bonuscum yaptım çokta güzel oldu ama bayağı uğraştırıcı normal krep gibi olmuyor tuturmak filan zor neyse benimki acemi şansı çok güzel oldu birde bu yulaf kepeğini önce karıştırıp 1,2 saat bekletince iyi oluyormuş bende karıştırdım limolu suyumu içtim egzersizime başladım tekrar onu yaptım bir duş aldıktan sonra yaptım hamuru diyim çok sıvıydı olmuycak gibi geldi bana ama güzel oldu kısık ateşte ağır ağır pişiyor 2 kaşık la yaptım 2 tane küçüğe yakın krep çıktıYulaf kepekli krep piştimi acaba?
Herşey bir sabah yena hanım kişinin krep yaptım demesiyle başladı.....
Önce o sonra ben sonra frida...yitip giden diyetler
al benden de o kadar şu güzelim günü geçirmişim ama artılar fenaa istikrar lazım istikrarşuan acıktım ama eksi görmedim daha 100gr artidayim ancak toparladm kendimi uğraş dur ya
tamamen sıkı bir şekilde uzun zaman devam edincede bana iyi gelmiyor bıkıp fena saldıryorum.işte orta halli bir yol tuttuk gidiyoruz yavaş yavaş ilerliyoruz bunada şüküral benden de o kadar şu güzelim günü geçirmişim ama artılar fenaa istikrar lazım istikrar
iyisin iyisin benim biraz daha çeki düzen vermem lazım kendimetamamen sıkı bir şekilde uzun zaman devam edincede bana iyi gelmiyor bıkıp fena saldıryorum.işte orta halli bir yol tuttuk gidiyoruz yavaş yavaş ilerliyoruz bunada şükür
yine ye sen adaş yarın oruçta tutacakmışsın Allah kabul etsin bugün camiyede gitmişsinAdaş plynna ikinize de maşallah ne güzel gecmiş gün
Ben sanırım ikindi vakti biraz fazla yedim hala acıkmadım
yaparsın arkadaşım yaparsın buradan ayrılmadikca az bile olsa fayda görüyoruziyisin iyisin benim biraz daha çeki düzen vermem lazım kendime
kısır sisirdi ablacim benim yaptığım tarzda değildi kısır çiğ köfte tadında bir kısırdi ondan dolayı 2servis kaşığı fazla oldu ama ne yapayım kısır deyince ben kendimde geçiyorumAdaş plynna ikinize de maşallah ne güzel gecmiş gün
Ben sanırım ikindi vakti biraz fazla yedim hala acıkmadım
yani tabi fayda görüyoruz dediğin gibi 2 ileri bir geri oluyor bazen benim son 2,3 ay öyle geçti ama geçen sene bu zamana göre 10 kilo eksiğim buda benim istediğim ve bana göre başarılı bir durum zaten çok hızlı vermek istemiyorum ömür boyu hep dikkat etmem gerek böyle gitsin zaten eksiye düşerim yeterki verdiklerimi almıyım :)yaparsın arkadaşım yaparsın buradan ayrılmadikca az bile olsa fayda görüyoruz
Kısır deyince topigin çoğu kendinden geçiyor zaten yalnız değilsin :)kısır sisirdi ablacim benim yaptığım tarzda değildi kısır çiğ köfte tadında bir kısırdi ondan dolayı 2servis kaşığı fazla oldu ama ne yapayım kısır deyince ben kendimde geçiyorum
bende bayılırım dediğin kısıra ne öyle yapıyorlar acısız pilav gibi tane tane kısır mı olur dediğin gibi acılı ekşili birazda çiğköfte kıvamında olucakkısır sisirdi ablacim benim yaptığım tarzda değildi kısır çiğ köfte tadında bir kısırdi ondan dolayı 2servis kaşığı fazla oldu ama ne yapayım kısır deyince ben kendimde geçiyorum
karnım aç diyorsun sende tutacaksan ye bişeylerYarın oruc tutacak arkadaşlar sahur niyeti ile bir şey yiyecekmisinz
sen anlattıkca ağzımin suları aktı vallabende bayılırım dediğin kısıra ne öyle yapıyorlar acısız pilav gibi tane tane kısır mı olur dediğin gibi acılı ekşili birazda çiğköfte kıvamında olucak
senin niye ağzının suyu akıyor pardon bugün kim kısır yediiisen anlattıkca ağzımin suları aktı valla
Tabii ki yemeden tutulmaz günler uzunYarın oruc tutacak arkadaşlar sahur niyeti ile bir şey yiyecekmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?