden sonrada hiiiç tutamadım. Sana hiç gerek yok sütüne zararı olur uzun günler bide çok zor.

Kibar ananın kibar evladı benimki olsa oha anne oha derdi :)

evlendiğimde dört sene sobalı evde oturdum sobanın arkasına sünger attıydım orda otururduk hep ayrı güzeldi be...

orç konusunda şansılıydım hep hamileliklerimde hiç borç yapmadım bi ilk çocuğumda iki gün oldu oda tahlil falan yaptırmam gerekiyodu ondan...kış bebekleri hepsi lohusalıklarımda denk gelmedi ramazana...bu sene bakalım zorlamıcam kendimi ama tutabilirsemde tutarım...kısacası 7 senedir borç orucum yok elh...

Ayy ben kactim,evde ki mamisleri tüketebilmek için konu,komsu,arkadas kim varsa davet ettiydim,komsu yazmis ben geliyorum diye:)

Zeynepcim,bonuscum size hos muhabbetler,

heh afferin sana iyi yapmışsın birilerini çağırmakla...sen çok yeme tamammı..

Kibar ananın kibar evladı benimki olsa oha anne oha derdi :)

bonus gel bizde yeşilçay içek...

Valla bi yeşil çay çok iyi gelir fena yedim hazmettirsin

Hayırlı günler
Sabah arkadaş çağırdı kahvaltıya gittim abartmadan yedim
Şimdi de kızlarla ikindi kahvaltısı yaptık :)haşlanmış yumurta patates kızartması 1 dilim kadar ekmek yedim
Birazdan yürüyüşe çıkmak istiyorum ama önce salonu süpürmeliyim
Bonus oruç konusu aynen kasimpatının dediği gibi
Ben de perşembe cuma tutarım inşallah cumartesi de iyi fikir ama sanırım pazartesi tutarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…