Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah daha erken kahvaltı yaptım normalde öğlen yaparımda
saat 11de 1dilim ekmek ile kahvaltı yaptım

arkadasa gitmiştim saat 3te 2 servis kaşığı kısır 1servis kaşığı amerikan salatası 1parça simit
akşam 8de çay ile 2bisküvi birazda kaju yedim 2litre su

Yulaf kepekli krep piştimi acaba?

Herşey bir sabah yena hanım kişinin krep yaptım demesiyle başladı.....

Önce o sonra ben sonra frida...yitip giden diyetler
bonuscum yaptım çokta güzel oldu ama bayağı uğraştırıcı normal krep gibi olmuyor tuturmak filan zor neyse benimki acemi şansı çok güzel oldu birde bu yulaf kepeğini önce karıştırıp 1,2 saat bekletince iyi oluyormuş bende karıştırdım limolu suyumu içtim egzersizime başladım tekrar onu yaptım bir duş aldıktan sonra yaptım hamuru diyim çok sıvıydı olmuycak gibi geldi bana ama güzel oldu kısık ateşte ağır ağır pişiyor 2 kaşık la yaptım 2 tane küçüğe yakın krep çıktı

cumdn sonra bir krep nutella yapayım diyorum canım tatlı istiyoooor

al benden de o kadar şu güzelim günü geçirmişim ama artılar fenaa istikrar lazım istikrar
tamamen sıkı bir şekilde uzun zaman devam edincede bana iyi gelmiyor bıkıp fena saldıryorum.işte orta halli bir yol tuttuk gidiyoruz yavaş yavaş ilerliyoruz bunada şükür

Adaş plynna ikinize de maşallah ne güzel gecmiş gün
Ben sanırım ikindi vakti biraz fazla yedim hala acıkmadım
yine ye sen adaş yarın oruçta tutacakmışsın Allah kabul etsin bugün camiyede gitmişsin
suyun yanında olsun yudum yudum iç şimdi

benimde bir yıl önceden yulafım var bozulmadıysa yarın onunla sütlü elmalı tarçınlı kahvaltı yapayım belki tatlı isteğimi keser

Adaş plynna ikinize de maşallah ne güzel gecmiş gün
Ben sanırım ikindi vakti biraz fazla yedim hala acıkmadım
kısır sisirdi ablacim benim yaptığım tarzda değildi kısır çiğ köfte tadında bir kısırdi ondan dolayı 2servis kaşığı fazla oldu ama ne yapayım kısır deyince ben kendimde geçiyorum

yaparsın arkadaşım yaparsın buradan ayrılmadikca az bile olsa fayda görüyoruz
yani tabi fayda görüyoruz dediğin gibi 2 ileri bir geri oluyor bazen benim son 2,3 ay öyle geçti ama geçen sene bu zamana göre 10 kilo eksiğim buda benim istediğim ve bana göre başarılı bir durum zaten çok hızlı vermek istemiyorum ömür boyu hep dikkat etmem gerek böyle gitsin zaten eksiye düşerim yeterki verdiklerimi almıyım :)

kısır sisirdi ablacim benim yaptığım tarzda değildi kısır çiğ köfte tadında bir kısırdi ondan dolayı 2servis kaşığı fazla oldu ama ne yapayım kısır deyince ben kendimde geçiyorum
Kısır deyince topigin çoğu kendinden geçiyor zaten yalnız değilsin :)
Adaş çay kahve su bolca içtim içiyorum olmadı biraz tarhana çorbası var onu içip yatarım

bende bayılırım dediğin kısıra ne öyle yapıyorlar acısız pilav gibi tane tane kısır mı olur dediğin gibi acılı ekşili birazda çiğköfte kıvamında olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…