Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar
Allah razi olsun hepinizden
Dun gunduz sirtim kotuydu gece mahvoldum paylasimda bulunamadim be yatabildim ne oturabildim bu üçtür oluyo sirtima yel giriyor hastaneye gittim yine igneleri kariştirip gevşetici yaptilar birazda olsa rahatladim.

Geçmiş olsun canım

Asu erken yemişsin yine
Bugün bende erken yedim ama genelde eşim geç geliyor . Geç yemek benim dezavantajım

Yine benn:)

Eşimin akşam yemegine gelemeyecegini ögrenince evde ki yemek ve tatlilari topladim teyzeme gidiyorum:)
öncesin de bugun oruç mevzusunu konuşunca nette de bir iki güzel paylaşim görünce aklıma sizler geldiniz paylaşmadan yola çıkmayayım dedim:)

Paylaşıp kaçıyorum hemen:)

Geçmiş olsun canım ne zor olur bilirim dikkat et kendine

Tartımın pili bitmişti çıktım tartıma pil aldım , yeşil çay aldım. biraz yürüdüm sonra balıkcıya girdim karnımı doyurdum sonrada üst sokaktan dolanarak eve geldim
Ne güzel maşallah çok güzel geçmiş günün
Ben de çıkıp yürüdüm 45+45dk :)
Arada Kocatepe Camii'nde akşam namazı molası verdim
Şimdi de çay faslı var atıştırırım herhalde acıkmadim ama olsun sahur yerine sayılır

Tsk ederim

Afiyet olsun
Hem Allah kabul etsin o muhteşem camide namaz kılmışsın ne güzel olmuş
Bende yarın ulu camiye gitsem ne iyi olur
Ben uyuyup kalkarım inşallah sahura
Öyle akşamki yemekle tutamam migrenim tutar

Selamun aleykum
Bugun esim evdeydi bizde kendimizi disari attik bikac eksik tamamladik bir saat falan da ben yurumusumdur ama bidigim hasta olsu bogazlar fena burun akiyo
Iyi akşamlar

Elif Allah rahmet eylesin amcana
Benimde babaannem bugun topraga verildi cenazesi vardi gidemedik. Insan boyle zamanlarda karmakarisik oluyor yada ben oyle oluyorum.
basin sagolsun canim

vay cok iyiymis benim takimlarda bana kucuk geliyo simdi acilllllllllllll zayiflamam lazim

hayriyecim basiniz sagolsun

Derin cok sevindim ev buldugunuza insalah iyi insanlarla karailaairsiniz
günaydıın kızlar. akşam 9.30 gibi resmen bayıldım. büyüm burnum akıyor diye sabaha kadar ağladı. yerdemi yattım göktemi anlamadım.
gecmis olsun canim

bıdığa geçmiş olsun canım ümit edelimde çabuk atlatsın yelizcim seninde kıyafetlerinin sana bol geleceği günleri en kısa zamanda görelim :) benimde olurdu evde bana olmayan küçük gelen kıyafetlerim ama artık yok çoğu bol geliyor eski pantulonlarımın nerdeyse hepsini atıcam ...

iyi akşamlaar çok fena yorgunum belim ağrıyor nerdeyse tüm gün yürüdüm özelikle bunu bir saatini bankaya yetişmek için koşturarak yürüdüm saçıma boyada aldım pazarada gittim değiştirmem gereken bluzleri yerine daha iyisini bulamadığım için geri iade ettim ...neler yedim yazayım size

kahvaltıda : 2 kaşık yulaf kepeği ile krep yaptım
peynir,zeytin roka ve maydanoz yedim

öğlen pazarda: bir muz ve bir avuz bağdem yedim

akşamda ızgara tavuk, çoban salata ,
roka, yarım kase yoğurt

geçmiş olsun zor oluyor ben bu yelden dolayı böbreğim rahatsız zanettim de ulturasyon tahlil filan yatırmıştım bişey çıkmamıştı 1 ay ne çekmiştim ama..

bende belimi ağrıtım neden bilmem bu kadar bel ağrısını daha fazla kiloluyken bile çekmemiştim bide vücudum ham çok yürüdüm ondan mı bilemiyorum herhalde ondandır geçer

Tarif etmez olaydimm
senide yoldan çıkartmışlaryaa başkada bişey demiyorum geçmişe biraz bakıyım dedim bir tarif vardı aman Allahım o ne tarifti çokta anlamadım nasıl yapıldığını ama lezzetli bişeydii

tüm zararlıları teyzene götürdünmü bağzen bende evden çıkartıyorum sonra bide bişman oluyorum olsada yesem diyee bilmeyende bu kadın hep gidip marketleren yeşil çay bakıyor zanneder bağzen o nutelalar kasaya kadar geliyorda vazgeçiyorum neyse cumadan sonra alayım bir nutella

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…