Geçmiş olsun canımSelam kizlar
Allah razi olsun hepinizden
Dun gunduz sirtim kotuydu gece mahvoldum paylasimda bulunamadim be yatabildim ne oturabildim bu üçtür oluyo sirtima yel giriyor hastaneye gittim yine igneleri kariştirip gevşetici yaptilar birazda olsa rahatladim.
Asu erken yemişsin yineHayırlı günler
Sabah arkadaş çağırdı kahvaltıya gittim abartmadan yedim
Şimdi de kızlarla ikindi kahvaltısı yaptık :)haşlanmış yumurta patates kızartması 1 dilim kadar ekmek yedim
Birazdan yürüyüşe çıkmak istiyorum ama önce salonu süpürmeliyim
Bonus oruç konusu aynen kasimpatının dediği gibi
Ben de perşembe cuma tutarım inşallah cumartesi de iyi fikir ama sanırım pazartesi tutarım ben
Tsk ederimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım ne zor olur bilirim dikkat et kendineSelam kizlar
Dun gunduz sirtim kotuydu gece mahvoldum paylasimda bulunamadim be yatabildim ne oturabildim bu üçtür oluyo sirtima yel giriyor hastaneye gittim yine igneleri kariştirip gevşetici yaptilar birazda olsa rahatladim.
Ne güzel maşallah çok güzel geçmiş gününTartımın pili bitmişti çıktım tartıma pil aldım , yeşil çay aldım. biraz yürüdüm sonra balıkcıya girdim karnımı doyurdum sonrada üst sokaktan dolanarak eve geldim
Tsk ederimGeçmiş olsun canım ne zor olur bilirim dikkat et kendine
Ne güzel maşallah çok güzel geçmiş günün
Ben de çıkıp yürüdüm 45+45dk :)
Arada Kocatepe Camii'nde akşam namazı molası verdim
Şimdi de çay faslı var atıştırırım herhalde acıkmadim ama olsun sahur yerine sayılır
Afiyet olsunGeçmiş olsun canım ne zor olur bilirim dikkat et kendine
Ne güzel maşallah çok güzel geçmiş günün
Ben de çıkıp yürüdüm 45+45dk :)
Arada Kocatepe Camii'nde akşam namazı molası verdim
Şimdi de çay faslı var atıştırırım herhalde acıkmadim ama olsun sahur yerine sayılır
basin sagolsun canimIyi akşamlar
Elif Allah rahmet eylesin amcana
Benimde babaannem bugun topraga verildi cenazesi vardi gidemedik. Insan boyle zamanlarda karmakarisik oluyor yada ben oyle oluyorum.
vay cok iyiymis benim takimlarda bana kucuk geliyo simdi acilllllllllllll zayiflamam lazimadaş bak bu hafta 2. yürümemi bu akşam yaptım yarında yürüycem sabah erken çok uzak bir bankaya yürüyerek gitmeyi düşünüyorum ordan pazara geçerim şu bluzleri değiştiririm inş. adam farklı modeller getirmiş olur hafta sonu nişan için bir takım elbisem vardı onu giyim olursa kuru temizlemeye vereyim dedim büyük geldii eteği pek anlaşılmıyorda ceketin içine düştüm
hayriyecim basiniz sagolsunSelamun aleykum kizlar
Sabah esimin dedesini kaybettik bu saate kadar cenaze evindeydik cok yoruldum gelin oluncz haliyle
Rabbim rahmet eylesin cok srverdim cok uzuldum esimde bursadaydi geldi ama yetisrmedi ikindi kalkti onada ayri uzuldum son gorevini yapamadi onada cok uzuldum oda xok uzuldu kismet degilmis
Derin cok sevindim ev buldugunuza insalah iyi insanlarla karailaairsiniziyi geceler arkadaşlar..nasılsınız ben uğrayan adım gerçekten k otuydum....ama bugün kendime geldim ev tuttuk çok şükür içime sinen çok beğendiğim bir ev...insallah bundan sonra yeni evimdee daha sıkı diyet yapabilirim...moralim düzeldi bir anda...ama hala 133 lu kilolardayim...
gecmis olsun canimgünaydıın kızlar. akşam 9.30 gibi resmen bayıldım. büyüm burnum akıyor diye sabaha kadar ağladı. yerdemi yattım göktemi anlamadım.
Minige geçmiş olsun YelizcimBende yarin cuma ve cumartesi tutmak istiyorum insallah Rabbim nasip etsin bende borc cok benimde hamileliklerim ve emzirmelerim hep ramazana geldi
Selamun aleykum
Bugun esim evdeydi bizde kendimizi disari attik bikac eksik tamamladik bir saat falan da ben yurumusumdur ama bidigim hasta olsu bogazlar fena burun akiyo
basin sagolsun canim
vay cok iyiymis benim takimlarda bana kucuk geliyo simdi acilllllllllllll zayiflamam lazim
Selam kizlar
senide yoldan çıkartmışlaryaa başkada bişey demiyorumTarif etmez olaydimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?